Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה קטגוריה מרצדס המציאו? את ההוטהאצ׳? לא. Uberהוטהאצ׳? גם לא. הוטהאצ׳ במרכב קופה? גם לא.

כרגע הcla45 פשוט מתומחרת גבוה מידי. האם זה המחיר גבוה אבסולוטית או בגלל שהיבואן ׳דופק מחיר׳ כי הוא יכול, וזה רכב שהרבה מצפים לו - אני לא יודע. למרבה הצער, בארצנו, רכבי העל הפשוטים (שמיועדים לאדם-מן-הישוב, כביכול) הם דווקא הרכבים הללו ומצער לראות תמחור שכזה, במיוחד כשיש אופציות שלא נופלות ממנו ובמחיר נוח יותר.

עם כל הכבוד לרכב וליכולותיו, אני לא חושב שהפרש של שניה במסלול וסמל של מרצדס שווים את ההפרש מול ההיצע של במו.

וכן, אני חושב שאפשר להשוות בין השתיים, במיוחד כאשר הביצועים אינם מהותיים כל כך. אז זו AMG וזו ׳בסה״כ׳ m performance - מה זה משנה אם היא עומדת מולה בכבוד?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתם שוכחים כאן משהו.

A45 AMG לא מתחרה ב-135M performance, אלא בסדרה 1 M קופה שבזמנו עלתה בארץ 460,000 שקל (ודלק הורידו את המחיר ל-400).

גרסאות ה-M performance לא מתחרות ב-AMG, והם מהוות ב-BMW גרסאות ביניים בין הסדרה עצמה ל-M.

גם ה-550M performance לא מתחרה ב-E63 AMG, אלא ה-M5 מתחרה בה.

תסתכל רגע מעבר למיתוג והבודיקיט ותסתכל על מה שאתה מקבל. מבחינתי, מנוע 6 צילינדרים ו3 ליטר (כמו ב135) הוא הרבה יותר AMG מאשר 4 צילינדרים ו2 ליטר כמו בA45.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
במיוחד בגרסאות ה-AMG :wink:

כן, הלוואי על גרסאות M להיות מאופקות כמו גרסאות AMG.

:wink:

עידן, קשה לי להצביע על משהו שכתבת ואינני מסכים אתו, יחד עם זאת התגובה שלך גרמה לי לנוע בחוסר נוחות.

למה? כי המרצדס הזו נכשלה אצלי בכל סעיף סובייקטיבי: נוחה - ממש לא, כייפית - לא, אבזור - צולע, המנוע חזק עם רעש מנסר (ספורטיבי? אז למה השלדה כזו, משפחתית נוחה? אז למה רעש המסור?), בקיצור יחסית למחיר ולסגמנט של הרכב מדובר בסתם רכב - ואגב (שאיננו משנה דבר) את הרכב קיבלתי ל- 24 שעות ואת הנסיעה עשיתי עם שני חברים שמבינים משהו במכוניות - תתפלא אבל אינני בדעת יחיד בעניין הזה.

אל תחוש אי נוחות ידידי, הסיבה לכך פשוטה:

נוחות- דבר מאוד סובייקטיבי, מה שנוח לי לא בהכרח נוח לאחר ולהיפך, מעבר לזה, אחרי שאתה עובר כמה רכבי פאר אתה גם מקבל ״טעם״ מבחינת נוחות, רוב הנהגים ה״הדיוטים״ שלא חוו רכבי פאר כנראה יחושו בנוח גם ב-C.

כייפית- כמו שכבר ציינתי, למעט דגמים מסויימים שמוכוונים להנאה בנהיגה (SLK,SL וכן היצע AMG) שאר דגמי מרצדס לא באמת מוכווני נהיגה מהנה (בניגוד לב.מ.וו ששם הגישה שונה).

אבזור- תלות בעומק הכיס, בכל מותג יש צעצוע שנותנים כסטנדרט ובמותגים אחרים זה רק אופציה, בכל אופן הרכב יאובזר כעומק הכיס (במאמר מוסגר ראוי לציין שככלל רכבים בארץ מגיעים די נטולי אבזור לעומת בחו״ל, זה תופס לכל המותגים).

מנוע- המנוע המדובר אינו ספורטיבי, הוא גדול, הוא חזק- זה לא הופך אותו לספורטיבי, אבל מהיכרות טובה עם המנוע הזה- הוא פשוט מצויין.

בכל אופן, אני אישית לא מעט על ה-C קלאס למעט הגרסה החמה שלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
Cla 250 עם קיט amg עולה 305 איך יצא שהוא שילם קרוב ל 400?[/QUOT

האוטו שלו כולל את כל התוספות כמעט {כולל ראיית לילה,בקרת מרחק ועור מלא},ומשהו שנקרא חבילת אדישן 1" , הגיע רק רכב אחד כזה לארץ

פורסם
מחירים:

CLA200 - כולל קסנון,ריפודי עור, גג פנורמי,מזגן מכני, גנט מגנזיום (18 אינץ) מושבים חשמליים, הילוכים בהגה, 265 אלף ש"ח

CLA250 ברמת גימור AMG- כולל כל מה שיש ב200 ובנוסף מזגן מפוצל דיגיטלי עם פתח מאחור, ריפודים עור משולב באלקנטרה, פגושים וג'נט AMG

CLA45 AMG- 425 אלף שקל

A45 AMG- 400 אלף שקל (יש אחת במלאי למסירה מהירה).

רק מעדכן -

לפני כמה דקות יצאה ההודעה הרשמית מכלמוביל. המחירים המדויקים הם:

CLA180 יוצע במחיר של 199,000 שקלים

CLA 200 יוצע במחיר של. 243,000 שקלים

CLA250 יוצע במחיר של החל מ – 304,900 שקלים

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כן, הלוואי על גרסאות M להיות מאופקות כמו גרסאות AMG.

:wink:

אל תחוש אי נוחות ידידי, הסיבה לכך פשוטה:

נוחות- דבר מאוד סובייקטיבי, מה שנוח לי לא בהכרח נוח לאחר ולהיפך, מעבר לזה, אחרי שאתה עובר כמה רכבי פאר אתה גם מקבל ״טעם״ מבחינת נוחות, רוב הנהגים ה״הדיוטים״ שלא חוו רכבי פאר כנראה יחושו בנוח גם ב-C.

כייפית- כמו שכבר ציינתי, למעט דגמים מסויימים שמוכוונים להנאה בנהיגה (SLK,SL וכן היצע AMG) שאר דגמי מרצדס לא באמת מוכווני נהיגה מהנה (בניגוד לב.מ.וו ששם הגישה שונה).

אבזור- תלות בעומק הכיס, בכל מותג יש צעצוע שנותנים כסטנדרט ובמותגים אחרים זה רק אופציה, בכל אופן הרכב יאובזר כעומק הכיס (במאמר מוסגר ראוי לציין שככלל רכבים בארץ מגיעים די נטולי אבזור לעומת בחו״ל, זה תופס לכל המותגים).

מנוע- המנוע המדובר אינו ספורטיבי, הוא גדול, הוא חזק- זה לא הופך אותו לספורטיבי, אבל מהיכרות טובה עם המנוע הזה- הוא פשוט מצויין.

בכל אופן, אני אישית לא מעט על ה-C קלאס למעט הגרסה החמה שלה.

עידן, יש הרבה מאוד טעם בדברים שכתבת:

תיראה, איך שהתיישבתי ב- 328 הכול הרגיש לי נכון, המושב שהוא שילוב קסום של נוחות ואחיזה (זה אחד המושבים הטובים שישבתי בהם, אם לא הטוב ביותר), גם הנדסת האנוש של שאר הרכב מצוינת.

הרכב הוא שילוב נפלא (לטעמי, לטעמי...) של יכולת ספורטיבית שאיננה מענישה בחיי היום יום, הרכב נוח מאוד, אבל גם יודע להתגרזן כשרוצים ממנו - פשוט שילוב אדיר.

החיסרון העיקרי של ה- 328 הוא מנוע ה- 4 צילינדרים טורבו (מה שאצלי נופל לקטגוריית "6 צילינדרים" לעניים... :twisted:), המנוע חזק עם כוח נוכח מאוד אבל בתחילת נסיעה מרגישים שמישהו הוריד שני צילינדרים...

במחיר נמוך משמעותית מ- 400 א' ₪ אפשר לקבל כזו מאובזרת, עם שש צילינדרים ומגדש ולדעתי מדובר בעסקה טובה בהרבה ממה שמציעים במרצדס.

פורסם

מסכים איתך,

הסדרה 3 הנוכחית היתה עבור ב.מ.וו קפיצת דרך ענקית לעומת הדור הקודם e90), לטעמי זו הסדרה 3 הכי ״נכונה״ שיצאה אי פעם ומסיבה פשוטה- זו הפעם הראשונה שב.מ.וו ״תפרה״ את רמת הגימור לאופי הנהג (מדבר על 3 רמות הגימור בהן היא מוצעת).

גם אני התיישבתי במכונית וכעבור 10 דקות של התעסקות איתה כמעט הלכתי לתת הזמנה.

גם אני כמוך חושב שהמנוע שבה (בגרסת 328) פשוט מצויין, אבל בו זמנית הוא סיים את ״תחילת הסוף״ של ה-straight six המוכר והמפורסם של ב.מ.וו.

מודה ומתוודה, עבורי, שבאותם רגעים בדיוק התניידתי באחת עם מנוע 6 טורי- זה היה סוג של deal breaker.

עד כמה שזה נשמע משעשע, אני נוהג היום ב-V8 מוגדש בגלל שב.מ.וו עברו ל-4 צילינדר מוגדש (אהבתי מאוד את ה-335 אבל זו היתה קפיצה רצינית במחיר, כמעט פי 2).

כשהייתי בהשקה של הסדרה 3 כשיצאה ראיתי את ה-328 באדום והתאהבתי בה ואמרתי לאישתי שזה הרכב הבא שלנו, באולם התצוגה היה עניין טכני שלא איפשר לי לתת הזמנה (מחשבים נפלו), בבית התבשלתי עוד על הירידה ל-4 צילינדר והחלטתי שאני לא הולך על זה.

בכל אופן אני איתך, סדרה 3 הנוכחית עושה בית ספר למכוניות למרצדס, היא המשפחתית הכי טובה שיש היום, לטעמי.

אגב, מסכים איתך לעניין המושבים, פשוט מצויינים ובחבילת ספורט בכלל אדירים עם האפשרות לכוון תמיכה צידית וכו׳.

פורסם

בכל אופן אני איתך, סדרה 3 הנוכחית עושה בית ספר למכוניות למרצדס, היא המשפחתית הכי טובה שיש היום, לטעמי.

אגב, מסכים איתך לעניין המושבים, פשוט מצויינים ובחבילת ספורט בכלל אדירים עם האפשרות לכוון תמיכה צידית וכו׳.

לגמרי!

אגב, לא ציינתי זאת אבל הרכב שבחנתי צויד בחבילת ספורט ואלה המושבים שכתבתי עליהם.

וכן, הב.מ.וו. באמת עשתה לי את זה (פרט לעניין המנוע) ובהתחשב בעובדה שבעוד שבועיים אני חוגג 7 שנות זוגיות עם הבהמה הנוכחית, אז עניין ההחלפה כבר רלוונטי למדי (הרבה תלוי גם במה שיהיה ל- Q50 להציע...).

פורסם
תסתכל רגע מעבר למיתוג והבודיקיט ותסתכל על מה שאתה מקבל. מבחינתי, מנוע 6 צילינדרים ו3 ליטר (כמו ב135) הוא הרבה יותר AMG מאשר 4 צילינדרים ו2 ליטר כמו בA45.

מבחינתך. לא מבחינת אלו שבחנו את הרכבים. אבל מצד שני מבחינתך 135 ו-A45 מתחרות ב-GTI.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מבחינתך. לא מבחינת אלו שבחנו את הרכבים. אבל מצד שני מבחינתך 135 ו-A45 מתחרות ב-GTI.

במידה מסויימת, הן אכן מתחרות. יש הרבה דברים שמתחרים על משבצת "מכונית מהירה שכיף לחיות איתה". למעשה, תשנה את זה ל"מכונית מהירה", נקודה. אגב, בגלגול האחרון שלה, אתה יכול להוסיף למשוואה את הקליאו RS.

ככה זה, מי שבא עם הכסף לא בודק רק לפי מחלקות השיווק של היצרן. אם הוא קונה לפי סמל, הוא יכול להתלבט בין ה135 לA45 לQ5 3.0T, ואם הוא קונה לפי הריגוש הוא גם עשוי לגמור עם מגאן RS ידנית. ואם הוא רוצה משהו פרקטי ומהיר, הוא גם ישתעשע ברעיון של לקנות את הגולף ולחסוך 80K (או 180K), או הפוך - רוכש הגולף ישקול את הב.מ.וו ב80K יותר, כי בכל זאת הנעה אחורית ומלא צילינדרים (נקודה כאובה במרצדס).

בעיתונות הבריטית ישוו את הA45 לקאימן, ואת הGTI השוו לריינג' איווק.

אין לנו מספיק היצע, או מספיק כסף, בשביל להיות מאוד מאוד בררניים.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

לפי מה שכתבת אני אוכל להשוות גם פיקנטו לפרארי. מי שמסתכל על 135 או A45 ממש לא יתעניין ב-GTI. הן לא ברות השוואה בכלל.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לפי מה שכתבת אני אוכל להשוות גם פיקנטו לפרארי. מי שמסתכל על 135 או A45 ממש לא יתעניין ב-GTI. הן לא ברות השוואה בכלל.

למה, כי ככה החליט "שומאכר", או כי ככה החליטו הפרסומאים של מרצדס?

שים לב לשרשור הבא, ותיקח בחשבון שבסופו של דבר פותח השרשור קנה RCZ חדשה. כן, הוא התחיל בלהשוות בין איוס לקרוספייר בתקציב של עד 100K, ובסוף קנה RCZ חדשה ב160K. ככה, ידידי, אנשים מתנהגים בעולם שמחוץ לפורום.

אני מבטיח לך שבאותה מידה בעלים של GTI MK6 יכול לחכות לMK7, ואז יכול להתאכזב ולקנות 135.

והנה אחד שהחליף סקודה יטי במאזדה CX5, ואומר שהוא התלבט בינה לבין עוד יטי.

בטח החלק של ה"צורות הדומות" במבחנים הפסיכוטכניים שלך בלשכת הגיוס לא היה טריוויאלי.

פורסם
במידה מסויימת, הן אכן מתחרות.

צא מהסרט, הן לא מתחרות באמת, אלה מכוניות ב-level אחר לגמרי, המשותף היחיד להן הוא מבנה חיצוני דומה, זה הכל.

הגולף מכונית מצויינת כשלעצמה אבל לפעמים עושים ממנה מה שהיא לא, במה בדיוק הן מתחרות?

מיתוג?

נתוני מנוע?

תג מחיר?

יכולות דינמיות?

אבזור?

רועי- הן לא מתחרות בכלום.

היית אומר שהגולף מתחרה ב-BRZ, אסטרה OPC וכו׳ הייתי מסכים איתך אבל פה אתה מנסה להכניס אותה כמתחרה לקטגוריה מעליה (ה-135 לצורך העניין חזקה מה-GTI ביותר מ-50%).

לגבי ה-A45 AMG, אני גם לא מת על 4 צילינדר, אבל זה חתיכת מנוע מפגר שמחובר לשלדה עם יכולות מצויינות, הסאונד קיים גם קיים, הביצועים ועוד איך קיימים, לא יכול להיות יותר AMG מזה.

תזכור שאחרי הכל מדובר במכונית קטנה, יהיה מיותר לדחוף לשם אפילו V6 אז AMG עשו את מה שהם יודעים לעשות כל כך טוב על מנוע קטן, כבר הבנת שהתוצאה מצויינת.

פורסם

הן לא מתחרות בגלל המיתוג, הן לא מתחרות בגלל המנוע והן לא מתחרות בגלל שיש להן ארבעה גלגלים. הן מתחרות כי אותו לקוח קונה את שתיהן, או לפחות מתלבט בין שתיהן.

אם הייתי קונה עכשיו משהו במחיר הזה, הייתי מתלבט בין הGTI, המגאן RS וה135. וכשהעיתונות בחו"ל משווה ביניהן, נחש מי משתתפות (רמז: GTI, מגאן RS ו135). לGTI יש יתרון על הב.מ.וו במחיר, לב.מ.וו יש יתרון על הGTI במנוע.

זה לא בדיוק הקונספט הכי מסובך שיש.

פורסם

מעניין שאוטוקאר (עיתון זניח מהקליבר של "הגה") עשה השוואה בין ההוט האצ'ים, הוא השווה בין ה135, הA45 והGTI. הם אפילו קראו להן most obvious rivals. ואם זה לא מספיק, אז Steve Sutcliffe עוד אומר שאם זה היה הכסף שלו, הוא היה לוקח את הגולף ולא את הב.מ.וו (אבל שבתקציב לא מוגבל זו חייבת להיות המרצדס).

רוצים שננסח להם ביחד מבחן שהם טמבלים ושהם לא מבינים מהחיים שלהם כי אלו מכוניות מקטיגוריות אחרות לגמרי? אני מוכן להתחיל.

DEAR AUTOCAR,

הנה עידן, תמשיך ונשלח.

CCoWi_wU-oM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...