Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן תאורטי ומעשי זה גם אפשרי.

אפשר לשים לוח סולרי שיפעיל את המאוורר. השאלה איזה מאוורר צריך לשים. זאת נראית לי השיטה הכי יעילה.

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באופן תאורטי ומעשי זה גם אפשרי.

אפשר לשים לוח סולרי שיפעיל את המאוורר. השאלה איזה מאוורר צריך לשים. זאת נראית לי השיטה הכי יעילה.

ישנו כבר בסקודה סופרב ,אני זוכר שלפני שנתיים התעניינתי היה ניתן להזמין גג סולארי במקום הרגיל על מנת שיפעיל מאוורר שיעשה סירקולציה בתוך האוטו.

אין לי מושג כמה זה אפקטיבי.

Vw Polo GTI

פורסם

מה הבעיה להפעיל מזגן אחרי דקה מרגישים יותר טוב, או לחכות בחוץ עד שיתקרר ולהתקשר לאמא שתעשה אוכל:lol:

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קפצתי לעדכן, אחרי חודשיים של שימוש (לאחר המלצה בשרשור כאן) במגן שמש "אקורדיון" מבית הדר רוזן = HR, חייב לציין - חוסם את השמש טוב, אבל מבחינת איכות - שווה לת*ת.

כבר אחרי שבועיים מהשימוש, הציפוי הלבן שאמור להיות בד מסביב לכל המגן שמש מתחיל להתקלף ומשאיר פירורים על כל הדש + איזור המושבים הקדמיים.

בהתחלה לא הבנתי מאיפה נכנסו לי חלקים לעיניים, ואז הבנתי שזה מגיע מהכיסוי הנ"ל. כמו כן ה"פטמות" שאמורות לתפוס את המגן הנ"ל על השמשה בד"כ משתחררות מהחום ואז המגן נופל קדימה, מה שגורם לשמש להכנס חופשי לרכב ולחמם את המושבים, רק את ההגה לא. תמיד אני נעזר במראה הפנימית שתתמוך גם במגן שישב טוב.

הוא אמנם איכותי יותר (כך נראה ומרגיש בתחילה), כבד יותר, מלא יותר, אבל האיכות חומר הנ"ל מסביב שמתפורר ככה יעלה המון עצבים בקרב אנשים.

בכל אופן. לא ממליץ , עלה לי 60 ש"ח. לדעתי עדיף לקנות את המגן "משקפיים".

Opel Adam S 2017

פורסם

כשאני מגיע למכללה אני פשוט מכסה את השמשה הקדמית עם סמיכה של הסימפסונס :lol:

1230045_632730053414520_1628050631_n.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חשבתי לבנות מתקן עם מאוורר של מחשב שיוציא אוויר מתוך הרכב. מישהו ראה כזה פרוייקט?

הבעיה שלי הייתי איפה לשים אותו ולאיפה להוציא את הצינור איוורר.

מישהו כבר חשב על זה. עשה עבודה לא רעה וזה נראה דיי טוב.

http://www.youtube.com/watch?v=KOdWdfe-xJs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הבעיה שזה לא באמת עובד.

אני חייב להוסיף תגובה של מישהו שניסה את המוצר - צוטט מדף קניה באמאזון :

"this is obviously a light-weight piece of crap made for probably 25¢ at most."

פורסם
מישהו כבר חשב על זה. עשה עבודה לא רעה וזה נראה דיי טוב.

KOdWdfe-xJs דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הבעיה שזה לא באמת עובד.

אני חייב להוסיף תגובה של מישהו שניסה את המוצר - צוטט מדף קניה באמאזון :

"this is obviously a light-weight piece of crap made for probably 25¢ at most."

0:26 , פורום דיטיילינג היה רוצח את הבן אדם :evil:

פורסם

אין כמו מזגן טוב באוטו שמקרר את הרכב ומקפיא אותו. ללא ספק אחד השיקולים בקניית רכב חדש זה המזגן, אף אחד לא רוצה לסבול בחום של 35 מעלות ושהמזגן לא מתפקד...

לדעתי הכי טוב להשחיר חלונות אחוריים+וילון אחורי מאחורה+מגבות ומגני שמש על ההגה והשמשה וזהו, +מזגן איכותי והקיץ יהיה נעים באוטו יחסית, אבל זה דעתי.

פורסם
אין כמו מזגן טוב באוטו שמקרר את הרכב ומקפיא אותו. ללא ספק אחד השיקולים בקניית רכב חדש זה המזגן, אף אחד לא רוצה מאזדה.

תיקנתי לך טיפ - טיפונת. ממש בקטנה, באופן כמעט בלתי מורגש.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...