Jump to content

rubycoupe

  • הודעות

    422
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי rubycoupe

  1. למכירה סיאט לאון FR 2 ליטר DSG בצבע לבן-211 כ"ס. על הכביש מיוני 2012 עשתה כ29 אלף קמ עדיין באחריות. ללא תאונות,מכות,היסטורייה נקייה מתקלות וכדומה,מטופלת במרכזי טסט לעוד חצי שנה. כל התוספות המקוריות לרבות קסנון,גג,חישמול מלא,וכו-חישוקי 18 של גולף GTI וקפיצי הנמכה אייבך 30 ממ. חוץ מזה הכל מקורי ללא שיפורים. מחיר=130 אלף שח, הקונה יקבל גם את הקפיצים המקורים. לא מעוניין בהחלפה . 050-5742717 רובי
  2. rubycoupe

    Abarth Israel Event בראשית 2013

    עומר הוא אברט -ואברט זה עומר ! כאחד שמכיר קצת את הבחור אני יכול לומר שאם זה היה בידיו היו קורים דברים גדולים עוד יותר. אין לו מתחרים בתעשייה המקומית בכל מה שקשור בהבנת צרכי הלקוח ובתודעת השרות שאחרי , הוא עושה את מה שהוא אוהב ותקרת הזכוכית שלו תהיה רק איזה אוטו יהיה האברט הבא שפיאט תוציא . כמי שכל מכוניותיו היו ספורטיביות וחלקן מכוניות נישה מהוללות יותר ופחות ולא ראה או זכה לפירגון כלשהו של יבואן ללקוחותיו אני מקנא- שאפו גדול לאיש ולפועלו ,יש יותר מ170 הוכחות על הכביש שזה עובד.
  3. לא מבין את זה-אם כבר שמת 220-230 אלף שח באוטו אתה רוצה שלפחות בפקק הקרוב לביתך ובעקרון תבלה בו כנראה רבות תרגיש את הכסף,אם לא אז לפחות כשלא תהיה בפקק תרגיש את הכסף.......עם כל הכבוד לשם-בדגם הנ"ל לא תרגיש את זה לא בפקק כי כל מזדה 6 או אפילו רחמנאלצלן MGM מפנקת אותך יותר ולא מחוצה לו שם תקבל זווית ראייה מעולה על ישבנה המתרחק של הRS{שגם מאובזרת יותר על הדרך} או הST{כנ"ל}שלא לומר..........VAG אחרת משופרת ב2000 שח אתה תיבחר איזו...
  4. צמפיון תקועים עדיין ב2010 - לפני שהגיע המגאן RS שהורגת את הגולף בכל פרמטר ספורטיבי{את הגרסה הישראלית} לפני הST שעונה על הצורך ב5 דל ומנוע חזק,או הA250 שלא לדבר על הבמוו M135 שמתחילות סביב ה260-270 ונותנות הרבה הרבה יותר פרימיום או ביצועים. יש גבול כמה רחוק אפשר למתוח את השילוש-G T I........בסוף אתה נשאר רק עם ה"אייייי".
  5. אין כרגע הנחות במרצדס, גיסי רכש השבוע CLA250 עם קיט AMG והוא לקוח חוזר ושילם קרוב ל400 אלף שח ! אפילו חישני חניה מקדימה לא קיבל.
  6. יש לי M135 ונהגתי על ה250, היא כל כך לא ברמה של הבמוו בכל מה שקשור לנהיגה,נוחות מירווח פנימי והכי חשוב -כייף, שלא יכולתי לחכות להחזיר להם את האוטו,{ הסיאט לאון FR של אישתי על אייבכים ו18 אינץ ובלי תוכנה מרגישה מבחינת נוחות,ביצועים והיגוי אותו הדבר}-חתיכת בית שימוש ליד הM135,אז מה אם יש סמל מרצדס מקדימה ורמת גימור/איכות גבוה,אוטו קרש,מנוע אנמי ,גיר נוראי והיגוי קל וללא תחושה,אם להשוות את ה250 זה לבמוו 125 . גדולתה של ה M135 שהיא M מבחינת הביצועים{בעיקר מנוע} אבל לא מבחינת הנוחות והשימושיות היום יומית טובה ככל שתהיה הA45 היא לא 100 אלף שח טובה יותר -לדעתי .
  7. rubycoupe

    טיול עקרבים

    היה בהחלט כייף,אחלה אנשים ואחלה עקרבוטים......
  8. פולו GTI או איביזה קופרה בכלל לא בליגה של המגאן...אפילו לא קרוב,כמכונת נהיגה המגאן מפילה את כל המתחרות הרלוונטיות במחירה וגם יקרות ממנה. כמכונית יום יומית הגולף GTI 7 אמורה להיות נעימה יותר . כל עולם הרכב אומר שזה ההאוטו הנעה קידמית מס 1 לנהג -אם זה מה שאתה מחפש -מה יש להתלבט יותר מדי ?
  9. בכל מקרה לי נראה שקריס הריס נהנה יותר בבמוו אבל ציין שה45 יותר מהירה . הבמוו לא מכונית M ALL THE WAY ולכן עצם העובדה שהיא בכלל עומדת{בכבוד יש לומר} מול "FULL BLOWN AMG CAR" היא הישג בפני עצמו. נהגתי על ה250AMG ואם מדובר באיזה שהיא קירבה לA45 לא אהבתי בכלל ואני לא מדבר על המנוע אלא על הדברים שמסביב- מירוווח הפנים ותא המטען קטנים מהבמוו ובטח שמגולף,הגה מת לחלוטין,נוחות נסיעה פשוט מחפירה,תת היגוי סטייל סיאט לאון וגיר אוט מבולבל לחלוטין בתפעול ידני באמת שלא יכולתי לחכות כבר שנסיעת המבחן תיסתיים והמחיר -מחיר הבמוו . אחרי שקראתי,צפיתי בכל המבחנים וההשוואות שנעשו בעולם עד עכשיו ההתרשמות שלי מה45AMG שמדובר בעוד "אודי" מהירה מאד מאד מאד, רוצה לומר-היו הרבה הוט האץ מהירות מהקליאו ספורט הקודמת אבל לא כיפייות כמוה וכידוע -אי אפשר לקרוא לבמוו "לא מהירה" ..., ומכיוון שנורבורינג זה בגרמניה ואנחנו מקסימום ננהג ב"נורבורינג הישראלי " הכייף יותר חשוב ואיתו-העלות מול התועלת.
  10. המרצדס היתה המהירה יותר
  11. 2 מכוניות מעולות ומהירות מאד {הפרש של 2 עשירויות להקפה} שמגדירות את הרף החדש של סגמנט ה"הוט-האצ" והוא- מהי היא סופר האצ אמיתית. בישראל ההפרש בינהן כ100 אלף שח...
  12. eliko כבר אמרתי {וגם העולם קבע זאת}שה M135 היא לא M עד הסוף , ולכן מי שרוצה M עד הסוף יואיל ויוסיף כמה מאות אלפי שח ויקנה M3. אין טעם לפשפש מה אין לה או להכנס לדיכאון כי זאת לא היתה מטרת היצרן. זהו סוד ההצלחה של המכונית הזו ומי שלא מבין זאת חבל שיקנה כזו . בזמנו היה 106 GTI למחפשי נוחות,פינוק ואיבזור ו106 ראלי למי שהיה חשוב לו נהיגה מעל הכול, לא ראיתי אף בעלים של 106 GTI מוריד את מושבי העור המזגן והגאנטים לטובת הביצועים כי מצד שני גם העולם משתנה {מצלמות מהירות בכל חור,פקקים ועומסים ,דלק יקר וכו} ובשביל כולנו רכב הוא קודם כל אמצעי תחבורה יום יומי אז בשבילי זו התשובה המוצלחת והראלית של BMW לזמננו ובטח לנו בישראל נטולת המסלולים או ספורט מוטורי פרופר, ככה אני חושב.
  13. קח -אחד לאחד-http://www.birdsauto.com/news/quaife-lsd-m135i-now-available-and-stock ועפ הפורומים בחול גם עובד מצויין
  14. אין סיבה להיות מדוכא, הנה איך זה עובד ומסתבר שזה עובד לא רע בכלל , בכל מקרה כבר יש ל"קוויף" דיפנציאל מכני למכירה במיוחד לאוטו עם מישהו כאן חולם שהוא בטוקיו דריפט. http://www.babybmw.net/viewtopic.php?f=74&t=48168 שירשור על הנושא
  15. Tamir עולם הרכב מתקדם ועם כי המגאן אכן מכונית שימושית כמו הBMW אבל לא נוחה או איכותית כמותה בחיי השגרה, הכסאות המעולים {אישתי טוענת שרק בהם היא נירדמת בנסיעה (: }המתלים האדפטיבים ,הגיר האוט וההגה עם קשיחות משתנה משנים את התמונה לחלוטין,אני מאמין שהמגאן RS הבאה בדיוק כמו הקליאו -תלך לאותם מקומות. שוב לגבי עלויות חלפים וכו- בין אדם לא עובר לגור בבית של 200 ממר או דומה ואז מתלונן על עלות הארנונה והחשמל.
  16. NMP יתכן וימים יגידו אחרת אבל בינתיים מנסיוני אז ככה- טיפולים למגאן לא זולים יותר עם ציטוט מהמוסך ל1000 שח + לטיפול קטן ול2200 שח ויותר לטיפול גדול בBMW ציטטו כ1100 שח לטיפול רגיל וגדול לא הרבה יותר וברקסים ב2 המכוניות יעלו לא זול,אבל אין מה לעשות מטבע הדברים מה שאתה מקבל זה מה שאתה משלם. המוסך היחידי לטיפול במגאן יושב בראשלצ כל שאר מוסכי הרשת אינם מוסמכים לטפל ברכב{ככה היה לפחות עד לפני 6 חודשים}. האירוח ורמת השרות בBMW עד עכשיו פרימיום לגמרי . ל2 המכוניות 3 שנים אחריות מלאה. בBMW הביטוח יהיה יקר יותר זה נכון אבל צריכת הדלק עדיפה . ואם הזכרת דריפטים אז במגאן זה בכלל לא אפשרי בעוד הM135 נותנת את זה בכייף עם כי כנראה לא בקלות אבל מספיק בשביל 99% מהאנשים, זה ליגה אחרת , השלב הבא . אם המגאן היא הוט-האצ מכונית נהיגה אדירה בכביש הנכון ,במצב רוח הנכון או במסלול,הכי טובה שהנעה קידמית יכולה אבל בשאר הדברים וחיי היום יום היא הרבה פחות מוצלחת ....אזי הM135 היא סופר-האצ{כל הזכויות שמורות } ! ,מכונית מהירה מאד מאד,מאתגרת,איכותית מתגמלת ומפנקת ויותר מותאמת לחיי היום יום ועדיין חמושה ביכולות ספורטיביות מרשימות ביותר ,במחיר שלה {50 אלף מעל למגאן וכנראה 100 אלף שח ויותר פחות מהA45} זה פשוט דיל השעה !
  17. לגבי צריכת דלק-כן דווקא במהירויות כביש 6 בהילוך 8 האוטו מראה 1-20 קמ... לגבי הגיר-במקרה הזה שוב . האוטו מהיר יותר וחסכוני בדלק מהוורסיה הידנית. למעשה כשאתה לוחץ באמת הגעתי מהר מאד למסקנה שאין לי זמן להוריד את היד מההגה או את העיניים מהכביש ואפילו לראות את מד המהירות{הפיתרון לזה היא הציטה שיושבת על חופת השעונים סטייל תצוגה עילית] ,בשונה מDSG כאן הפדלים מאלומיניום ועם משקל{דומה לPDK} ובכל העלת הילוך{מיידית} יש חבטה מהציר האחורי ככה המעורבות שלך כנהג מורגשת מאד ובנוסף לזה התחושה והסאונד בפול התקפה מהממת ונותנת תחושה{אשליה] של מכונית פורמולה. נק -לא חשוב באיזה הילוך תהיה האוטו נוסע מהר מהתנועה אבל למקסימום פאנצ 3500 סלד מתגלה כסל"ד הנפיץ ביותר. לגבי בוסטר-הM מכונית האצ בק לכל עניין ועניין,תא מטען גדול מגולף ומירווח נאה קדימה ואחורה. ההשוואה למגאן שהיתה ברשותי מתבקשת-הM הרבה הרבה יותר מהירה בק ישר עם זאת בכביש דוגמת נס הרים ועם נהגים ברמה זהה לדעתי המגאן תיברח מעט קדימה וצריך להיות נהג מאד מאד טוב{או שיקראו לך לאון} או בעל ביצי ברזל וכמובן שהאוטו לא שלו כדי להחזיק איתה. לגבי הכייף מהתוצאה -זה כייף אחר -כייף שנובע מהסיפוק בשליטה,כייף מנהיגה במכונה מאד חזקה שאתה שולט בה לא רק עם ההגה אלא ממש עם הדוושה,החלקות תחת כח ולא תחת הרפייה מהכח,במגאן היכולות כל כך גבוהות שזה נהיה משעמם, המכונית צוחקת עליך ,בM כמו שאמרתי כל סיבוב הוא חוויה אחרת ואפשר להינות מאד גם בלי להשתגע, ללא ספק המגאן היא כרגע פיסגת ההנעה הקידמית ויתכן שעם DSG ועוד 50 כס תהיה טובה עוד יותר אבל הבמוו זה כבר פיסגה אחרת.
  18. כמו שהבטחתי הנה סיכום קצר של ששת החודשים הראשונים שלי עם הבמוו M135- אחרי תקופת בית הספר היסודי{306GTI,ZX16V} והתיכון {פיאט קופה,מגאן RSCUP] הגענו בשעה טובה למכללה שנה ראשונה במדעי האוטו על הצד... מעולם לא היה לי רכב הנעה אחורית משלי ואמנם נהגתי על כאלה ואפילו עשיתי קורס פורמולה פורד אבל הגיע הרגע ובאמת הרגשתי תחושת מיצוי נושא ההנעה הקידמית עם המגאן , עוד פעם נימתח רחוק יותר קו הגבול בו תת ההיגוי {במגאן הוא רחווווק מאד} הופך לבעייה,שוב מגבלת הכח ,אז הנה הגיע לציון גואל ומדובר היה לדעתי בסנסציה לכל דבר- 320 כס ב300 אלף שח מינוס+הנעה אחורית+רכב איכותי+בדג ומגובה במבחני דרך משובחים מניו-זילנד ועד קנדה...מה תקנה ? גולף R ? אז קיבלתי את שלי בינואר במשלוח הראשון שהגיע בצבע כחול אסטוריל המופלא של BMW ,מושבי ספורט מתכוונים בכל צורה ודרך עטופי אלקנטרה,חישני גשם ואורות ,פנסי קסנון {שאלה של הבוקסטר חיוורים לידם},בקרת אקלים חכמה,גג שמש גדול,הגה Mעם עור נאפה ,מערכת קול משובחת,גיר אוט 8הילוכים ומתלים אדפטיבים.2 האחרונים תוספות בתשלום "קטן" בסך 26 אלף שח. הM135 אינה מתיימרת להיות מכונית M "הארד-קור" כדוגמת הM1,היא אומנם מהירה כמוה אבל כוונת המשורר היתה ליצור רכב ספורטיבי שיגשר בין הדגם הרגיל שמתחרה בגולף GTI {ה125} לבין הM1 מבחינת הנוחות היום יומית,השימושיות וכמובן עלויות הקנייה והאחזקה ומתחרה בעצם מול הגולף R והאודי S3. לנהוג בM135 זה בית ספר מתמשך,מצד אחד הרכב יכול באמת להיות מאד מאד נוח-שים את הגיר על D מתלים בקומפורט ואתה משייט באדישות על גלי המומנט האדיר של המנוע הזה {45 קגמ ב1300 סלד בלבד !}מבלי למצמץ אפילו רבע דוושה, ההגה יכול להרגיש קל מדי בהשוואה למשל למגאן,בטח ל911 ואפילו ללאון FR של אישתי אבל הוא מדוייק ומהיר מאד{2 סיבובים מנעילה לנעילה}ומצד שני בלחיצה על SPORT הרכב הופך לשריר אימתני וחורך אספלט שגם היקרות בקרב מכוניות הספורט בארץ יתקשו לנער..ביצועים-0-100 ב4.9 ו0-160 ב11 שנ !לשם דוגמא נהגתי על 911 קאררה S{וגם לצידה} ועד 4500 סלד הבימר היתה חזקה הרבה יותר ורק מעבר לזה הפורשה התחילה לפתוח פער {שהלך וגדל} . אני מודה שבהתחלה האוטו הפחיד אותי,המנוע בסופו של יום הוא מנוע טורבו חזק מאד ולא מנוע לינארי וחזק לא פחות משל הבוקסטר S לדוגמא אבל אופי העבודה המתפרץ שלו כמעט לא השהייה בכל מצב עלול לגרום להחלקה מידית ומהירה של הסרן האחורי,אם ברנו מגאן אפשר ורצוי ללחוץ ללא רחמים על הגז דווקא בשיא הסיבוב בBMW זה לא הדבר המומלץ לעשות אלא עם קוראים לך לאון טוביאס...אז התחלתי לפקפק בכדאיות הנעה אחורית בחיי היום יום, בחורף ועל כביש רטוב האוטו הרגיש כמו בבלט על הקרח בכל לחיצה,כל סיבוב חייב ריכוז וזהירות ,אפילו התחלתי להשתעשע ברעיון של למכור את האוטו ולחזור לישן והמוכר דהיינו הנעה קידמית, . לBMW ארבעה וחצי מצבי כיול מנוע,גיר,שילדה- ECO-למחבקי עצים-חוסך דלק כל המערכות צועקות "לא,לא אל תיסע מהר. COMFORT-לנסיעה מנהלתית יום יומית,אפשר לנסוע חזק אבל לא יותר מדי. SPORT-יאללה בלאגן,מנוע שרץ לפני האוטו צועק לגיר "תן"תן" ההגה נהיה כבד ומהיר עוד יותר וכך גם המתלים והאגזוז מאחור מחצרץ כמו שרק מנוע 6 ציל של BMW יכול. SPORT+-הדיפרנציאל האלקטרוני מאחור מתחיל לעבוד ומאפשר החלקות מבוקרות ונשלטות ובסוף בסוף -אם כבר אתה עושה בלאגן אז "אללה מאעכ "...ואפשר לנתק גם אותו ואת שרידי הESP. הגיר שאינו כפול מצמדים מתנהג באופן מעט קופצני במהירויות עירוניות בהעברה ידנית{חלק לגמרי באוט} אבל תחת לחץ הוא יורה את ההילוך הבא לא פחות מהר מהPDK של פורשה ועם אותה חבטה מאחור,רק בהורדת הילוכים יש לי ביקורת שבלימת המנוע לא יותר חזקה וכמוה רעש הפליטה של גז הביניים. הבלמים 4 בוכנות מקדימה ו2 מאחור עם דיסקים בגודל של פיצה דומינו{330 ממ קדימה אחורה}עוצרים את הרכב חזק ומהר ללא דעיכה. דלק-1 ל9 ממצוע לתקופה, 1 ל20 בכביש 6 ... אם הייתי מחפש הייתי אומר שחסר יותר רעש מהגזוז,תצוגת ההילוכים קטנה מידי,וההגה יכל להיות כבד יותר ,אולי צריך מצב נוסף לבחירה שיקשיח אפילו עוד יותר את ההגה והמתלים אחרי 8000 קמ אני כבר יודע שאין מה לפחד אבל צריך לכבד,כן,למדתי,תירגלתי ניסיתי וגם טעיתי ,החלקתי לפה-החלקתי לשם והחלקה אחת כמעט רחוק מדי זוהי תחילתה של ידידות מופלאה ואהבת אמת,כי פה סוד ההנאה המחודשת שלי מנהיגה-כל יום הוא יום חדש ,כל פנייה חוויה ,פתאום לנהוג על הלאון מהר נראה כמו משחק ילדים שהכי גרוע שיקרה זה קצת תת היגוי או פירפור הציר הקידמי. נ.ב- בשקט בשקט במוו מכרו כבר 24 מכוניות נכון להיום ואני לא יכול לחשוב על חבילה מנצחת מזו-החל מכ270 אלף שח הM135 היא סוג של GTI הדור הבא,רכב איכותי ומאובזר,שימושי להפליא אבל לוקח את דור בוגרי ההוט האצים עוד שלב קדימה אל עבר החבילה המושלמת של רכב יום יומי עם עלויות הגיוניות ושימושיות אבל גם עם ביצועי על,לא זול אבל מעולם כל כך מעט כסף קנה לך כל כך הרבה כייף וביצועים...
  19. נכון לעכשיו אני לא מוצא תמורה ספורטיבית טובה יותר מהM135 נקודה. דלק מוטורס לדעתי פגעו נכון{עד כמה שאפשר מבחינת הלקוח] עם המחיר שהוא מהות הקיום של הדגם הזה-רכב שימושי ומפנק אבל עם ביצועים של מכונית יקרה פי2 ויותר. בהחל מ276 אלף שח {ידנית]מספיק איבזור ויותר,0-100 ב5 שנ ויכולת דינאמית כיפית וגבוה במיוחד-אין לה מתחרות, מה תקנו גולף GTI פרימיום ב250 ? נו באמת. אם הZ היתה עולה כמו הבמוו או לחילופין מבצעת טוב יותר משמעותית זה היה מעניין ואולי שווה את ההפרש אבל אני קיבלתי הצעה על 350 !!!!, המחיר שלה כרגע פשוט לא ריאלי
  20. 1992 ,העובד שלי קנה אונו טורבו חדשה{118 כס-0-100=7.7} שהיתה אז רישמית המכונית המהירה בישראל ונתן לי סיבוב קצר......אחרי 200 מטר ,הילוך שני לחיצה ל100 קמש וזהו ...התמכרתי או יותר נכון-הבנתי מה אני צריך....השאר היסטוריה.
  21. כמי שנהג על שתהן וכבעלים מאושר של הM135 מזה 6 חודשים אני רוצה לציין מס הבדלים- הZ היא מכונית "ספורט" מכווננת קיימן והבימר היא גולף GTI משודרגת בכל פרמטר{כח,איכות וכמובן התנהגות}. הבימר "קצת" יותר מהירה מהניסן ומאד מאד מאד מהירה בכלל. הבימר מאד נוחה,הרבה יותר איכותית וכמובן הרבה יותר חסכונית בדלק{למי שגם זה חשוב לו}. הניסן הרבה יותר סקסית {היופי הוא עניין של טעם אבל אין לי ויכוח עם מי שיגיד שהבמוו מכוערת}. הM135 הרבה יותר מודרנית עם אפשרויות כיול בלחיצת כפתור-למיתלים,הגה,גיר ומיפוי המצערת ,כך שמתקבלת מכונית לכל מצב כביש ,מצב התנועה או סתם מצב הרוח של הנהג. עם זאת הייתי כנראה בוחר אחרת עם הניסן היתה עולה 250-280 ולא 325+ בעיקר בזכות העיצוב. נ.ב-נמסרו כבר 21 מכוניות נכון לאתמול וכל מה שמגיע נמכר מראש...
  22. rubycoupe

    אאודי TT

    מול ההיצע העכשווי TT חדשה ובמחירה הTT פשוט מיותרת,כל מה שנישאר לה להציע זה רק המראה וגם הוא מתחיל להתיישן. ב300 אלף שח יש כיום אלטרנטיבות מכל טוב.
  23. מבית אוטוקאר ---אאוץ http://www.autocar.co.uk/car-video/video-mini-paceman-jcw-vs-bmw-m135i
  24. ה2 סנט שלי, אחרי ידניות בלבד {לרוב} אני לא יודע אם הייתי מעדיף את שלי ידנית כרגע, כשהמכונית שלך ממש מהירה העברת ההילוך דרך הפדלים מידית ובועטת כמו שאף גיר ידני לא מסוגל לשחזר ..שלא לדבר שבשיא ההאצה ניתקע לך השלישי ...גם לא ממש יש זמן להוריד יד אחת מההגה ב5 שנ מינוס שלוקח לאוטו לרוץ ל100... גם התחושה וגם הסאונד היא "פורמולה 1" לעניים - תוסיף לזה צריכת דלק חסכונית יותר,נוחות בעיר ונתוני האצה מהירים יותר-וזה סוגר את הארון על הגיר הידני לפחות באוטו שלי.
×
×
  • תוכן חדש...