Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא רק בעלי המוסכים. תתקשר לסוכנות אופנועים ראשית של הונדה. תבקש הצעת מחיר על חלפים לאופנוע. מה תהיה התשובה שלהם? בוא אלינו. מה אם אתה גר במטולה והם בתל אביב? אין בעיה, תיגש לסוכנות הונדה הקרובה אלייך. תתקשר לאותה סוכנות קרובה אלייך, תבקש הצעת מחיר לחלפים. מה תהיה התשובה? בוא אלינו.

אז אתה רואה, זה לא רק בעלי המוסכים שמתנהגים ככה.

אני לא מבין מה הקטע של הונדה שהרי אתה לא יכול לשים חלקים של אופנוע אחר על הונדה. אז ממה הם מפחדים?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מי שלא מוכן לתת לך מחיר בטלפון תגיד תודה ונתק.

את המחיר הכי טוב אתה לעולם לא תקבל בטלפון.

אני אומר את זה בתור מי שעובד במכירות שאינן טלפוניות.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לא צריך לקבל מחיר הכי טוב בטלפון, צריך לקבל מחיר ריאלי בטלפון, לפחות משהו שימשוך אותך לאותו העסק.

To seal the deal במקום אפשר לתת הנחה או משהו.

אבל לקוח שמקבל מחיר לא ריאלי לא יגיע בכלל לאותו בית העסק והוא ב-100% לא לקוח קונה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...