Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש מוסך לטיפול 30 לסיאט שלי, התקשרתי למספר מוסכים לצורך קבלת הצעת מחיר לטיפול ולא פעם אני מקבל תשובה של תגיע לפה כדי לקבל הצעת מחיר.

אתם רציניים? אני באמת אקח חופש אגיע בשעות העבודה למוסך כדי לשמוע שאתם מביאים לי הצעת מחיר לא אטרקטיבית?

ושניה לפני שמתחילים ללכלך על צ'מפיון (אני לא מחסידי היבואן) גם ברשת המוסכים של סובארו קיבלתי תשובות דומות.

פורסם

לדעתי אל תתפשר, בפעמים האחרונות שהתקשרתי לבקש הצעת מחיר ממוסך קיבלתי ללא שום בעיה. מוסך, או כל בעל עסק אחר שלא מוכן לדבר על סכום בטלפון לדעתי מזלזל בלקוחות שלו, עברו הימים שאין טלפון וצריכים להגיע עד לבית העסק כדי לקבל הצעת מחיר.

אם תשאל אותי, תגיד לאותו הנציג בטלפון שאין לך זמן להסתובב בין מוסכים כדי לקבל הצעות מחיר, אם הוא לא יכול לתת לך הצעת מחיר או אפילו יותר טוב, הצעת מחיר מפורטת שכוללת מחיר + מחיר חלפים + עבודה אתה פשוט הולך למקום אחר.

פורסם
לדעתי אל תתפשר, בפעמים האחרונות שהתקשרתי לבקש הצעת מחיר ממוסך קיבלתי ללא שום בעיה. מוסך, או כל בעל עסק אחר שלא מוכן לדבר על סכום בטלפון לדעתי מזלזל בלקוחות שלו, עברו הימים שאין טלפון וצריכים להגיע עד לבית העסק כדי לקבל הצעת מחיר.

אם תשאל אותי, תגיד לאותו הנציג בטלפון שאין לך זמן להסתובב בין מוסכים כדי לקבל הצעות מחיר, אם הוא לא יכול לתת לך הצעת מחיר או אפילו יותר טוב, הצעת מחיר מפורטת שכוללת מחיר + מחיר חלפים + עבודה אתה פשוט הולך למקום אחר.

מסכים איתך,

אני מתכוון לחזור לאחד המוסכים ולהסביר היטב שאם אני לא מקבל הצעת מחיר אני פשוט לא מגיע, מצד שני אם זה באמת מעיד על איכות השירות אולי עדיף להתרחק:x

פורסם

אני קיבלתי רכב מהעבודה, מאזדה 3 שכורה כרכב זמני, יום אחד גיליתי שעקרו לי את החיפוי של המראה.

כמו בחור טוב התקשרתי למוסך מורשה של מאזדה באיזור שלי, התשובה הייתה "תבוא לפה ונראה, אולי יש לנו כזה מפירוק".

המילה "מפירוק" זה מה שגרם לי ללכת לשם, כמובן שלא היה שום דבר מפירוק (היה להם אולי 2 חיפויי מראות, שניהם ענקיים כנראה של SUV או משהו כזה), והצעת המחיר עמדה על לא פחות מ-600 ומשהו שקלים חדשים לחיפוי חדש.

החלטתי לבדוק באיזור העבודה, התקשרתי למוסך מורשה כאן, בטלפון קיבלתי הצעת מחיר של 320 שקל, בטלפון הוזמן לי החלק (לא נתתי כרטיס אשראי ולא כלום, רק שם וטלפון שלי).

למחרת בבוקר היה החלק במוסך, בהפסקת הצהריים שלי הלכתי לשם, לקחו את החלק הראו לי שהוא עדיין בשקית עם הסמל של מאזדה, הרכיבו לי אותו לראות שהוא מתאים גם בצבע, הלכתי למזכירות, שילמתי ויצאתי.

מוסך שלא מתייחס ככה לא שווה שתתייחס אליו

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קרה לי לאחר רכישת הגולף,

בדקתי כ 5-6 מוסכים מורשים באזור המרכז, רובם נתנו לי הצעה, לחלק לקח כמה דקות לענות לי (מזכיר לכם זה לא שאתה מבקש הצעת מחיר על תיקון רעש לא מובן מאזור המנוע, בסה"כ אתה שואל לגבי מחיר לטיפול "שמנים" )

ואפשר לשבח גם את הילון שישי , שאלתי אותם בזמנו כמה יעלה לי טיפול "גדול" ליונדאי טוסון שהתכוונתי לרכוש, הם חזרו אליי לאחר כמה שעות עם הצעה מפורטת.

ובאותו הקשר, מחפש מוסך לסיאט שלך? מנסיון שלי ושל הרבה אחרים, אם אתה מאזור ת"א אז רק מוסך רון נקודה.

למה?

בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4029333#post4029333

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
שלום,

אני מחפש מוסך לטיפול 30 לסיאט שלי, התקשרתי למספר מוסכים לצורך קבלת הצעת מחיר לטיפול ולא פעם אני מקבל תשובה של תגיע לפה כדי לקבל הצעת מחיר.

אתם רציניים? אני באמת אקח חופש אגיע בשעות העבודה למוסך כדי לשמוע שאתם מביאים לי הצעת מחיר לא אטרקטיבית?

ושניה לפני שמתחילים ללכלך על צ'מפיון (אני לא מחסידי היבואן) גם ברשת המוסכים של סובארו קיבלתי תשובות דומות.

הם עשו לך טובה. עכשיו אתה תלך לרון ובחיים לא תחזור לרשת המוסכים שלהם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הם עשו לך טובה. עכשיו אתה תלך לרון ובחיים לא תחזור לרשת המוסכים שלהם.

כל עוד הרכב באחריות אני לא יכול ללכת לרון, אח"כ ברור שאני מתייצב אצלו.

פורסם

אתה יכול.

דובר בעבר שלא חייבים ללכת רק למוסכי היבואן בתקופת האחריות, ושאפשר ללכת למוסך אחר, כל עוד הוא מטפל לפי הספר, חלפים מקוריים וכולי וכולי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3941030#post3941030

שווה לבדוק זאת ולהתרחק ממוסך שמזלזל בך ורוצה שתבוא אליו כדי לתת לך מחיר שידוע לו מראש

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

במוסך עוז בחיפה (לדעתי הינו מורשה VW), נתנו לי הצעת מחיר בטלפון וגם ייעוץ של מנהל העבודה. לא אחת הוא שמע את תיאור הבעיה והציע לי מה לעשות. אין לי היכרות אישית איתו.

בכ"ז מוסך רון היה הכי יעיל, הכי מהיר והכי זול.. אז +1 לroee

si vis pacem, para bellum

פורסם
אתה יכול.

דובר בעבר שלא חייבים ללכת רק למוסכי היבואן בתקופת האחריות, ושאפשר ללכת למוסך אחר, כל עוד הוא מטפל לפי הספר, חלפים מקוריים וכולי וכולי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3941030#post3941030

שווה לבדוק זאת ולהתרחק ממוסך שמזלזל בך ורוצה שתבוא אליו כדי לתת לך מחיר שידוע לו מראש

לא הייתי הולך אליו עם רכב באחריות, ואני לא בטוח אם הוא בעצמו יקבל רכב עם אחריות. זה לא שווה. אם יש אחריות אז באמת רק אצל המורשה, למרות שהשנתיים הקצרות שצ'מפיון נותנים עושות את זה די קל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
האם היו הפרשים גבוהים בין הצעות המחיר שכבר קיבלת?

קיבלתי הצעות מחיר די דומות כולן נעות סביב 1200 - 1300 שקל,

אגב מחיר שנשמע לי קצת הזוי ביחס לטיפול עצמו, החלפת פילטר שמן ופילטר אוויר.

פורסם

מי שלא מוכן לתת לך מחיר בטלפון תגיד תודה ונתק.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...