Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל המעוניינים, a45 עומדת בתצוגה של מרצדס ברחוב השלושה בתל אביב ( הסניף הראשי ) הרכב בצבע כסף. יש רכב נוסף בבונדד בצבע לבן.

הרכבים מוצעים למכירה במחיר ״ יפה לכל נפש ״ של 390,000 ש״ח. וזהו גם המחיר הרשמי של הרכב בישראל.

תהנו.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחירים:

CLA200 - כולל קסנון,ריפודי עור, גג פנורמי,מזגן מכני, גנט מגנזיום (18 אינץ) מושבים חשמליים, הילוכים בהגה, 265 אלף ש"ח

CLA250 ברמת גימור AMG- כולל כל מה שיש ב200 ובנוסף מזגן מפוצל דיגיטלי עם פתח מאחור, ריפודים עור משולב באלקנטרה, פגושים וג'נט AMG

CLA45 AMG- 425 אלף שקל

A45 AMG- 400 אלף שקל (יש אחת במלאי למסירה מהירה).

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

היה לי נדמה שכתבת "מזגן מכני" ואז כתבת 265 אלף ש"ח באותה שורה. אני בטח הוזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
היה לי נדמה שכתבת "מזגן מכני" ואז כתבת 265 אלף ש"ח באותה שורה. אני בטח הוזה.

אתה צודק גם אני חושב שזה בדיחה, אבל אחרי שישבתי ברכב כבר לא צחקתי.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

כחלק מההזיות שקורות פה, בדקתי לרגע אם ה CLA זו אכן אחותה התאומה של ה A CLASS. מאוד מוגזם המחיר הזה. איך זה הגיוני שהיא יותר יקרה מה C-CLASS ? אומנם זה רכב יפה - אבל כדאי לרדת מהעץ מהר. את הסדרה 3 מוכרים פה בפחות מ 220K ועם יותר אבזור....

פורסם
אתה צודק גם אני חושב שזה בדיחה, אבל אחרי שישבתי ברכב כבר לא צחקתי.

אולי מדובר במזגן מכאני אבל בקרת אקלית קיימת בוודאות.

פורסם

יש מספיק מבחנים שהשוו בין השתיים וקבעו שהמרצדס טובה יותר, מכאן זה כבר תלוי בעומק הכיס של הרוכש הפוטנציאלי.

לגבי המזגן המכאני אני גם משער שמדובר ביחידה עם בקרת אקלים, פשוט ללא התצוגה הדיגיטלית, לא חדש והופיע כבר בדגמים אחרים, גם לדעתי היה מקום בשנת 2013 להכניס בקרה דיגיטלית לכל דגמי מרצדס\ב.מ.וו אבל ביננו, לא על זה תיפול ההחלטה מה לרכוש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מעניין אם זה באמת המחיר. בב.מ.וו עדכנו מחירונים וביטלו הנחות מאז שקנו אותם "דלק", לא שמעתי על מהלך דומה במרצדס.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
יש מספיק מבחנים שהשוו בין השתיים וקבעו שהמרצדס טובה יותר, מכאן זה כבר תלוי בעומק הכיס של הרוכש הפוטנציאלי.

אם המטרה היא מהיר יותר אז זה סיפור אחד.

מהנה יותר זה סיפור אחר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...