Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מציאת פתרון למניעת גנבת טנדר !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני גר ביבנה..קרוב

אז כנראה הם עובדים גם שם.

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם

פתרון נוסף שעובד מצויין ועמד במבחן פעמיים אצל גיסי עם טויוטה היילקס:

להתקין ברז דלק מכאני על קו הדלק לאינג'קטור/ קרבורטור (לא יודע מה יש אצלך), במקום שרק אתה יודע את מיקומו.

פעמיים התניעו, ונתקעו אחרי מס' מטרים ופשוט נטשו את הרכב.

מה שכן- זה קצת פרוייקט להניע מחדש (במיוחד בדיזל)- זה דומה למצב של מיכל דלק ריק לגמרי, וזה לא נעים אם אתה שוכח לפתוח לפני ההנעה.

בנוסף- מנעול הגה כמו שיש פה בשרשור- מומלץ בחום! אבל- אם ניתן להחליף אצלך הגה בקלות מבלי לפרק- לך על סנדל (מאותה החברה), ואם בא לך לפנק את הגנבים- אז שניהם ביחד+ ברז דלק+ שוקר מתחת למושב שמזהה נסיון גניבה.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

גם לדוד שלי יש את הבעיה הנ״ל, רכב עבודה (היילקס) עם ציוד יקר (קבלן גבס)

הוא חונה בחניה סגורה פרטית עם שער, והוא שם כמות אבטחה שזה כבר מצחיק.

לא אפרט הכול, אבל זה בערך ככה:

מצלמות.

פרוז׳קטורים עם חיישני תנועה, זה פרוז׳קטור לדים, מאיר חצי שכונה.

מנעול הגה

סנדל

והשיא - מעביר שרשרת ברזל עבה דרך 2 הגלגלים האחוריים ונקודה שמחוברת לוו גרירה/שילדה (לפי מה שהוא הסביר פעם)

יש לו גם ביפר וקודן ושאר שטויות, בקיצור מאמין שהבנתם, הוא גר באזור מאוד מועד לפורענות וגניבות, ואחרי שגנבו לו פעם את הרכב עם כול הציוד הוא פשוט לא מוכן להתפשר.

האמת על ברז מכאני לדלק לא חשבתי אף פעם, אציע לו את זה ;)

אישית - הייתי מתייאש במקומו לעשות את זה כול לילה, אבל הציוד שם יקר מאוד לדבריו, והוא לא מוכן לאפשר שהרכב שוב יגנב.

פורסם
אז כנראה הם עובדים גם שם.

העבודה הזו מוכרת בביטוח לאומי?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עם התנאים של הגנבים והחסינות המשפטית שלהם- אני לא אתפלא אם כן :evil::roll:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני היה לי רעיון לקחת את הכבל פלוס אחרי המצבר ולעשות סוויטש שרק אתה יודע איכן הוא ואז אין חשמל לכלל הרכב. אני חשבתי לפתוח חברה פעם ליצירת מיגונים עם איזה מהנדס חשמל אבל בסוף זה לא יצא לפועל.

החיים הם כמו....

פורסם
פתרון נוסף שעובד מצויין ועמד במבחן פעמיים אצל גיסי עם טויוטה היילקס:

להתקין ברז דלק מכאני על קו הדלק לאינג'קטור/ קרבורטור (לא יודע מה יש אצלך), במקום שרק אתה יודע את מיקומו.

פעמיים התניעו, ונתקעו אחרי מס' מטרים ופשוט נטשו את הרכב.

מה שכן- זה קצת פרוייקט להניע מחדש (במיוחד בדיזל)- זה דומה למצב של מיכל דלק ריק לגמרי, וזה לא נעים אם אתה שוכח לפתוח לפני ההנעה.

בנוסף- מנעול הגה כמו שיש פה בשרשור- מומלץ בחום! אבל- אם ניתן להחליף אצלך הגה בקלות מבלי לפרק- לך על סנדל (מאותה החברה), ואם בא לך לפנק את הגנבים- אז שניהם ביחד+ ברז דלק+ שוקר מתחת למושב שמזהה נסיון גניבה.

בהצלחה.

אותו ברז עבד מצויין אצל חבר שלי שנים עם סובארו DL . כל בוקר כשהוא לא ראה את האוטו הוא היה יוצא מהחניון ורואה אותו כמה מטרים קדימה.לדעתי הפתרון הטוב ביותר

חבר,אתה חופר

• תוכן חדש...