Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון בדיקה באשדוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. האם אפשר לקבל המלצה למכון בדיקה באשדוד או האיזור הקרוב או מוסך שמתמחה בצרפתיות ?

תודה רבה

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש לך באשקלון קומפיוטסט שבודקים לא רע.

איזה אוטו והאם אתה הקונה או המוכר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מגאן 2. אני הקונה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מוסך רלקס . מישהו שמע? מכיר?

פורסם
יש לך באשקלון קומפיוטסט שבודקים לא רע.

איזה אוטו והאם אתה הקונה או המוכר?

יש קומפיוטסט גם באשדוד לפי מה שהבנתי . ויש גם מוסך רלקס. מישהו יכול להמליץ ?

פורסם

עם אלה באשדוד אין לי ניסיון אבל כבעלי של מגאן II מוסך שטרית באשקלון הוא סופר מקצועי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מוסך רלקס . מישהו שמע? מכיר?

מוסך רלקס הוא מורשה יבואן של טויוטה. כך שאם הייתי רוצה לבדוק טויוטה אולי הייתי פונה אליהם, אבל מה הקשר למגאן? ועל הדרך אמליץ לך להתרחק ממוסך צמרת (מורשה רנו באשדוד) אם הכסף שלך לא גדל על העצים (;

פורסם
עם אלה באשדוד אין לי ניסיון אבל כבעלי של מגאן II מוסך שטרית באשקלון הוא סופר מקצועי.

רלקס מוסך של טויוטה אבל ראיתי המלצות בפורום בגלל זה שאלתי.

מוסך שטרית הוא גם מכון בדיקות מקצועי?

פורסם

מוסך שטרית לא מבצע בדיקה לפני קניה

פורסם
עדיף לך קומפיוטסט.

אשדוד או אשקלון ?

פורסם
אשדוד או אשקלון ?

אני בדקתי מס' רכבים באשדוד. לא יודע מה יש באשקלון.

הייתי מרוצה מייסודיות הבדיקה. בכל מקרה תתכונן לכסתח''ים, אבל זה בכל מכון.

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

• תוכן חדש...