Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטיפ שלי (הבלתי רציני בעליל ועל כך הסליחה) -

לרתך כל היום בבגדים ארוכים בתוך מבנה לוהט. אחרי כזה דבר הרכב הרותח מרגיש כמו הקוטב הצפוני.

ימים קשים בעבודה :wink:

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היה לי כזה לפני כמה חודשים ... אחרי היום הרביעי או החמישי הוא פסק לפעול.. כנראה שהיה לו חם מדי,

אם היה שיפור בימי חייו המעטים? לא ממש. צעצוע.

תודה רבה, ענית לי על שאלה ששיגעה אותי כבר חודש.

הטיפ שלי (הבלתי רציני בעליל ועל כך הסליחה) -

לרתך כל היום בבגדים ארוכים בתוך מבנה לוהט. אחרי כזה דבר הרכב הרותח מרגיש כמו הקוטב הצפוני.

ימים קשים בעבודה :wink:

זה לא מצחיק. אצלי היה מדובר בעבר על לצאת מתוך מכולה החוצה ולהנות מהקור הנעים. בחמסין של אוגוסט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הורדת החום, ממש לא תהייה דרסטית, אז אל תשלה את עצמך.

אם המכונית עומדת בשעות הצהרים בחוץ, נניח בין 12:00-14:00, כאשר אתה נכנס למכונית ב- 14:01, אתה תסבול ויהי מה :).

ג'וקר שחור, יש הורדת חום מורגשת - גם לאחר שהות ארוכה בשמש (קורה לעיתים. בדר"כ משתדל לחנות בחניונים מקורים).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דקויות? :) אני לא עומד עם מד ובודק, אבל עדיין, אני "מוגן" לא רע והחום בתוך המכונית בשעות הצהרים, וואו זה סיוט. לא חולפות יותר מכמה שניות, לפני שאני מרגיש שהלחיים שלי מתחילות להיות רטובות :oops: .

חניונים מקורים הם בגדר חלום במקומות שאני נמצא בהם, לצערי.

שורה תחתונה: כדאי וכייף להיות עם חלונות מושחריים, אבל זה לא מוריד את החום במכונית, בזמן שהיא חונה וחבל לפתח ציפיות.

פורסם
באותו עניין,

קיבלתי אימייל שטוען שחשוב לאוורר הרכב הלוהט טרם כניסה אליו.

ההסבר,

הפלסטיקים כשהם חמים פולטים חומר מאוד רעיל (שכחתי את שמו) שהגוף מתקשה בסילוקו.

לכן ההמלצה לאוורר בפתיחת דלתות/חלונות טרם נסיעה. ובתחילת נסיעה להפעיל מזגן עם כניסת אוויר מבחוץ כשחלון פתוח.

רענן

גם בכללית לפתוח חלון לפני המזגן כשהאוטו חם זה רעיון טוב, זה עושה סירקולציה של אוויר ומוציע קצת מחום הגיהנום החוצה..

פורסם

איזה כיף לכם שאתם נכנסים למכונית בשעות בצהריים

רוב האנשים נמצאים בשעות כאלה בעבודה... וחוזרים לאוטו רק בסביבות 5-6 והלאה... :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לא מבין למה שותלים עצים בכל מקום.

זאת באמת שאלה רצינית? כי אם כן אני באמת לא יכול להבין את הראש שלך...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
מי שירכיב כיסוי כזה על הדשבורד עם כרית האוויר - דמו בראשו. במקום זה, יש לחפש מקום חניה מוצל, לנסות לחנות עם חלון קצת פתוח אם אפשר, לכסות את משטחי הזכוכית ככל הניתן בזמן חניה (אפילו רשת צל על אחד החלונות עושה הבדל) ורצוי שימוש בכיסוי חיצוני מלא לכל הרכב.

כמובן שאפשר בכניסה לרכב לתת לו להתאוורר ואם הוא ממש רותח אז גם להפעיל מנוע ומזגן. כניסה לרכב לאחר שהתקרר היא חשובה: הטמפרטורה בתא הנוסעים לאחד שהיה ארוכה בשמש (אפילו שתיים-שלוש שעות) גבוהה מאוד ויכולה גם לגרום לתחושת נמנום בהמשך הנסיעה.

זה מה שאני עשיתי קיץ שעבר..

מזל שיש סדינים :lol:

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
איזה כיף לכם שאתם נכנסים למכונית בשעות בצהריים

רוב האנשים נמצאים בשעות כאלה בעבודה... וחוזרים לאוטו רק בסביבות 5-6 והלאה... :roll:

יש כאלו שהעבודה שלהם היא לא ישיבה במשרד ממוזג משמונה עד שש, אלא צריכים גם להיות בדרכים ואפילו בשעות לא סימפטיות.

צרות עין זו אולי אחת התכונות הכי גרועות של האדם:nono:.

פורסם
:shock:

דברים שעובדים ולא ריאלים לרוב התושבים על הפלנטה:

5. כיסוי הרכב.

למה לא ריאלי?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

דמיינו יום קיץ ישראלי אתם נוסעים ברכב מסוג א עם מזגן.

עכשיו מישהו אחר נוסע עם אותו רכב בדיוק רק בצבע שחור וכמובן עם מזגן דולק.

עכשיו השאלה שלי היא האם זוג מכוניות מאותו קונצרן,יצרן,דגם ותת דגם בקיצור שתי מכוניות אותו דבר עד לפרטי פרטים שההבדל היחיד ביניהן הוא שאחת לבנה ואחת שחורה. האם צריכת הדלק תהייה שונה בין שתי המכוניות בתקופת הקיץ שלנו?

פורסם

זה תלוי.

הרכב נקי? או מאובק?

אם הוא נקי,עם ווקס? (מוסיף לאווירודינמיות בגלל שזה חלק). או פוליש לפני ווקס (ואז הוא מחוספס ויש יותר התנגדות של רוח).

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

לא יהיה שום הבדל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שחברי אמר, תלוי

אם החגורת ביטחון שלו קשורה בקשר עניבה לאגזוז שמחזיק את התא כפפות ...

בקיצור.. אין שום קשר

• תוכן חדש...