רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,561 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי רכשתי יונסאי טוסון יד 2 ורציתי לדעת: 1. למישהו יש המלצה היכן לרכוש מסילות לסאן רוף ? האם כדאי לתת לבעל מקצוע או שניתן להחליף לבד ? 2. היכן ניתן לרכוש שטיח לתא מטען ? תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, מכר רכש עבור אישתו מיני חדשה (ONE אם אני לא טועה) ורצה לרכוש לרכב שטיחונים מקוריים של מיני קופר, משום מה הוא נענה שאין אפשרות לרכוש את זה דרך הסוכנות ושלחו אותו "לחפש באינטרנט". אני אישית הייתי די מתעצבן על דבר כזה אבל הוא נותר רגוע וביקש את עזרתי ולכן השאלה בכותרת- איפה ניתן לרכוש שטיחוני רכב מקוריים של מיני קופר? אם מישהו יכול לסייע לרכוש כאלה מהיבואן בארץ אני אשמח\אודה\אעלה על ראש שמחתי. כמובן- רק חדש, לא משומש, לא פירוקייה ושות' ורק מקורי. תבוא עליכם הברכה.
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
שלום, אני מעוניין להחליף את הנורות הצהובות ברכב שלי, יש לי גולף 2008 TSI. קראתי בפורום והגעתי למסקנה שהנורות בין הטובות הן: MTEC SUPER WHITE ו- MTEC BLU WHITE אני מאוד מתלבט בין השניים מה הכי יתאים לי? אני רוצה שיהיה אור חזק ולבן ומצד שני שלא יהיה כחול מידי. אשמח אם יש לכם רעיון לנורת חנייה לבנה או כחולה שתוסיף למראה. תודה לכולם..
הודעה אחרונה מאת rotem3210, -
אז הגענו עם כמה אאודי S3 של APR להפגין נוכחות. היה מאוד כיף, אחלה ארגון, ניתן לתמונות לדבר! קרדיט ענק לדניאל אוזרן על התמונות. מכונית על שלט... פוסטר נוסע!!! ferrari budy ניתוקים בשלישי... עולה את הקאסטל... קג"מ חביבי, קג"מ... שי אגסי צדק, העולם בהחלט מקום טוב יותר!!!!!!! דואגים לרכב מבריק ולא משנה מה! הצילינדרים מתכוננים לקראת המנהרות... עוד כמה תמונות:
הודעה אחרונה מאת MrFinger, -
- 3 תגובות
- 784 צפיות
בוקר טוב לכולם קיבלתי הצעה לביטוח רכב הונדה האצבק מודל 98, 3 דלתות מדגם S מנוע 1400, אוטומטית, כולל סאן רוף, ללא כריות אוויר. חובה 1420, צד ג' 1100 שקל, בהפניקס. האם המחיר לא טיפה גבוה?
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
אני מניח שלפחות לחלקכם השם דר' עוזי רז נשמע מוכר, אבל כנראה שלא כולם מצליחים לזכור מהיכן. אודה ולא אבוש: גם אני הזדקקתי לעזרתו של דוד גוגל בפתרון התעלומה. ואכן, מקץ כמה שניות החשדות שלי התאמתו: זוהי האמת על עוזי רז ותואר הדוקטורט שלו: אה רגע, מה פתאום נזכרתי באיש בערב קיצי - אתם ודאי תוהים. ובכן, הסיבה פשוטה מאוד: לפני קצת יותר משבוע נספתה משפחה בתאונת דרכים מחרידה במבואות העיר טבריה. הנה, אפילו יש כאן אצלנו דיון גדול מאוד בנושא. המשטרה, והפעם בלי גרם אחד של ציניות, הפעם באמת מבקשת לחקור את נסיבות התאונה לעומקן, ועל כן העבירה את שרידי הרכב למעבדת הרכב של הטכניון, שם ניתן יהיה לבדוק את מכלוליו השונים בצורה מקיפה ומקצועית. אולם דר' עוזי רז כמנהגו נוהג: כפי שב…
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
אני מניח שיש כמה שמכירים את זה, אבל לכשעצמי עשיתי את זה רק בשבוע האחרון - בחום של תל אביב - והתוצאות באמת מורגשות: קחו מגבת (או 2) וכסו את כל הדשבורד (ממש את כולו). לא תאמינו איזה הבדל זה עושה.
הודעה אחרונה מאת אושריקו, -
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
באנגלית זה נשמע יותר טוב... הנה הסופ"ש המוטורי הקודם. וכעת נחזור למסלול המירוצים בו ביקרתי לפני זמן מה. הפעם בתור צופה בלבד, ב-4 מרוצים שונים שהתקיימו באותו היום - האליפות הבלטית הפתוחה, פורמולה סקנדינביה, ב.מ.וו 325 קאפ וקאמארו קאפ. המסלול נמצא כשעה וחצי נסיעה מהבית ובדרך אפשר לראות קצת מנפלאות הסלילה האסטונית (רק נגיד שיש סיבה שכולם נוסעים על הפסים הבהירים יותר): אפשר גם לחייך ולנופף למצלמה שמצלמת מלפנים. כבר הספקתי לחטוף מאחת כזאת פלאש לפני כמה שבועות בלילה. אני מת להשיג את התמונה, כי עשיתי פרצוף כל כך המום שאני פשוט חייב למסגר אותו ולתלות על הקיר (בפייסבוק ): כניסה למסלול בתור צופה: 7 יורו ברגל, 15 יורו עם הרכב לחנייה הפנימית. זול…
הודעה אחרונה מאת kingikra, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, בעוד כשבועיים אנחנו 3 חברים מתכננים לטוס לברלין. כחובב רכב ,אי אפשר להיות במדינה כזו מבלי לנהוג לפחות יום אחד על רכב ספורט יוקרתי שהוא חלום. הייתי רוצה המלצות למי שכבר חווה ויודע על השכרת רכבי ספורט כמו: פורשה,במוו M3 אאודי דגמי S ומרצדס AMS . אני פתוח להצעות. האם כדי להשיג דיל טוב שווה לשכור מפה או לשכור ישירות מהחברות שם ? האם יש מישהו שעשה זאת ויכול לתת טיפ?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
לכל המעוניינים, a45 עומדת בתצוגה של מרצדס ברחוב השלושה בתל אביב ( הסניף הראשי ) הרכב בצבע כסף. יש רכב נוסף בבונדד בצבע לבן. הרכבים מוצעים למכירה במחיר ״ יפה לכל נפש ״ של 390,000 ש״ח. וזהו גם המחיר הרשמי של הרכב בישראל. תהנו.
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
מזה שנים אני נוהג מידי פעם בכביש הבקעה מירושלים לאזור הכנרת דרך הבקעה. באזור צפונה לצומת משואה וצומת אדם , ליד המושב ארגמן יש תחנת דלק פז. לידה, בכפר זובידאת , על הכביש הראשי כ- 100 מטר מפז ממוקמת תחנת דלק ערבית . תמיד נראתה מוזנחת ועלובה. התעלמתי ממנה. לאחרונה הבחנתי שהתחנה עברה שיפוץ כללי ונראית סופר מודרנית. שלט דיגיטלי ענק מכריז 6.50 ש"ח לליטר בנזין 95. בפז הסמוכה מחיר 95 עולה כ - 7.50. האם יש סיכון לתדלק אצל בני הדודים ? קשה להאמין שהדלק מהול או ירוד ? או אולי כן ? שווה לקחת סיכון כדי לחסוך 40 ש"ח ?
הודעה אחרונה מאת elyashiv, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, רציתי להתייעץ איתכם יש לי סיאט איביזה SC 2011 , שמתי לב שכניראה מהחום או משהו הוילון (הבד עצמו) התחיל לצאת מהמקום ולהיות רופף. האחריות שלי נגמרה לפני חודשיים , האם צמפיון יבואו לקראתי או שאני יכול אולי בעצמי לשים פס דבק. יש לכם מושג איך העסק מתפרק או שכל הגג צריך לצאת. תודה לעוזרים http://srv2.jpg.co.il/10/5219275a59a67.jpg http://srv2.jpg.co.il/3/5219275a6a567.jpg
הודעה אחרונה מאת יניב alfa, -
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
יש איזה מדריך איך לשים קליפים במערכת DDX-4028BT? איך להמיר את הקליפ לקובץ שיתאים למערכת ושיראו סבבה בלי תקיעות? אני מוכן לוותר על איכות הוידאו אבל שאיכות השמע יפגע כמה שפחות
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 52 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4421193,00.html אציין שלא נסעתי עליה מעולם, ואפילו לא ראיתי אותה. אבל ואבל גדול, לדרוש 50 אלף שקל על קטנוע חשמלי עם 4 גלגלים, כשהמכס על רכבים חשמליים הוא 8 אחוז, זה פשוט טירוף. כזה טירוף שאפילו ב"בטר פלייס" מסתכלים על קרסו ואומרים: "בואנה.... הם חזירים..."
הודעה אחרונה מאת pedelt, -
-
הרבה מהמכוניות הקטנות היום מגיעות עם מנוע 3 צילנדרים. רציתי לדעת היכן בדיוק באים לידי ביטוי ההבדלים בין מנוע עם 3 צילינדרים לבין אחד עם 4? כמו כן, האם יש בפועל שוני בשימוש בין מנועים אלו?
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 948 צפיות
נגיד ואבא שלי משכיר בגרמניה פרארי, שרק בני 30 + יכולים להשכיר. מה יקרה אם אני אנהג בה ושוטר יעצור אותנו לבדיקה? זה נחשב כנסיעה בלי ביטוח ? מה ההשלכות ?
הודעה אחרונה מאת Mr.Jones, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=S204Y6zuHAQ דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת nir100, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
היי חברים אני נוהג על לאון TFSI 2007, לאחרונה נתפסתי ע"י מתנ"א על 148 קמ"ש בכביש החוף כמובן שהטיפול של המקרה אצל עורך דין. בכל מקרה מעוניין לרכוש משבש לייזר/גלאי רדאר/מצלמות וכל אמצאי שיאפשר לי לא להתפס על מהירות וכו אני פשוט קצת לא בענייניים.. מה עובד היום? מה מתאים לגרסה של הטכנולוגיה הקיימת אצל המשטרע בארץ?! איפה קונים? וכמה עולה בערך? וכל מידע שאתם חושבים שיכול לעזור.. אני יודע שפעם זה היה הואלנטיין1, בטח היום קיים משהו יותר טוב יותר חדש.. חשוב לציין שאני מתכוון לרכוש בארה"ב אשמח להמלצות על סמך נסיונכם והידע שלכם תודה מראש
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
אני יודע שיש את השרשור על המצלמות אבל שם לא עונים לי ואני לא מצליח להסתדר עם המצלמה אז אמרתי נפתח שרשור חדש על זה אולי מישהו מהקוראים יש לו מצלמה כזאת ויוכל לעזור לי ולרשום את ההגדרות שהוא עשה במצלמה DVR-207 אם אפשר את כל ההגדרות כי כל פעם שאני משנה איזה שהיא הגדרה משהו אחר משתנה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת nisim91, -
שלום. איני מבטח את רכבי [פולו קלאסיק דיזל 01] בביטוח מקיף. רון המליץ על כספת. אני יודע שאין כזה דבר הגנה הרמטית. אבל, מבין כל האפשרויות כיום בשוק, האם זו הדרך הכי יעילה? בפרט לאחר הסיפור הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=493741&highlight=%D7%9B%D7%A1%D7%A4%D7%AA
הודעה אחרונה מאת ליאור קלה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש לשכור רכב באנגליה לחופשה הקרובה. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאנהג בצד שמאל, אני מעדיף להפחית את הסיכונים ולקחת רכב אוטומטי. עשיתי סקר בלא מעט אתרים, כולל דרך האתרים הבינלאומיים והאתרים הישראליים, והרכב האוטומטי הכי קטן וזול שמצאתי (סקודה פאביה) עולה 258 פאונד ל-6 ימים לא כולל אף תוספת, כלומר 218 ש"ח ליום. האם זה מחיר נורמלי לדעתכם, או שאני מפספס משהו?
הודעה אחרונה מאת Luffield, -
-
נהיגה מלונדון
מאת Camel80- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני אמור לנחות בנמל-תעופה הית'רו בלונדון, ומעוניין לשכור רכב בנמל התעופה וליסוע משם ישירות למקומות אחרים באנגליה (אני לא מתכוון לנהוג ברחבי לונדון). האם אצטרך לשלם איזשהי אגרת גודש וכדו' בגלל שהחלק הראשון של הנסיעה יהיה בלונדון? או האם צפויות בעיות אחרות בנושא?
הודעה אחרונה מאת nimnim, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
ברכב של אשתי,הונדה סיוויק חדשה,4 חודשים בלבד על הכביש בצבע שחור,שמתי לב לאחרונה כי יש מעין כתמים אפורים על הגג,כמו התחלה של קילוף. מכר שלי בעל מוסך לפחחות אמר לי שזה כנראה בגלל לכלוך שלא נוקה בזמן וצריך לעשות פוליש. אני שוטף את האוטו בעצמי,לרוב עם מים בלבד,בערך אחת לשבועיים שלושה. הדאגה שלי שזה משהו יותר חמור כמו פגם בצבע.האם יש אחריות על דבר כזה או שינסו להתנער ממני במורשה? תודה.
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4382875,00.html כבר עברה שנה מהתאונה המחרידה של משפחת אטיאס. כעת מתברר שאת תוצאות החקירה שערכה ועדת חקירה שהקימה הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים לא מפרסמים. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Yony_S, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו מכיר? שווה 80 ש"ח? כך לפחות ראיתי בגלובס אישית לא מצאתי עד היום מתקן לחלון שהחזיק ליותר מכמה חודשים, שלא לדבר על השמש שהורגת את המכשיר ותוקעת אותו
הודעה אחרונה מאת matanya cahana, -
הדור ה-11 במספר של הקורולה יגיע השבוע לישראל. כשהוא מעוצב יותר, גדול יותר, חסכוני יותר ומאובזר יותר מקודמו ינסה הדור החדש להתמודד עם שלל המתחרות החדשות בסגמנט הכי חשוב בשוק הרכב הישראלי. המחיר יחל ב-124 אלף ש"ח לדגם הידני וב-128 אלף ש"ח לדגם האוטומטי. טויוטה קורולה החדשה בישראל
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, בשעה טובה רכשנו אחי ואני סוזוקי אלטו ידנית. אחי ואני נתקלים בבעיה ששנינו חשים (זה כלפי זה) שאחד נוסע על חשבון השני (כל אחד טוען שהשני מתדלק פחות ממה שהוא נוסע). פתרונות שנשללו: 1. שכל אחד יתדלק פול כשהוא מחזיר את הרכב (שנינו לא מעוניינים לעבור כל נסיעה דרך תחנת דלק) 2. שכל אחד יתדלק בזמנו הפנוי ע"פ נסיעתו (בעיית מעקב) רציתי לשמוע ממכם רעיונות לפתרונות קלאסים שיחליפו את המחברת מעקב שנמצאת ברכב. אולי אפליקציה כלשהי שיכולה להסתנכרן בין 2 סמארטפונים? אשמח לשמוע מכם, אני בטוח שאנחנו לא היחידים עם הבעיה הזו.
הודעה אחרונה מאת צביקי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, אני מחפש מוסך לטיפול 30 לסיאט שלי, התקשרתי למספר מוסכים לצורך קבלת הצעת מחיר לטיפול ולא פעם אני מקבל תשובה של תגיע לפה כדי לקבל הצעת מחיר. אתם רציניים? אני באמת אקח חופש אגיע בשעות העבודה למוסך כדי לשמוע שאתם מביאים לי הצעת מחיר לא אטרקטיבית? ושניה לפני שמתחילים ללכלך על צ'מפיון (אני לא מחסידי היבואן) גם ברשת המוסכים של סובארו קיבלתי תשובות דומות.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם. מתחת לחלון שלי יש תחנת אוטובוס. ישנם אוטובוסים המפיקים רעש פריקה פניאומטי עצום שנשמע חזק גם דרך חלונות סגורים. אם היה רק רעש מהמנוע של האוטובוס, אז אני מבין שאין על מה להתלונן. אבל פה מדובר ברעש לוואי שלא קיים בכל האוטובוסים. בטח ישנם אוטובוסים עם מערכת פניאומטית לא תקינה שמישהו מתקמצן על התיקון.. ישנם אוטובוסים תקינים בהם אין רעש בכלל. פניתי בתלונה לחברה והם (כצפוי) לא מתכוונים לטפל בזה. למישהו יש מושג איזו רשות עשויה לעזור לי בנושא? האם ישנם חוקים בנושא? מישהו נתקל כבר במקרה דומה? תודה
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום , היום הכנסתי את צרור המפתחות לעגלת סופר ומישהו לקח את העגלה. אולי בטעות ואולי לא. טוב שהיה בבית מפתח נוסף, האם ניתן לשגפל את המפתח הנוסף שיש לי ? תודה
הודעה אחרונה מאת Tida-man,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 262 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Gosser1860
- Rשף
- gadik6
- ניקו פ.
- SlowRide
- outnex
- TvrSpee12
- orsh99
- ד ו ד
- sperial
- mikyl
- Jacko123