Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע לאבי מכתב שבו רשום שיש צורך לבדוק\להחליף חלק בגיר האוטומטי.(פולו TSI 2009)

היום נסעתי למוסך על מנת לקבוע תור.

ראיתי באחת המכוניות שמחליפים את החלק(מכטרוניק) ושמתי לב שהחלק תוצרת רומניה.

מוזר לי מאוד למה אחרי בעיה כל כך גדולה ל30 אלף רכבים בארצנו הם לוקחים "סיכון" ומייצרים את החלק ברומניה.

האם יש כמה סוגים למכטרוניק,הכוונה לתוצרת שונה ? גרמני,טורקי ?

מה אתם אומרים ?

קראיתי שיש בעיה בטיימינג אבל לא זכור לי בדיוק מה הייתה הבעיה .אם מישהו יוכל לפרט לי קצת יותר על הבעיה בטיימינג בין השנים 2009-2011 אני אודע לו מאוד.

שאלתי במוסך לגבי הטיימינג וכאילו ניסו לברוח מתשובה. אחרי קצת "שאגות מצידי" הבחנתי שהמוסכניק בודק באתר VW והיה רשום SAGA. האם למישהו יש מושג לגבי האתר ?

בזמן שאני יושב באוטו וממתין לקבלתי אני מכוון את התריס של המזגן לכיוון שלי וכל התריס נופל פנימה לתוך תעלת המזגן .

יש לציין שלא הפעלתי כוח ובסה"כ הזזתי את התריס שמאלה ולא כלפי פנים.

האם המוסך\היבואן צריך לקחת אחריות לגבי תקלה שכזו.(הרכב ב85% מהיום עומד בצל).

פורסם

מה זה משנה איפה הוא מיוצר?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

איך אתה יודע שזה תוצרת רומניה? גם אם כן הסר דאגה מליבך.

חשבתי כבר זה עוד פוסט על ההילוכים :-D

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
ראיתי באחת המכוניות שמחליפים את החלק(מכטרוניק) ושמתי לב שהחלק תוצרת רומניה... הם לוקחים "סיכון" ומייצרים את החלק ברומניה.

יש גם חלקים תוצרת ישראל.

מה זה מעניין אותך?!

זו שאלה של הדיוט. אין לזה משמעות.

קראיתי שיש בעיה בטיימינג אבל לא זכור לי בדיוק מה הייתה הבעיה .

אז תחזור להיכן שקראת (בצע חיפוש) ותשאל שוב.

ק

שאלתי במוסך לגבי הטיימינג וכאילו ניסו לברוח מתשובה. אחרי קצת "שאגות מצידי"

מה אתה "שואג"?!

אתה לא יודע על מה אתה שואל, אז מה יש לך "לשאוג" על המוסכניק?

מה זה היחס הזה?!

והכי מוזר, למה לסוע למוסך כדי לקבוע תור?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הגיע לאבי מכתב שבו רשום שיש צורך לבדוק\להחליף חלק בגיר האוטומטי.(פולו TSI 2009)

היום נסעתי למוסך על מנת לקבוע תור.

ראיתי באחת המכוניות שמחליפים את החלק(מכטרוניק) ושמתי לב שהחלק תוצרת רומניה.

מוזר לי מאוד למה אחרי בעיה כל כך גדולה ל30 אלף רכבים בארצנו הם לוקחים "סיכון" ומייצרים את החלק ברומניה.

האם יש כמה סוגים למכטרוניק,הכוונה לתוצרת שונה ? גרמני,טורקי ?

מה אתם אומרים ?

קראיתי שיש בעיה בטיימינג אבל לא זכור לי בדיוק מה הייתה הבעיה .אם מישהו יוכל לפרט לי קצת יותר על הבעיה בטיימינג בין השנים 2009-2011 אני אודע לו מאוד.

שאלתי במוסך לגבי הטיימינג וכאילו ניסו לברוח מתשובה. אחרי קצת "שאגות מצידי" הבחנתי שהמוסכניק בודק באתר VW והיה רשום SAGA. האם למישהו יש מושג לגבי האתר ?

בזמן שאני יושב באוטו וממתין לקבלתי אני מכוון את התריס של המזגן לכיוון שלי וכל התריס נופל פנימה לתוך תעלת המזגן .

יש לציין שלא הפעלתי כוח ובסה"כ הזזתי את התריס שמאלה ולא כלפי פנים.

האם המוסך\היבואן צריך לקחת אחריות לגבי תקלה שכזו.(הרכב ב85% מהיום עומד בצל).

הייצרן VW מייצר חלקים לרכב בהרבה מדינות בעולם כמו: יפן, צ'כיה, רומניה, פולין, גרמניה וכמובן סין. הסר דאגה מליבך מכיוון שכול החלקים מיוצרים לפי מפרטי הייצרן ובקרת איכות של הייצרן. כמובן מעת לעת הייצרן מבצע גם בדיקה פיזית במפעלים.

איזה כייף לי :)

פורסם
הייצרן VW מייצר חלקים לרכב בהרבה מדינות בעולם כמו: יפן, צ'כיה, רומניה, פולין, גרמניה וכמובן סין. הסר דאגה מליבך מכיוון שכול החלקים מיוצרים לפי מפרטי הייצרן ובקרת איכות של הייצרן. כמובן מעת לעת הייצרן מבצע גם בדיקה פיזית במפעלים.

הסר דאגה מליבך עקב מפרטי יצרן ובקרת איכות של פולקסווגן זה שני חלקי משפט שלא מתאימים אחד לשני :-D

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

falou התשובות שלך מתנשאות ולא תורמות שום דבר לפורום .

שחכתי לשאול אותך מה לעשות ולאן לנסוע,פעם הבאה אני אשאל אותך .8)

פורסם

מיותרת ההתעסקות במיקום ההרכבה. המפעל שייך לפולקסווגן גם אם יהיה ממוקם בתימן וככזה הוא עומד בסטנדרטים שהציב היצרן. הסר דאגה מליבך, יש תקלות והן ייקרו גם בחלקים שיוצרו בגרמניה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...