Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שיש כמה שמכירים את זה, אבל לכשעצמי עשיתי את זה רק בשבוע האחרון - בחום של תל אביב - והתוצאות באמת מורגשות:

קחו מגבת (או 2) וכסו את כל הדשבורד (ממש את כולו). לא תאמינו איזה הבדל זה עושה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי כזה, אבל אני לא אוהב להשתמש בו. יש לו נטייה להפוך לסמרטוט מאוד מהר (והוא לא מונע מהדש לקבל אור מהחלונות הצדדים)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אבל אם תקנה את הXXL של המשאיות הקטנות (ספרינטר / איווקו / קרפטר) תגלה שהוא הרבה יותר איכותי וסוגר פינות... מקצה של החלון לקצה השני וגם מעלה ומטה כולל הדשבורד.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

השחרת חלונות מקטינה את החום בהרבה , אצלי אמנם מושחר רק מאחורה , אבל אני מרגיש בהבדל ובטוח שאם הייתה מושחרת השמשה האחורית והחלונות הקדמיים בהשחרה עדינה (נניח בצד לרגע את ענייני הבטיחות) החום היה יורד למינימום

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם הכיסוי לא מתאים זאת עקב גודל לא נכון,אצלי בפנדה הוא מכסה את הכול הדש בורד וכך גם ב 107 של אבי רק בגודל שונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלי אחורה מושחר80% כולל שמשה אחורית. קדימה 20% והשמשה הקדמית שקוף של 3м שמגן רק נגד uv. ארופה! עדיין חם אבל פחות משמעותית ממה שמוכר לי. בנוסף גם בחורף זה עוזר למנוע אדים.

בקשר למגבת, יש כאלה שמותחים בד מחוץ לשמשה הקדמית, מדלת לדלת. עוזר הרבה יותר ממגבות או כיסויים מבפנים. אבל היי, אין לזה סוף וזה רק הופך ליותר מסורבל.

פורסם
השחרת חלונות מקטינה את החום בהרבה , אצלי אמנם מושחר רק מאחורה , אבל אני מרגיש בהבדל ובטוח שאם הייתה מושחרת השמשה האחורית והחלונות הקדמיים בהשחרה עדינה (נניח בצד לרגע את ענייני הבטיחות) החום היה יורד למינימום

גם אני השחרתי מהסיבה הזאת , החום ירד פלאים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

כיסויי חיצוני של רכב הרבה יותר יעיל. נכון שקצת מציק כל פעם להלביש אותו, אבל ההבדל גדול מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למי שלא מפחד מגניבות וכו מספיק לפתוח שתי חלונות ממש קצת ומגן לשמשה והירידה בחום מורגשת מאוד .

מומלץ גם להשאיר את המזגן על מצב שהוא מכניס אוויר מבחוץ , זה תורם גם לקירור של האוטו וגם למניעת ריח מהמזגן .

פורסם

הבעיה בקיץ שאם משאירים חלונות פתוחים יכולים להיכנס כול מיני מזיקים כמו עכבישים ושאר הדברים למקום יותר קריר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רבותי !

צר לי לאכזב אותכם אך כמי שחונה רוב הזמן בחניון תת קרקעי שבד"כ הרכב מתחמם בו אך לא נורא, בימים האחרונים אני חוזר לאוטו והוא ממש כבשן! כל יחידות המיזוג יושבות בחניון והמזגנים מטגנים את המכוניות על אש קטנה במשך כל היום. המצב טיפה יותר נעים מאשר כשהרכב חונה בשמש ואני מכסה לגמרי את השמשה הקדמית, שם מגבת על ההגה, צילונים על החלונות וסדין לבן על כסאות הבטיחות מאחורה בכדי שלא יתבשלו.

לדעתי יש גם קשר ישיר לצבע של האוטו, ושלי בצבע אפור חולדה עם מושבים כהים שפשוט בולע חום מכל כיוון. אני חושב שרכב בצבע בהיר יתחמם הרבה פחות!

שבת שלום

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בוקר טוב

הציעו לי בסאן פילם ברמת גן ציפוי מחומר שקוף כולל הדגמה במקום.

ציפוי שקוף שאינו מעביר את החום מבחוץ לפנים הרכב.

הבחור סיפר שזהו חומר חדש בשוק .

אולם המחיר יקר יחסית לחלון . והצורך לעשות גם ציפוי כהה כדי להסתיר את פנים הרכב -ציפוי שני עוד תוספת תשלום נכבדה הרתיעו אותי.

וויתרתי על התענוג.

500 ציפוי שקוף לחלון בדלת.

300 לציפוי כהה נוסף.

800 לדלת זה כבד.

פורסם

הציפוי הזה זה הדבר הכי טוב שאפשר לעשות כדי להתמודד עם החום. מסנן לגמרי את החום.

שאני עשיתי את זה הוא נתן לי לשים את היד מתחת לציפוי עם מנורת בישול של 100 מעלות (האדומות) ובמשך 5 דקות שניסיתי את זה חום לא עבר לצד השני של הציפוי.

הבעייה זה המחיר המופקע שהם דורשים ושלמרות הבידוד בחלונות, החום מגיע גם דרך השלדה ולא רק דרך החלונות באפקט חממה - אבל כמובן שהרבה פחות...

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תוכן חדש...