Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מתחמם בגלל אפקט החממה: קרני השמש נכנסות ולא יוצאות בגלל השמשות. אין קשר לצבע הרכב.

כשאני בא לרכב כשהוא חם, אני פותח את הדלת וזז אחורה כמה שניות - אפשר ממש לראות את האוויר החם יוצא.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למי שלא מפחד מגניבות וכו מספיק לפתוח שתי חלונות ממש קצת ומגן לשמשה והירידה בחום מורגשת מאוד .

הטיפ היחיד שעובד פה בטופיק(!), אבל כפי שנכתב, למי שלא מפחד...אני לא כזה...:(

גם אצלי החלונות מושחרים וגם אני משתמש במגן שמש שמכסה את כל השמשה הקדמית והחום אכן טיפה יורד, אבל עדיין חם באופן קיצוני, עד כדי כך שלפעמים אני מעדיף ללכת ברגל ולא להכנס למכונית בשעות הצהרים, אם זה אפשרי כמובן :).

2 טיפים קטנים לאלו שרוצים לקנות מגני שמש:

1. תקנו לפי הגודל המתאים של השמשה הקדמית. אם תקנו מגן שמש קטן מדי, זה לא יהיה אפקטיבי בגרוש, פשוט מיותר.

2. תשימו לב שללא קשר לחברות או גודל, יש שני סוגי מגני שמש - אחד שעשוי מחומר זול ותמיד ניתן למצוא במבצע בעשרה ש"ח במבצעי קופות של הרשתות הגדולות והשני שעולה 30-40 ש"ח והוא יותר קשיח ולמעשה הוא זה שאפקטיבי - לפעמים פשוט שווה להוציא יותר.

נ.ב

יש מכוניות, שלחיצה ארוכה על השלט, פותחת את כל החלונות לפני שנכסים למכונית. אם אתה ברי מזל להחזיק כאלו מכוניות, צאו חמש דקות לפני מהבית ואווררו את המכונית!

פורסם

באותו עניין,

קיבלתי אימייל שטוען שחשוב לאוורר הרכב הלוהט טרם כניסה אליו.

ההסבר,

הפלסטיקים כשהם חמים פולטים חומר מאוד רעיל (שכחתי את שמו) שהגוף מתקשה בסילוקו.

לכן ההמלצה לאוורר בפתיחת דלתות/חלונות טרם נסיעה. ובתחילת נסיעה להפעיל מזגן עם כניסת אוויר מבחוץ כשחלון פתוח.

רענן

פורסם

יש לי כיסוי דה לוקס

זה אומנם לא מונע את החום בתוך הרכב כשאתה נכנס אבל בהחלט עוזר טיפה בהורדת החום ושומר על הדשבורד וכמובן מונע מההגה להתחמם(מי לא מכיר את ההרגשה לנהוג כשההגה רותח עדיין)

אגב הייתה תקופה שהייתי שם ממש סדין על כל השמשה!! מבחוץ!

פשוט פורס את הסדין לכל אורך השמשה מבחוץ ותופס את עם שתי הדלתות וזה עושה פשוט ניסים ונפלאות ושומר על הטמרפטורה בצורה פשוט מופלאה!

אף אחד לא באמת יטרח לגנוב סדין ביתי כך שאין מה לדאוג חח

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
באותו עניין,

ההסבר,

לכן ההמלצה לאוורר בפתיחת דלתות/חלונות טרם נסיעה. ובתחילת נסיעה להפעיל מזגן עם כניסת אוויר מבחוץ כשחלון פתוח.

רענן

או להשאיר את הסנרוף טיפה פתוח(במידה ויש כמובן)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

בזמנו היה כאן שרשור דומה ובו הוצג קישור ליוטיוב של סרטון יפני בנושא.

הפתרון שם היה לפתוח חלון בצד אחד, ומהצד השני לפתוח ולסגור את הדלת כמה פעמים על מנת שהאויר החם ייצא דרך החלון בצד הנגדי.

ניסיתי וזה עובד :-P

פורסם
באותו עניין,

ההסבר,

רענן

לפני שיתפתח מזה דיון:

הנושא נידון כאן כבר בעבר. רד מזה, זאת סתם אגדה אורבנית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
רבותי !

צר לי לאכזב אותכם אך כמי שחונה רוב הזמן בחניון תת קרקעי שבד"כ הרכב מתחמם בו אך לא נורא, בימים האחרונים אני חוזר לאוטו והוא ממש כבשן! כל יחידות המיזוג יושבות בחניון והמזגנים מטגנים את המכוניות על אש קטנה במשך כל היום. המצב טיפה יותר נעים מאשר כשהרכב חונה בשמש ואני מכסה לגמרי את השמשה הקדמית, שם מגבת על ההגה, צילונים על החלונות וסדין לבן על כסאות הבטיחות מאחורה בכדי שלא יתבשלו.

לדעתי יש גם קשר ישיר לצבע של האוטו, ושלי בצבע אפור חולדה עם מושבים כהים שפשוט בולע חום מכל כיוון. אני חושב שרכב בצבע בהיר יתחמם הרבה פחות!

שבת שלום

באמא שלך?

זה המגן שאני משתמש בו, הוא גם הרבה יותר טוב ונוח, וגם יפה יותר.

417361_365380380148687_220633230_n.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

כיסוי חיצוני איכותי (קומלפט לרכב), זה לא הדבר הכי טוב למניעת התחממות של הרכב?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה השני הכי טוב...

אחרי חניה מקורה :roll:

כיסוי זה הכי טוב, אבל המחיר של ההתעסקות הוא גבוה. לעשות התעמלות בשיא החום והלחות?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מאחל לך שלא תשבר.

ממליץ שתחליף את החותמת שלך ל: ואהבת למכוניתך כמוך!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לפני שיתפתח מזה דיון:

הנושא נידון כאן כבר בעבר. רד מזה, זאת סתם אגדה אורבנית.

מהיכן הידע והבטחון ?

מזכיר לי,

לפני 15 שנה (לפחות) הגעתי לדיון בתעשייה האווירית, הגישו קפה בכוסות קרטון (אז זה היה חדשני).

לשאלתי מדוע לא בקלקר (כמו שהייתי רגיל לחד פעמי), ענו, "המנכ"ל אסר על הכנסת כוסות קלקר לתעשייה אווירית כי זה מסרטן ..."

אני וחבורת הקצינים מהקרייה הרמנו גבה וחשבנו מאיפה הביאו את "היציאה" הזאת ... כמובן שהמשכנו עוד שנים לשתות בקלקר.

היום כולנו יודעים מי צדק.

רענן

פורסם

טיפ לבעלי מכוניות כהות (ובכלל)

הטמפ׳ ברכב שחנה סגור בשמש לא קשורה לצבע הרכב.

החום בפנים נוצר בגלל אפקט החממה של השמשות בלי קשר לצבע הפח.

יש לא מעט שרשורים בענין בפורום.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מהיכן הידע והבטחון ?

מזכיר לי,

לפני 15 שנה (לפחות) הגעתי לדיון בתעשייה האווירית, הגישו קפה בכוסות קרטון (אז זה היה חדשני).

לשאלתי מדוע לא בקלקר (כמו שהייתי רגיל לחד פעמי), ענו, "המנכ"ל אסר על הכנסת כוסות קלקר לתעשייה אווירית כי זה מסרטן ..."

אני וחבורת הקצינים מהקרייה הרמנו גבה וחשבנו מאיפה הביאו את "היציאה" הזאת ... כמובן שהמשכנו עוד שנים לשתות בקלקר.

היום כולנו יודעים מי צדק.

רענן

מצאתי בינתיים את השרשור הזה. אני יודע שהוא אינו אינפורמטיבי במיוחד, אבל בזמנו התנהל שרשור אחר, הרבה יותר מועיל. אני עדיין מחפש אותו, ברגע שאמצא אותו תוכל להתרשם בעצמך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...