רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז כמו הכותרת, היום נסעתי לתומי בהרצליה, פתאום אני רואה מרחוק מרצדס אם אני לא טועה גירסת S קלאס החדשה אבל במראה קרבי ביותר! אמרתי לעצמי בטח זאת גירסת ה AMG עם כמה חמוצים..מתקרב...BRABUS. אורגינלית לחלוטין! פשוט רכב מדהים! לא יצא לי לצלם כי הייתי ברכב. האם מישהו מכיר את הרכב המדובר?
הודעה אחרונה מאת RK, -
-
שלום לכולם בתאריך 9.8.2013 מועדון פיאט ישראל ייערוך מיפגש פיאט בתקווה שיהיה המיפגש הכי גדול שהיה אי פעם בארץ של רכבים תוצרת פיאט! במסגרת המיפגש תיערך גם השקה של פיאט ריטמו 1983. אני קורא לכל בעלי רכבים תוצרת פיאט\ביאנקי\לאנציה מכל שנה וסוג להגיע למיפגש. כמובן שכולם מוזמנים להגיע גם כם רכבים אחרים מכל סוג. המיפגש ייערך ביום שישי 9.8.2013 בחניון , ברחוב יוחנן הסנדלר , הרצליה פיתוח, בשעה 16:00 פרטים נוספים באתר מועדון פיאט www.fiatclub.co.il נשמח לראותכם!
הודעה אחרונה מאת Shmelov, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 61 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3609881,00.html הוזלה די משמעותית, כאשר הגרסה האוטומטית תימכר כנראה ב 63 אלף !
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
פיאט פנדה צורה ישנה - עדיין ניתן לקנות חדשות?
הודעה אחרונה מאת sluzon, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=421404447956232&set=a.335035913259753.73301.105028329593847&type=1&theater צילמתי ועדיין אני לא מבין מב זה אופנוע מכונית באגי מה זה?
הודעה אחרונה מאת אנלוגי, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
חברים, אני מאוד רוצה לרכוש קיה ריו, לאחר השוואות הגעתי למסקנה שזה בהחלט הרכב הטוב ביותר והמשתלם ביותר בסגמנט המתאים לי אך מה שקראתי בKML הטריד אותי מאוד. http://www.kml.co.il/Car/%D7%A7%D7%99%D7%94_%D7%A8%D7%99%D7%95_%D7%95%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%94-2012_11395 האם הריו שותה דלק כמו משפחתית גדולה?!
הודעה אחרונה מאת amiger, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 679 צפיות
שלום, אני נהג חדש ולאחרונה יצא לי לנהוג על Honda Jazz Hybrid 2012, ובדר"כ אני נוהג על Mazda 3 2006, עכשיו שמתי לב להבדל בהגה, בהונדה ההגה מסתובב ממש בקלות גם כשהרכב עומד, אבל במאזדה מרגישים התנגדות גדולה יותר עם ההגה כאשר הרכב עומד... מה הסיבה לזה? תודה!
הודעה אחרונה מאת adi52i, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום, לפני שבוע קיבלתי פאביה חדשב מהחברה. קיבלתי מגיני רוח מתנה והיום הגעתי למוסך סקודה חיפה להתקין אותם, ההתקנה לא היית הכי מקצועית, הבחור די נלחם איתם.. בסוף ראיתי כי יש קרע קטן בגומיה של החלון אחרי ההתקנה.. הבחור לא ממש התייחס לזה אבל לי זה מאוד צורם בלב. בקרע קטן מאוד ויכול להיות שאני יותר מדי פדנט בנושא... מה אתם הייתם עושים?
הודעה אחרונה מאת alonjp, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
הדגם המעודכן יותר של הג'נסיס בסיקור וידיאו . קצת מידע: . ישנם כמה גרסאות, הבסיסית 2.0T 270 כוח סוס , ידנית הנעה אחורית בלבד ו 3.8 V6 348 כוח סוס . הרכב מתחרה ב BRZ, Bmw Coupe 3 ,פורד מוסטנג,קאמרו,דוד'ג דארט . מתי בארץ ב ייבוא סדיר? , לא ידוע .
הודעה אחרונה מאת liranus, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 881 צפיות
שלום ראיתי במחירון יד2 שפיאט 500 ידנית, 2009,מנוע 1200, נמכרת ב32,000 אלף שקל אבל אף אחד לא מוכר במחיר הזה ולא קרוב לזה אפילו!רוצים לפחות 50 אלף שקל! מישהו יכול להסביר מה הולך כאן? האם זאת טעות או שזה המחיר? או שזה אוטו מאוד מבוקש? http://pricelist.yad2.co.il/search.php?CarType=1&Manufactur=54&CarModel=4636&Year=2009
הודעה אחרונה מאת alonjp, -
-
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הדעות חלוקות. אצל חלק מהחברות זה קיים, ואצל האחרות לא, וכל אחת יודעת להסביר למה השנייה דופקת אותך. מישהו יודע להסביר מה זה אומר באמת ?
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
צולם הבוקר; זה יפה שנהג המונית מסדר לעצמו תירוץ מראש (מדבקה על הפגוש):
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
שלום לכולם, השבוע אני מוכר את הרכב ובגלל כניסה ללימודים מחפש משהו קטן יותר וחסכוני כמובן שהתחלתי לחפש ביד 2 איזה יפנית קטנה ואמינה, לא עבר הרבה זמן ונתקלתי בסוויפט עם 70 אלף ק"מ (שנת 2000), הרכב היה יד פרטית אז הנחתי שהק"מ אמיתי והמשכתי לחפש ולמרבה הפתעתי כמעט כל הסוויפט מהשנתון הזה היו עם ק"מ נמוך - בין 70 ל 90 אלף ואפילו אחת עם 48 אלף! יש משהו בסוויפט שמאפשר הורדת קילומטראג בקלות? זה רכב שלא נוסע הרבה כי?
הודעה אחרונה מאת amir levy, -
- 4 תגובות
- 809 צפיות
לאחר חיפוש באינטרנט ואחרי כמה טלפונים אני מחפש כיסויי חיצוני לרכב. אישית אני מעדיף את הבד עם הגומי שעוטף את הרכב כמו כפפה. יש לי כיסויי בן חצי שנה שמשיכה קלה קרעה אותו-- כול טיפת לחץ עליו הוא ניקרע. עלה בסביבות ה 200 שח בנוסף- הייתי נילחם איתו כל פעם, כי הוא היה הופך להיות מיצנח מעל הרכב בזמן של רוח ממוצעת (אני מדבר על החודשיים האחרונים) מזל שיש לו רצועות קדימה ואחורה לזיכרוני בכיסויי מיבד לא היו התופעות האלו -בטח שהיה מחזיק שנים ולא כמה חודשים ספורים. אשמח לעזרה בלימצוא כיסויי איכותי באיזור המרכז -ראשון\חולון\בת-ים\רחובות\יפו-תא תודה רז. מדובר בכיסויי למזדה 6 ---דיי דחוף הרכב בלי כיסוי ---
הודעה אחרונה מאת yairba, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לאבא שלי יש מיצובישי L200 כבר כמה עשורים [מוחלפת כל שנתיים - שלוש]. החסרון המאוד גדול ברכב הזה היא שהוא מאוד גניב לכל הזבלים שמגיעים מהשטחים ,משום מה הם חולים על האוטו הזה למרות השנתון הוותיק. ביומיים האחרונים ניסו לגנוב לאבא שלי את הרכב פעמיים ,הפעם הראשונה שברו את הדלת והמנעול ואז ברחו כי ירדתי עם שוקר חשמלי והם כמובן טסו משם ,ואתמול בלילה הם שוב ניסו לגנוב את הרכב ושברו גם את הסוויץ' אבל לא הצליחו להניע נכון להרגע אני חוסם את הטנדר של אבא עם המאזדה שלי : קיר - אבא חונה - אני חוסם , אבל זה לא ממש זמין כל הזמן כי בסופי שבוע אני יוצא והאוטו חשוף לשודדים...אשמח לעזרה בעניין לדעת מה כבר אפשר לעשות כי הרכב מלא בציוד יקר ערך [נגר] ,הייתי מעוניין לשמוע מבעלי ני…
הודעה אחרונה מאת lesles, -
-
טיול עקרבים 1 2
מאת amiger-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
פעם ראשונה שהצטרפתי לטיול אבארט'ים. חוויה מהנה במיוחד. יצאנו 13 500 זוג פונטו וארבע גרמניות שריריות (GT3RS, C63 AMG, במוו 135, אודי S8 ) לטיול בכבישי הצפון. הקטנטנות האלה פשוט כיפיות. המסלול התאים להם מאוד אבל פחות לגרמניות, שתים מהן לא עמדו בעומס ושבקו (הפורשה והמרצדס) כל אחת בתורה. קצת תמונות להמחשה:
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי אני מחפשת תחנת דלק לא רחוקה במיוחד מאיזור קניון איילון שמציעה שטיפה חינם בעת תדלוק. עד עתה נסעתי במיוחד לגיסין פ"ת אבל די מעצבן לנסוע לשם במיוחד, בשעות עומס. יש הצעות נוספות בסביבה?
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש מצב שהמחשב דרך ברכב שלי ממש מפגר בנתונים של צריכת דלק ? וגם קראתי שהוא מתחיל למדוד רק ממהירות 30 קמש ככה שהמדידה לא נכונה .. ? אם מישהו מבין אודה לו אם יעזור לי להבין . (מדובר ברנו קליאו 2011 ) . תודה.
הודעה אחרונה מאת misterb, -
ככה נראית החניה, לשכן יש רכב חברה, הירוק זה עמוד. אני חונה כל כך צמוד לעמוד כל פעם, שלפעמים אני כמעט ושורט את המראה השמאלית שלי! לא משנה כמה קרוב אני חונה לעמוד, הבן *#% פותח דלת עד הסוף, הדלת היחידה שנראית כמו קורבן אונס אצלנו היא הדלת של הנוסע מצד שמאל, יש מכות, יש שריטות, יש שאריות צבע בקטנה (הצבע שלו!) עכשיו יש לי שאלה - רק לדבר איתו? אין משהו אחר לעשות? אם אני יורה במישהו אבל לא הורג, העונש הוא פחות זמן? אם אני מז* את הדלת שלו, בצורה שהוא לא יוכל לפתוח אותה בכלל, יכולים לעשות לי משהו? או שאני יכול להגיד שאני החזרתי לו?
הודעה אחרונה מאת UniqueZ, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, איזה רכבי קבריולט יש עם גג לא חשמלי אלא ידני?
הודעה אחרונה מאת Yarin, -
- 8 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
השאלה בנושא, מה התהליך? האם יש תנאים מקדימים או שכל אחד יכול?
הודעה אחרונה מאת dani_BH, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 772 צפיות
כן, אני יודע שיש המון שרשורים של דירוגים שונים ומשונים, אבל עדיין לא נתקלתי בדירוג של היבואנים עצמם. המטרה היא להכין רשימה של היבואניות עבור אנשים ששמים דגש מיוחד על שירות, כשקלול נוסף בבואם לרכוש רכב חדש. הפרמטר היחיד שקובע הוא איכות השירות - החל מהכניסה לסוכנות ועד הטיפולים ברכב. הערה אחרונה: לאיכות הרכב לא צריכה להיות שום השפעה על הנושא. להלן הפרמטרים המוצעים: 1. שירות באולם 2. זמינות רכבים לנהיגת מבחן 3. תהליך הסגירה: הנחות, צ'ופרים וכו' 4. המתנה למסירה: עמידה בלו"ז, עיכובים וכו' 5. המסירה: ניקיון הרכב, כמות דלק, יחס כללי וכו' 6. טיפול ראשון מקווה להשתתפותכם.
הודעה אחרונה מאת Asaf-R, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לרכבים שייוצרו החל מחודש אוקטובר השנה, ובנתיים מוכרים את המלאי הקיים עם ההבטחות לעתיד וכוכבית קטנה. מה, הדגם החדש כבר נמכר, וב-4/10/2013 יפתח או ישונה פס הייצור?
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז מה בעצם הופך את מותגי העולם הראשון שנמכרו למדינות המתפתחות מותג מדבקה, ומה שומר על ערכם? או במילים אחרות, למה רובר או MG - מותגים בעלי עבר מפואר - הפכו למותג מדבקה סיני מזעזע, לעומת יגואר וריינג׳ רובר (נרכשו ע״י טאטא ההודית) אשר שמרו על המוניטין שלהם?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני מתגורר בשכונה בירושלים, ויש מקומות חנייה ברחוב. אחד הדיירים בבניין הסמוך מחזיק ב-2 מכוניות שנוסעות, ועוד 3 מכוניות שלעולם לא נוסעות, שהוא משתמש בהם כמחסן לדברים שונים. ל-GMC הישנה מחובר גם נגרר סגור ענק. אין לי שום בעיה עם השכן, אלא עם מצוקת החנייה. לכל אחד יש רשות להשתמש בחנייה כדי להחנות רכב או שניים, אבל לא לשימוש אחר. לקחת שטח ציבורי להשתמש כמחסן, זה לא תקין. ולהבהיר שהרכבים לא בשימוש - אחד הוא לאנסר מהדגם השני שיצא, שכמעט כולם כבר גרוטאות, ואחד הוא קרייזלר מאלאגה, והם באמת לעולם לא זזות. בשנתיים האחרונות כבר קרו כאן 2 תאונות, שקרו בגלל 2 סיבות: חסימת שדה הראייה בגלל יותר מכוניות מאשר היו אם הם לא היו שם, והסיבה הנוספת שגורמת לתאונות היא שבגלל שיש מצוקת חניי…
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 11 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
נתקלתי בכמה חברות , יבואנים , טויוטה קורולה , רנו מגאן קופה... שמחיר רכבם הוא כך וכך למשל {לא משנה כרגע} , אבל יש אצלם תוספת לא קטנה של כסף עבור צבע מיטלי. המחיר שמוצג על שילוטים ובפרסומות באינטרנט או בעיתונים למשל הוא אינו כולל תוספת בעבור הצבע המיטלי . אבל מן הסתם , הרכבים הללו {כך נאמר על ידי הנציגים} מגיעים לארץ אך ורק בצבעים מיטליים בלבד. ללא שום אופציה לצבע לבן רגיל למשל או צבע אחר שאינו מיטלי . לא היה ישר יותר אילו היו אומרים ללקוחות את המחיר הגבוה יותר שכבר כולל את התוספת הזאת ?, או לפחות לנסות לספוג חלק ממנו כמו אצל הרבה אחרים למשל: "הצבע המיטלי הוא חינם ללא תוספת מחיר" במיוחד כשאין אופציה לקבל את הרכב בצבע רגיל .
הודעה אחרונה מאת טל_פ, -
השכרת רכב בספרד
מאת Ioel- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני לשכור רכב בברצלונה לשבוע בערך,השאלה שלי היא האם הבן שלי שהוא נהג חדש יוכל לנהוג ברכב הנ"ל? אני בן 50 ורציתי להוסיף אותו בתור נהג משנה,בתאריך בו ניסע יהיו לו כמה ימים אחדים עד לגיל 18 והוא יחזיק ברישיון 11 חודשים. מישהו התנסה בנושא?תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Derish, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 591 צפיות
כתבה מעניינת מאד מכלכליסט : http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3609509,00.html
הודעה אחרונה מאת martines, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 902 צפיות
למישהו בפורום יש נסיון עם שילוח רכב פרטי מדנמרק? האם יותר זול לעשות את זה מפה או משם? דרך מי? סדר גודל של מחיר השילוח? כל מידע בעניין יעזור לי מאוד... תודה רבה
הודעה אחרונה מאת toymer, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכם, בלי להכביר במילים אפשר להגיד שאני אחרי הצבא ויצאתי לחיים לא מזמן. אני מאוד מתלבט מה אעשה בעתיד, בנתיים אני עובד בשאיפה לחסוך סכום מסויים ואיתו להכנס לתחום שמעניין אותי ושאני אוהב, שהוא כמובן התחום המוטורי. מה העבודות שקיימות? אני פחות מדבר על מכונאות כרגע, למרות שאני מאוד מתחבר לזה ומבין דיי הרבה (בזכות כמה שנים בפורום הנ"ל!).
הודעה אחרונה מאת RonTG, -
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 290 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- פאר האורה
- Itzik-b
- Mike808
- דובצע
- SlowRide
- פינדר
- אורח לרגע
- גולדן191
- Benigd
- roi
- yahaga