Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מקס, בפאביה האקסית וביטי הנוכחית - השחמתי חלונות צד אחוריים וחלון אחורי - מעולם לא נעצרתי על כך. גם שנעצרתי לבדיקת רישיונות או אלכוהול - מעולם לא שאלו האם זה מקורי או לא, זה פשוט היה נראה כך לעין.

ההשחמה הייתה ברמת הגוון ה"מקורי", משמע רואים שזה כהה מהמקור אבל לא ברמת הלא רואים דבר / ערסים-פוזה וכדומה.

ממליץ לך להכהות גם את האחורית - בקטנה. לא בגוון כהה מידי. תרגיש ירידה נוספת ברמת החום.

אני עדיין מתלבט , אבל זה קורץ לי מאוד ואני מאמין שהורדת החום תהיה דרסטית , עכשיו עם הדברים שלך זה עוד יותר מחזק לי את ההחלטה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הורדת החום, ממש לא תהייה דרסטית, אז אל תשלה את עצמך.

אם המכונית עומדת בשעות הצהרים בחוץ, נניח בין 12:00-14:00, כאשר אתה נכנס למכונית ב- 14:01, אתה תסבול ויהי מה :).

פורסם

כיסוי לרכב לא מוריד את הטמפ' בגלל שהוא כולא את האוויר החם בתוכו כולל את החום של המנוע

אני חונה בשמש חצי יום עם כיסוי ולפעמים כשאני מגיע לרכב אני רואה את המד טמפ' על 37 כשבחוץ 32

ההבדל הרציני הוא שכל המשטחים ברכב לא מקבלים שמש ישירה ולכן הם לא חמים

אחרי נסיעה של שתי דקות כל האוויר החם שנכלא מתאוורר ונהיה קר הרבה יותר מהר.

כמו כן לוקח למנוע חצי דקה להתחמם כי אין לו אפשרות להתקרר לעומת בלי כיסוי

פורסם

אני לא בעל חלונות כהים אבל לא צריך להיות תמים כדי להבין שאם אתה משקיע במדבקה איכותית שבאמת מסננת חום+חלון אחורי כהה גם או לחלופין וילון שלא עושה עבודה רעה+מגן שמש קדמי, סביר להניח שהורדת החום כן תהיה דרסטית, לא?.

פורסם

שלום לכולם.

גם הרכב שלי חונה בחוץ ומקבל מכות מהשמש,

חלונות שחורים מאחור, מגן שמש סטנטרטי מקדימה.

הרכב אכן מאוד חם, לכן יש טקס קבוע:

1. עוד לפני שאני מגיע לרכב, לחיצה ממושכת על פתיחה בשלט כדי לפתוח את החלונות הקדמיים, בינתיים ההלם הראשוני יוצא החוצה.

2. פותח את הדלת הקדמית ואחורית, ומשאיר אותן פתוחות.

3. הולך לצד השני, פותח את שתי הדלתות ושם את התיק במקומו (על כיסא הנוסע הקדמי).

4. סוגר את שתי הדלתות.

5. סוגר את הדלת האחורית בצד הנהג.

6. נכנס לרכב, הוא עדיין חם אבל הרבה הרבה פחות, לא משהו בלתי נסבל.

7. מניע, מחמם קצת, מפעיל מזגן על עוצמת אוורור נמוכה (חלונות עדיין פתוחים) ומתחיל את דרכי הבייתה

8. בודק שהאויר היוצא מפתחי המיזוג בטמפ' בטמפ' הנכונה, מגביר את עוצמת המאורר ואחרי כמה דקות סוגר חלונות.

זה נראה טקס ארוך, אבל האוטו הופך להיות נעים כעבור פחות מ5 דקות על השעון.

פורסם
אני לא בעל חלונות כהים אבל לא צריך להיות תמים כדי להבין שאם אתה משקיע במדבקה איכותית שבאמת מסננת חום+חלון אחורי כהה גם או לחלופין וילון שלא עושה עבודה רעה+מגן שמש קדמי, סביר להניח שהורדת החום כן תהיה דרסטית, לא?.

מניסיון, לא.

פורסם
שלום לכולם.

גם הרכב שלי חונה בחוץ ומקבל מכות מהשמש,

חלונות שחורים מאחור, מגן שמש סטנטרטי מקדימה.

הרכב אכן מאוד חם, לכן יש טקס קבוע:

1. עוד לפני שאני מגיע לרכב, לחיצה ממושכת על פתיחה בשלט כדי לפתוח את החלונות הקדמיים, בינתיים ההלם הראשוני יוצא החוצה.

2. פותח את הדלת הקדמית ואחורית, ומשאיר אותן פתוחות.

3. הולך לצד השני, פותח את שתי הדלתות ושם את התיק במקומו (על כיסא הנוסע הקדמי).

4. סוגר את שתי הדלתות.

5. סוגר את הדלת האחורית בצד הנהג.

6. נכנס לרכב, הוא עדיין חם אבל הרבה הרבה פחות, לא משהו בלתי נסבל.

7. מניע, מחמם קצת, מפעיל מזגן על עוצמת אוורור נמוכה (חלונות עדיין פתוחים) ומתחיל את דרכי הבייתה

8. בודק שהאויר היוצא מפתחי המיזוג בטמפ' בטמפ' הנכונה, מגביר את עוצמת המאורר ואחרי כמה דקות סוגר חלונות.

זה נראה טקס ארוך, אבל האוטו הופך להיות נעים כעבור פחות מ5 דקות על השעון.

:shock:

מה נסגר איתכם?!

עם כל הטקסיות הזו והרכב הופך להיות נעים אחרי 5 דקות?

אני לא מאמין שאשכרה יש אנשים שמשקיעים כל כך הרבה מאמץ.

הפתרון הטוב ביותר הוא:

1. רכישת רכב עם פנים כמה שיותר בהיר (אצלי כל הפנים בצבע קרם חוץ מהחלק העליון של הדש).

2. מזגן טוב (אצלי הוא מוציא אוויר קר כבר אחרי חצי דקה בערך).

3. לא לרכוש מושבי עור, פשוט טימטום מוחלט! (מניסיון אישי :x)

4. רכב עם שטח חלונות קטן כמה שניתן.

5. אם יש חלון בגג ניתן להשאיר חריץ פתוח לצורך שיחרור אוויר חם (אשר כידוע עולה למעלה), אך את לשלו את עצמכם, זה לא תרופת קסם ובטח שלא באה להחליף את שלושת הסעיפים הקודמים.

דברים שעובדים ולא ריאלים לרוב התושבים על הפלנטה:

1. השארת חלונות פתוחים.

2. השארת דלתות פתוחות.

3. השארת הרכב מונע עם מזגן.

4. השארת הרכב בתוך המקרר בבית או במשרד.

5. כיסוי הרכב.

דברים שפשוט לא עובדים:

1. השחרת חלונות וזאת מניסיון (וכן, זה עם חומר איכותי), אין לי כוח להיכנס לזה יותר מידי, כבר הסברתי בעבר למה זה לא עובד (זה אכן מונע מעבר של חלק מהקרינה אך הציפוי עצמו מתחמם לרמה שהוא מתפקד כתנור לכל דבר).

2. לבחור רכב בצבע לבן.

אגב, הרכב שלי נעשה קריר לאחר דקה-שתיים בערך, ללא טקסים מיותרים.

פורסם
ומה עם זה? יש למישהו נסיון כי זה שקנה לא חזר לעדכן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=213658

היה לי כזה לפני כמה חודשים ... אחרי היום הרביעי או החמישי הוא פסק לפעול.. כנראה שהיה לו חם מדי,

אם היה שיפור בימי חייו המעטים? לא ממש. צעצוע.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...