Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובדתית- במאזדה 3 08 (בזמן פרויקט המפתח הקפיצי המפורסם שלי):

המפתח המקורי נמצא אצל העובד שלו, שמנסה לאלתר בלייד משכפולו+גולם שמצד אחד יתאים לשלט הסיני המצ'וקמק, ומצד שני יפתח את המנעולים במאזדה.

שוקי ניגש לאוטו שדלתותיו היו פתוחות, אבל ההגה נעול, עם משהו שנראה כמו מקלדת הקומפי הכחולה של הבן שלי.

תקע פלאג לשקע הדיאגנוסטיקה, תקתק על כמה לחצנים במהירות, והגיש לי את הצ'יפ החדש (שהיה מונח לפני זה על המכשיר,לא יודע אם זה קשור להליך, או שסתם לא היה לשוקי כיס במכנסיים באותו יום:lol:) , שיחד עם הבלייד שהעובד שלו הביא, הניע את המאזדה.

לא קודים, לא טלפונים. אולי זה בגלל שמאזדה לא מספיק זהירים.

אולי יש רכבים שזה אחרת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אצלי מטבע של 5 ש"ח או התחליף מפלסטיק נמצא בתא הקטן של משענת היד, המפתחות נשארים בכיס

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לשכפל מפתח קיים לא דומה לקידוד מפתח מאפס. בנוסף' date=' יתכן שיש לשוקי גישה למאגר המידע הרלוונטי. או שלא.[/quote']

נכנסת ללינק שצירפתי?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

נטקו, גם אם הוא שכפל מפתח, עדיין הוא צריך לעקוף את המערכת מיגון כדי להניע את הרכב, במידה והעלוקה מנתקת רכיב כמו משאבת דלק, סטרטר, גיר או וואטאבר, הרכב לא יניע או ייסע ללא נטרולה, זה לפחות מניסיון שלי.

לפות"ש, ישנם כיום מערכות מיגון שכוללות קודנית עם עלוקה ומיגון מתכתי על העלוקה, זה לדעתי המקסימום שניתן לעשות אם אתה לא מעוניין להרכיב מערכת איתור שדורשת תשלום חודשי.

נ.ב

תמיר, אם כבר הצגת את עצמך כעובד באחת מחברות האיתור אז אולי תעביר לחבר'ה שלכם שם שיתעוררו על עצמם ויפסיקו להתקשר בלילה כשיש התראות שווא, דווקא כשבאמת ניסו לפרוץ לרכב והתעסקו עם הסוויצ' ותלשו את הקודן, על זה אף אחד לא התקשר, מגניב לגמרי :-P

זאת בהנחה ואתה עובד באיתוראן, אם לא אז שכח מזה (:

למען גילוי נאות, גם אני עובד בחברה כזאת, אך לצערי אבא שלי החליט למגן את הרכב באיתוראן, כי הם "תותחים" בתחום.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...