Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שבוע קיבלתי פאביה חדשב מהחברה. קיבלתי מגיני רוח מתנה והיום הגעתי למוסך סקודה חיפה להתקין אותם,

ההתקנה לא היית הכי מקצועית, הבחור די נלחם איתם.. בסוף ראיתי כי יש קרע קטן בגומיה של החלון אחרי ההתקנה..

הבחור לא ממש התייחס לזה אבל לי זה מאוד צורם בלב.

בקרע קטן מאוד ויכול להיות שאני יותר מדי פדנט בנושא...

מה אתם הייתם עושים?

20130812_181549.jpg

20130812_181523.jpg

פורסם

שיחליף את מה שהרס, מה השאלה.

במוסך שקודה בצ'קפוסט שילמתי על החלפת ידית של דלת. תו"כ פירוק, חלק פלסטי בדלת נשבר לטכנאי, למזלי זה קרה מול העיניים שלי, כי לא עוזבים את הרכב כשמדובר בהתעסקות עם פלסטיקים או חשמל. הוא ניסה לטעון שזה היה שבור, בלי בושה.

לדרוש החלפה צריך על המקום, באופן מיידי ותקיף.

בגמר עבודה לפני התשלום צריך לבדוק את הביצוע.

לפני ביצוע העבודה צריך להתיחס, גם אם באופן עקיף או ברמיזות - אם אתה לא רוצה לעצבן אותו, לנקודות המסוכנות.

שיבין שלא תספוג שטויות ושתשים לב לכל דבר.

si vis pacem, para bellum

פורסם

אתה צודק. עצוב מאוד שהם עובדים ככה.

כשה זה לא נכנס לו הוא דחף לשם מברג וסידר את הגומי איתו, וככה כנראה קרע אותו.

העניין שצריך להחליף את כל הגומיה שולכת מסביב לכל החלון ומתיישבת על הקורות של הדלת.

אני מפחד שאם אדרוש להחליף את כל זה, ובמידה ונגיע באמת להסדר הם ירכיבו גומי חדש הרבה יותר גרוע ממה שיש עכשיו.

פורסם

כנראה אני אחייה עם זה, לצערי..

הזמנתי חומר מיוחד מין פלסטלינה שנדבקת לכל גומי/פלסטיק ונהפכת להיות גומי סיליקוני..

אני אנסה לסדר את זה קוסמטית כמה שאפשר..

פורסם
כנראה אני אחייה עם זה, לצערי..

הזמנתי חומר מיוחד מין פלסטלינה שנדבקת לכל גומי/פלסטיק ונהפכת להיות גומי סיליקוני..

אני אנסה לסדר את זה קוסמטית כמה שאפשר..

תשקול לדרוש ממנו גומי כזה חדש ותחליף בעצמך כשיהיה לך נוח

si vis pacem, para bellum

פורסם

המגיני רוח נכנסים בלחץ, יש כמה נקודות דבק בפנים.

לבקש גומי? בכיף אבל זה חלק ענק שהולך מסביב לכל החלון ואם תראה בצד שמאל מתחבר לקורה השחורה העבה..

הם יסכימו להביא לי חלק כזה? בגלל קרע בגודל שליש ס"מ?

פורסם

אווופ. אני שונא התקנות מקומיות. ילד שמקבל 18 ש"ח לשעה, וזו ההתקנה השלישית שלו בחיים, נוגע לי באוטו החדש...

לפני כמה שנים בא למשרד שלי צבע וסייד את הקיר. הוא מרח צבע גם על משקוף אחד, אז פנינו למנהל העבודה ואמרנו לו שאנחנו מבקשים תיקון של המשקוף. הוא אמר "סבבה" ושלח את אותו הפועל-ילד עם צבע למשקוף. הפועל נכנס עם בוץ על הנעליים, לכלך את כל המשרד, צבע את המשקוף ו... לכלך הפעם את הקיר עם צבע המשקוף! מנהל העבודה התקשר לשאול אם הכל בסדר, אז אמרנו "לא, אבל זה סביר. רק אל תבואו יותר לתקן".

בקיצור, מגיע לך תיקון, אבל ברור לך לאן זה יילך, נכון? המתקין ישים גומיה חדשה בצורה גרועה, ייכנסו מים למנגנון של הדלת, ואתה תתגעגע לקדימון של הסרט :-(

אז אני נוטה במקרים האלו לוותר, ופשוט לקלל בלב כל יום כשאני נכנס לאוטו.

פורסם
אווופ. אני שונא התקנות מקומיות. ילד שמקבל 18 ש"ח לשעה, וזו ההתקנה השלישית שלו בחיים, נוגע לי באוטו החדש...

לפני כמה שנים בא למשרד שלי צבע וסייד את הקיר. הוא מרח צבע גם על משקוף אחד, אז פנינו למנהל העבודה ואמרנו לו שאנחנו מבקשים תיקון של המשקוף. הוא אמר "סבבה" ושלח את אותו הפועל-ילד עם צבע למשקוף. הפועל נכנס עם בוץ על הנעליים, לכלך את כל המשרד, צבע את המשקוף ו... לכלך הפעם את הקיר עם צבע המשקוף! מנהל העבודה התקשר לשאול אם הכל בסדר, אז אמרנו "לא, אבל זה סביר. רק אל תבואו יותר לתקן".

בקיצור, מגיע לך תיקון, אבל ברור לך לאן זה יילך, נכון? המתקין ישים גומיה חדשה בצורה גרועה, ייכנסו מים למנגנון של הדלת, ואתה תתגעגע לקדימון של הסרט :-(

אז אני נוטה במקרים האלו לוותר, ופשוט לקלל בלב כל יום כשאני נכנס לאוטו.

לא בריא. חבל על הבריאות...

• תוכן חדש...