Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הן מתחרות כי אותו לקוח קונה את שתיהן, או לפחות מתלבט בין שתיהן.

.

חצי שניה לפני שרכשתי את הרכב שלי כמעט רכשתי E350 שנת 2006 וכמה ימים לפני שזה קרה כמעט רכשתי 525 שנת 2010.

זה הופך אותן למתחרות?

כמובן שלא ידידי, זה אומר שאני כלקוח גמיש מאוד בדרישות שלי מהרכב שאני רוצה לרכוש אבל כמכוניות- הן מאוד שונות.

הרבה מבחנים בין המרצדס לבימר יכללו את הגולף כיוון שזו מכונית באמת מצויינת ואחלה נקודת ייחוס, מה גם שבחו"ל הקפיצה מהגולף למכוניות הנ"ל יותר אפשרית מבחינה כלכלית.

הפער בין המ-A45 לבין ה-GTI עומד על כ-50K שקלים.

הפער בין ה-M135 לבין ה-GTI עומד על כ-11K שקלים.

(ותזכור שה-GTI שנבחנה צויידה ב-PERFORMANCE PACK- האופציה זמינה בארץ? כמה עולה?).

בפערי מחיר כאלה הן בהחלט מתמודדות אחת בשניה (למרות שגם אז אני חושב שה-GTI נופלת מהן, בטח עם מנוע חלש במעל 100 כ"ס מהמתחרות שגם בתחום הדינמי לא נופלות מה-GTI.

מה פערי המחיר בארץ?

אגב, אלא אם פספסתי, ה-M135 לא צויידה במתלים אדפטיביים, זה היה פותר את בעיית ריסון המרכב שכל כך הפריעה לו.

מעבר לזה, במחיר הזה באנגליה אתה כנראה מקבל GTI מאובזרת כהלכה, בארץ אתה קונה GTI במעל 200K שקלים ומתפלל שהיא תגיע עם מפתח ושצ'מפיון לא הורידו גם את זה מהאבזור ונתנו לך מנואלה...

זה יפה להסתכל על מבחני רכב בחו"ל, אבל לפעמים צריך להסתכל על כל החבילה שאתה מקבל בארץ, לא מה נמכר בחו"ל.

מעבר לזה, בהסתכלות על פלטפורמה, אתה מסכים איתי שכלפטפורמה יש לבימר פוטנציאל גבוה יותר? ( ולו רק בגלל ההנעה אחורית, מורידה כח טוב יותר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי היום את הדבר האמיתי - מה שפייר פייר, נראית מעולה והרבה הרבה יותר טוב מהA הרגילה.

אגב, הAMG והA הרגילה יושבות על פער דומה כמו בין הגולף הרגילה לGTI. עם כל הכבוד, 2 ליטר 4 ציל׳ זה פשוט לא AMG.

אישית, הייתי לוקח את הפער ומשתמש בו כדי להוסיף את הperformance pack, ועוד היה נשאר לי כסף לדלק (או בכלל הולך על הR החדשה, כשתגיע).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בטח החלק של ה"צורות הדומות" במבחנים הפסיכוטכניים שלך בלשכת הגיוס לא היה טריוויאלי.

ובטח אצלך לא היה טריוויאלי עניין "הבנת הנקרא" בכל מבחן שעשית בחיים :-)

בכל מקרה, עידן הספיק לענות לך לפניי, וזה שלוקחים את הגולף כנקודת ייחוס בגלל תקציב מסוים בחו"ל (והיא שם אך ורק בגלל התקציב), לא מעמיד אותה באותה רמה של 135 או A45.

בוא נעמיד פריוס עם פרארי באותה משוואה, הרי הקונה יכול להתלבט בין חיסכון לדלק או רכב ספורט נטו (שיקול לפה או לפה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בוא נעמיד פריוס עם פרארי באותה משוואה, הרי הקונה יכול להתלבט בין חיסכון לדלק או רכב ספורט נטו (שיקול לפה או לפה).

זה מה שנקרא "לך דבר עם העצים והאבנים".

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הלכתי, ודווקא מהם למדתי הרבה יותר ממה שאפשר ללמוד מתגובות כשלך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב, אני נועל את השרשור הזה כל עוד אתה מוביל עלי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...