Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, השבוע אני מוכר את הרכב ובגלל כניסה ללימודים מחפש משהו קטן יותר וחסכוני כמובן שהתחלתי לחפש ביד 2 איזה יפנית קטנה ואמינה, לא עבר הרבה זמן ונתקלתי בסוויפט עם 70 אלף ק"מ (שנת 2000), הרכב היה יד פרטית אז הנחתי שהק"מ אמיתי והמשכתי לחפש ולמרבה הפתעתי כמעט כל הסוויפט מהשנתון הזה היו עם ק"מ נמוך - בין 70 ל 90 אלף ואפילו אחת עם 48 אלף!

יש משהו בסוויפט שמאפשר הורדת קילומטראג בקלות?

זה רכב שלא נוסע הרבה כי?

keep drooling im spooling :twisted:

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות שבשנתון הזה יש רק 5 ספרות במד האוץ, לכן אם רשום שם 70000 ק"מ, זה יכול להיות 70000\ 170000\270000 וכו'

או שיכול להיות שאותו בעל רכב מעלה כמה פרסומים כדי להעלות את מחירון יד 2, וגם כדי להראות לקונה הפוטנציאלי שהוא הכי זול

פורסם

עשה לעצמך טובה ורד מהסוויפט האוטומטית. אם ידנית אז סבבה.

האוטומטית זה פשוט הזוי. 3 הילוכים בפאקינג רכב מודל 2000-01-02. עדיף שרייד.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אל תקנה סוויפט אוטומט. מניסיון אצל חבר. שילם כבר 3000 שקל על תיקון גיר. ועדיין הרכב נוסע כמו צב מת. בנוסף לשלל תיקונים שבוצעו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני לא יודע ספציפית לגבי הסוויפט, אבל בעבר הרחוק כשהייתי בעלים של דייטסו אפלאוס שנת 96' ופירקתי את המגן של הלוח שעונים כדי להחליף נורה, ומתוך סקרנות רציתי לבדוק האם זה אפשרי להוריד את הקילומטרג' על הדרך, ומה אני יגיד לך, תוך 5 דקות עבודה שכללה פירוק של המגן + סיבוב של הגלגלים המכניים של הקלומ... + הרכבה למקום ללא שום סימני פירוק, יכולתי להוריד כמה שאני רוצה.

אז לדעתי כל עוד המד קילומטרים הוא מכני, זה קל ומהיר להוריד כמה שרוצים.

(אני אישית הורדתי רק 11,000 ק"מ, רק מתוך סקרנות, ויכולתי להוריד גם 222,000 / 111,000 או כל מספר אחר בקלות)

פורסם

אני לא אוהב רכבים אוטומטיים אז אין דאגה.

השאלה זה איך אפשר לוודא שאכן הקילומטראג אמיתי ושלא הורידו אותו מתוך היגיון אם אני הייתי מוריד לא הייתי מגיע ל 70 אלף הייתי מכוון ל 100+ שיהיה אמין איפה שהוא.

הנה מספר דוגמאות למה שאני מתכוון:

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCar.php?CatID=1&SubCatID=1&RecordID=65207868f980f84e4e4d64856135eaf9ddb&Code=af870c2f9887cf42ec734be88f2f048e

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=88&RecordID=1309d73a2d3ca827ae60830f45c7ea02657&Code=af870c2f9887cf42ec734be88f2f048e

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicCartrade.php?CatID=1&SubCatID=88&RecordID=85afd8e169cbd5df1f84c004eedd2f20262&Code=af870c2f9887cf42ec734be88f2f048e

יש עוד דוגמאות מהאוטומטיות אבל זה לא קשור אליי כלכך, יכול להיות שכלכך הרבה אנשים פשוט מורידים ק"מ??

פורסם

אני אהיה אופטימי ואטען שמי שרכש את הרכבים הנ"ל, עשה בהם שימוש כפי שנועדו - עירוני בלבד.

לצורך השוואה, קח רכבי סטודנטים/עירוניים כגון סיטרואן AX וסקסו, שניהן לא בדיוק צעירות, ותופתע לגלות שכמעט כולם עם ק"מ נמוך, גם בטווינגו אותו הסיפור.

כבר חתמתי...

פורסם

אבל אם יש לך רק 5 ספרות איך תכוון ל-100,000 ק"מ? אין לך את הספרה השישית

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברישיון כותבים בכל טסט את הק"מ העדכני, יכול מאד להיות ששם תראה מספר אחר, תלוי מתי התחיל הנוהל הזה לרשום.

בכל אופן עדיף לבדוק במוסך שהמצב המכאני תואם את הק"מ בערך. שלא תמצא רכב עם 10K ק"מ אבל הגומיות של המתלים קרועות והמנוע מנפח וזורק שמן כמו קטר משנות ה20.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האם כאשר מטלפנים לאחד מהמוכרים הנ״ל, הוא עדיין מתעקש על הקילומטרז הנמוך או שהוא מוסר את הק״מ האמיתי?

בעיניי זו ממש הטעיה למסור את הק״מ כפי שרואים על המחוון ולא לשקלל את הק״מ האמיתי בהתחשב בכך שזה הסיבוב השני של מונה הק״מ.

פורסם

עוד לא התקשרתי לאף אחד כי עוד לא מכרתי את הרכב שלי אבל ראיתי יותר ממודעה שכתוב "קילומטראג אמיתי ונמוך" או משהו בסגנון,

השאלה מתי זה מתאפס ואם בכלל, כי לפי מה שאתם מתארים הרכב מגיע לאיזה שהוא קילומטראג X ואז חוזר ל0?

יכול להיות מצב כזה?

• תוכן חדש...