Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלת תם: במה הכספת עוזרת?

למקרה שגנב ירצה להתחבר עם מחשב חיצוני לרכב? מה יתן להתחבר עם מחשב חיצוני?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדי לעקוף את האימובילייזר המקורי, המשבית את מחשב הרכב ברגע שאין בידך מפתח מקורי עם צ'יפ RF מתאים.

הם באים "מוכנים" עם מחשב "משלהם" (שהוא בד"כ פרוץ ולא דורש צ'יפ, אם הם מקצוענים, או מחשב מפירוק+צ'יפ מודבק אם הם חורנים, והרכב המיועד הוא ברמת תחכום שלא דורשת התאמות נוספות).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לא יודע מה איתך,

אני היום בן 31, מאז שאני בן 17 אף אחד מהמשפחה שלנו לא עשה תאונה בבעלותו, לאף אחד לא נשרף הרכב, ולאף אחד לא היה ביטוח מקיף ולא נגנב אף פעם רכב.

כל אחד יעשה את החישוב לבד אם שווה לו או לא.

צודק ב 1000 אחוז.

כל אלו שעשו תאונות, הרכב שלהם נגנב או נשרף או שסתם דפקו להם את הרכב בחניה, קיבלו התראה במייל מאלוהים 3 ימי עסקים לפני כדי שיספיקו לעשות ביטוח מקיף.

אגב, היום הכספת שווה לכפרות. שקע דיאגנוסטיקה שולטטתת!!1

פורסם

תודה לכל העונים

שקע הדיאגנוסטיקה אצלי נמצא מתחת למצית. מה זה אומר, שכספת באמת לא תועיל?

אז מה כן?. [שוב, ברור שלא הרמטי אבל משהו בכל זאת].

אגב, רון, שמכיר את הרכב ככף ידו, ויודע בדיוק היכן המחשב והיכן השקע, כן המליץ חד משמעית על כספת.

מה אומרים?

מה אתם הייתם עושים?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ראיתי אצל חבר מתג הפעלה/כיבוי התנעה, לפי דבריו הוא החביא את מתג הזה וסיבך את עניין החוטים ככה שקשה מאוד למצוא אחד את השני, אז במקום לנסות להקשות על הגנב רכב במערכות כמה שיותר מתחכמות, למה לא לתת לו לחפש מחט בערמה של שחת?למה זה לא תופס?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
צודק ב 1000 אחוז.

כל אלו שעשו תאונות, הרכב שלהם נגנב או נשרף או שסתם דפקו להם את הרכב בחניה, קיבלו התראה במייל מאלוהים 3 ימי עסקים לפני כדי שיספיקו לעשות ביטוח מקיף.

אגב, היום הכספת שווה לכפרות. שקע דיאגנוסטיקה שולטטתת!!1

אין קשר בין התועלת של כספת לבין שקע דיאגנוסטיקה.

מי צודק?

ותכלס', לעשות כספת או לא?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

כן תעשה כספת.

אף פעם לא ראיתי גניבה שנעשתה דרך שקע דיאגנוסטיקה וגם אין קשר בין השניים,אין אפשרות להניע רכב דרך שקע דיאגנוסטיקה.

נכון לעכשיו כספת זה המיגון הכי טוב שיש לרכבך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

במו עיני ראיתי (בוידאו של מצלמות אבטחה) כנופית גנבי רכב מתחברים לשקע דיאגנוסטיקה עם כבל שהכיל (כנראה) מקודד או משהו דומה ובעזרתו הניעו עם מפתח משוכפל אחר.

פחות מדקה והרכב הונע ונעלם.

זה היה באחד מהחניונים של החברה שלנו.

כשהכנופיה נתפסה, (במארב קלאסי) היו להם ברכב מחשבים לכל סוגי הרכבים, מפתחות מוכנים ועשרות גלמים של מפתחות והכל בשקיות מקוריות של היצרנים, מה שאומר שהם גנבו/קיבלו את זה בשיתוף פעולה עם עובדי המוסכים המורשים.

אגב, היום מאד נפוצה שיטה אחרת.

כשאתם בסופר או כל חנות אחרת שעגלת הקניות שלהם מצריכות ממכם 5 שקלים, יש הרבה מאד אנשים ששמים מפתח או ברזל/פלסטיק יעודי שנמצא ביחד עם המחזיק של המפתחות של הרכב.

10 שניות של חוסר תשומת לב והמפתחות שלכם נעלמים ביחד עם השלט ושלום על ישראל.

גם איתורן או כל חברת אבטחה אחרת לא תחשוב שמדובר בגניבה כי הרי יצאתם מהסופר...

שמתם לב אחרי 5 דקות? הרכב כבר רחוק מאד.

שימו לב.

פורסם

המכשיר שאתה מדבר עליו נמכר ב-15Kשקל. יש אפילו סרטון שמראה איך משכפלים מפתח כזה (מבחינת המחשב מנוע). גלמים של מפתחות כל אחד יכול לקנות באיביי או אפילו אצל היבואנים עצמם. במקרה הזה מדובר במכשיר שנמכר אמנם בפאר מנעולים, אבל אנני יודע אם כל אחד יכול לרכוש ואם הם מוכרים לכל אחד.

http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CCoQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DZ4-SDyGTKdM%26desktop_uri%3D%252Fwatch%253Fv%253DZ4-SDyGTKdM&ei=XgQaUpDBA8nNtAaOoIGwCQ&usg=AFQjCNFpo515CsJkcrIpnId3QUsearOtXA&sig2=wShixenn_nARerrrdNTzhw

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ראיתי את המכשיר שאייל מדבר עליו בפעולה על הרכב שלי (למזלי, בידיים הנאמנות של שוקי מ"פאר" ולא בסרטון דהוי של מצלמת אבטחה...)

אכן, מכשיר מפחיד מאד.

המכשיר תוך שניה מוסיף צ'יפ לרשימת הצ'יפים המורשים להתנעה במחשב הרכב. דרך שקע OBD II.

עדיין לא פותר את העובדה שצריך להיות מפתח פיזי בסוויץ' (אפילו גולם).

שוקי בזמנו "הרגיע" אותי, ואמר שלא כ"כ פשוט לשים יד על מכשיר כזה. וזה לא רק עניין של כסף.

אבל אני מניח שלכנופיות המקצועיות כבר יש אחד. וזה רק עניין של זמן עד שהשאר יעבירו אותו מה WISH LIST לארגז הכלים.

אגב, היום מאד נפוצה שיטה אחרת.

כשאתם בסופר או כל חנות אחרת שעגלת הקניות שלהם מצריכות ממכם 5 שקלים, יש הרבה מאד אנשים ששמים מפתח או ברזל/פלסטיק יעודי שנמצא ביחד עם המחזיק של המפתחות של הרכב.

10 שניות של חוסר תשומת לב והמפתחות שלכם נעלמים ביחד עם השלט ושלום על ישראל.

גם איתורן או כל חברת אבטחה אחרת לא תחשוב שמדובר בגניבה כי הרי יצאתם מהסופר...

שמתם לב אחרי 5 דקות? הרכב כבר רחוק מאד.

+1.

מי שהעיר בזמנו את תשומת ליבי לעניין הוא הבחור החביב ממחלקת הירקות בסופר שאני קונה בו.

עשה לי תרגיל יפה.

כשכבר הייתי בדברי חלב הוא החזיר לי את המפתח (שלקח בלי ששמתי לב) עם הנאום לעיל בדיוק. הסיום היה "אם הייתי סתם גנב עכשיו, היית חוזר עם הקניות במונית".

בנוסף, הוא אמר שאת המפתח של הבית הוא אפילו לא צריך לקחת איתו. רק להצמיד לחתיכת פלסטלינה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בשביל זה תמיד יש לי באוטו או בארנק מטבע של 5 שקלים. המפתח מקומו בכיס.

היום יש גם מחזיקי מפתחות שאפשר לשחרר עגלה מבלי להשאיר את המפתח בחור.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני מודה שההיכרות שלי עם הנושא מבוססת על סורקים מקוריים של היצרן ולא סורקים גנריים אבל בכל שלושת המותגים שאני מכיר לעומק אתה צריך חיבור לאתר היצרן עם שם משתמש וסיסמה כדי לשכפל מפתח. מכיוון שקיבלתי טלפונים בעבר גם משוקי ע"מ לקבל קוד לקידוד מפתח, אני לא משוכנע שזה עד כדי כך פרוץ.

עם זאת, יתכן שיש בנמצא עובדי מוסכים שיתפתו לשתף פעולה תמורת סכום כזה או אחר.

• תוכן חדש...