Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמי שנהג על שתהן וכבעלים מאושר של הM135 מזה 6 חודשים אני רוצה לציין מס הבדלים-

הZ היא מכונית "ספורט" מכווננת קיימן והבימר היא גולף GTI משודרגת בכל פרמטר{כח,איכות וכמובן התנהגות}.

הבימר "קצת" יותר מהירה מהניסן ומאד מאד מאד מהירה בכלל.

הבימר מאד נוחה,הרבה יותר איכותית וכמובן הרבה יותר חסכונית בדלק{למי שגם זה חשוב לו}.

הניסן הרבה יותר סקסית {היופי הוא עניין של טעם אבל אין לי ויכוח עם מי שיגיד שהבמוו מכוערת}.

הM135 הרבה יותר מודרנית עם אפשרויות כיול בלחיצת כפתור-למיתלים,הגה,גיר ומיפוי המצערת ,כך שמתקבלת מכונית לכל מצב כביש ,מצב התנועה או סתם מצב הרוח של הנהג.

עם זאת הייתי כנראה בוחר אחרת עם הניסן היתה עולה 250-280 ולא 325+ בעיקר בזכות העיצוב.

נ.ב-נמסרו כבר 21 מכוניות נכון לאתמול וכל מה שמגיע נמכר מראש...

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה המחירים האלה? רכב של 33K$ נמכר ב320K ש"ח ומעלה, חשבתי שבארץ הפסיקו לקחת מחיר בדולרים ולהוסיף לו 0 בסוף.

אותו סיפור עם האינפיניטי G37 קופה, החל מ435K ש"ח? איזו הסחפות, מחיר התחלתי בארה"ב 40K$.

פשוט חזירות מטורפת.

הבעיה היא שאתם ממשיכים לקנות מכוניות שמתומחרות גרוע ומשקרים לעצמכם שקיבלתם תמורה מצויינת למחיר.

היבואנים יודעים שלא מדובר על מכוניות מיני ב60-80, הם יודעים שאם מישהו יכול להשקיע 300K על רכב אז הוא ישלם עוד 30-40 בלי בעיה, כי את ההצדקה של רכישת רכב במעל רבע מיליון כבר יש לו.

המקבילה של ה135M נמכרת בארה"ב ב40K$ ועדיין אני חושב ש300K ש"ח זה קצת גבוה מדי אבל לפחות הם לא מבקשים 400K.

אבל זה לא שצדיקים אצל היבואן, סדרה 3 קופה בסיסית (328) נמכרת ב38K$, שזה זול יותר מה135M, כמה עולה בארץ 325 קופה? 378K ש"ח!!!! ה320 המסריחה עם 156 כ"ס עולה יותר מ135M !

תמשיכו לשלם ותמשיכו לבכות על המחירים ההזויים.

haters will hate

פורסם

עכשיו אני בכלל אשמע בכיין אחרי שאתלונן שכאן באירופה המחירים דומים לארה"ב - רק ביורו.

גרסה בסיסית של 370Z עולה 33K יורו, גרסה מאובזרת עולה 36K יורו וביחד עם אופציות זה מגיע ל-39K בערך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נו ומה אתה הולך לקנות?

אתה לא בישראל רוני, תקנה איזו משומשת ותחליף אותה כל חודשיים, זה לא יעלה לך.

רכשתי את הוולוסטר לפני חודשיים (מבסוט), 540 ביום שישי האחרון, הקיימן חונה בצמוד לאופנוע ואני מחזיק את עצמי מלקנות CLS550 חדשה, יש משהו בנגישות הזאת שגורם לי לאבד את השפיות שלי לאט לאט וכל זה בגלל שגדלתי וחונכתי בישראל :?

haters will hate

פורסם

נכון לעכשיו אני לא מוצא תמורה ספורטיבית טובה יותר מהM135 נקודה.

דלק מוטורס לדעתי פגעו נכון{עד כמה שאפשר מבחינת הלקוח] עם המחיר שהוא מהות הקיום של הדגם הזה-רכב שימושי ומפנק אבל עם ביצועים של מכונית יקרה פי2 ויותר.

בהחל מ276 אלף שח {ידנית]מספיק איבזור ויותר,0-100 ב5 שנ ויכולת דינאמית כיפית וגבוה במיוחד-אין לה מתחרות, מה תקנו גולף GTI פרימיום ב250 ? נו באמת.

אם הZ היתה עולה כמו הבמוו או לחילופין מבצעת טוב יותר משמעותית זה היה מעניין ואולי שווה את ההפרש אבל אני קיבלתי הצעה על 350 !!!!, המחיר שלה כרגע פשוט לא ריאלי

פורסם
מה זה המחירים האלה? רכב של 33K$ נמכר ב320K ש"ח ומעלה, חשבתי שבארץ הפסיקו לקחת מחיר בדולרים ולהוסיף לו 0 בסוף.

אותו סיפור עם האינפיניטי G37 קופה, החל מ435K ש"ח? איזו הסחפות, מחיר התחלתי בארה"ב 40K$.

פשוט חזירות מטורפת.

הבעיה היא שאתם ממשיכים לקנות מכוניות שמתומחרות גרוע ומשקרים לעצמכם שקיבלתם תמורה מצויינת למחיר.

היבואנים יודעים שלא מדובר על מכוניות מיני ב60-80, הם יודעים שאם מישהו יכול להשקיע 300K על רכב אז הוא ישלם עוד 30-40 בלי בעיה, כי את ההצדקה של רכישת רכב במעל רבע מיליון כבר יש לו.

המקבילה של ה135M נמכרת בארה"ב ב40K$ ועדיין אני חושב ש300K ש"ח זה קצת גבוה מדי אבל לפחות הם לא מבקשים 400K.

אבל זה לא שצדיקים אצל היבואן, סדרה 3 קופה בסיסית (328) נמכרת ב38K$, שזה זול יותר מה135M, כמה עולה בארץ 325 קופה? 378K ש"ח!!!! ה320 המסריחה עם 156 כ"ס עולה יותר מ135M !

תמשיכו לשלם ותמשיכו לבכות על המחירים ההזויים.

צודק,יש לך כלה יהודה לא נסיכה כלבתית לסדר לי? דווקא סאן דייגו נשמע לי כמו מקום נחמד.

Porsche 944 turbo

פורסם
נו ומה אתה הולך לקנות?

אתה לא בישראל רוני, תקנה איזו משומשת ותחליף אותה כל חודשיים, זה לא יעלה לך.

רכשתי את הוולוסטר לפני חודשיים (מבסוט), 540 ביום שישי האחרון, הקיימן חונה בצמוד לאופנוע ואני מחזיק את עצמי מלקנות CLS550 חדשה, יש משהו בנגישות הזאת שגורם לי לאבד את השפיות שלי לאט לאט וכל זה בגלל שגדלתי וחונכתי בישראל :?

אתה לגמרי צודק. תן לי עוד כמה דקות, פותח שרשור על הרכש החדש (99%, טפו טפו טפו).

אם הZ היתה עולה כמו הבמוו או לחילופין מבצעת טוב יותר משמעותית זה היה מעניין ואולי שווה את ההפרש אבל אני קיבלתי הצעה על 350 !!!!, המחיר שלה כרגע פשוט לא ריאלי

350 זה בטח גם בלי חלק מהאבזור (בטוח שזה בלי מערכת הניווט/מולטימדיה). רכב כזה עולה כאן (באירופה) 170 אלף שקל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
צודק,יש לך כלה יהודה לא נסיכה כלבתית לסדר לי? דווקא סאן דייגו נשמע לי כמו מקום נחמד.

זה מקום של זקנים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אתה לגמרי צודק. תן לי עוד כמה דקות, פותח שרשור על הרכש החדש (99%, טפו טפו טפו).

תתחדש!מה בחרת בסוף? :-D

350 זה בטח גם בלי חלק מהאבזור (בטוח שזה בלי מערכת הניווט/מולטימדיה). רכב כזה עולה כאן (באירופה) 170 אלף שקל.

זה המחירים בארץ ולהגיד שבאמריקה זה עולה פי 2.5 פחות זה לזרוע מלח על הפצעים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הZ היא מכונית "ספורט" מכווננת קיימן

כמי שנהג על שתיהן, האמירה הזו היא מוזרה, במקרה הטוב (אני יודע שהיא לא שלך, היא של ניסאן).

המכוניות הללו כל כך שונות לנהיגה, שאני לא מוצא ביניהן קו דימיון מהותי אחד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...