רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,559 נושאים בפורום הזה
-
ראו כותרת. וידאו הנ"ל צולם היום. http://www.youtube.com/watch?v=87H0IZm4n2I&feature=mfu_in_order&list=UL דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. אודה מאוד אם תוכלו להפיץ גם בפייסבוק.
הודעה אחרונה מאת Eily, -
- 5 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם היום מסתיימת לי תקופת השלילה של הרישיון שלי ומחר אני אמור לקחתא ותו ממשרד הרישוי הקרוב. חוץ מאישור הפקדה בבית המשפט שהוא רשם "לפי גזר הדין שניתן נגדך נפסלת מלהחזיק ברישיון הנהיגה לתקופה של 5 חודשים" ורשום שזה הופקד וכל הדבירם האלה חתימות והכל. חלק אומרים שאני צריך גם סיכום משפט (למרות שלא היה כי זה נגמר בעסקת טיעון) ואין לי את זה, האם זה הכרחי? זה לא מצויין להם במחשב גם ככה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת xrover, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 740 צפיות
שלום לכולם כבר תקופה שהדבק של הריפוד בגג לא מחזיק טוב ואתמול בערב שנסעתי עם חלון פתוח, הריפוד של הגג פשוט ׳צנח׳. אשמח לקבל מספר טלפון של רפד עם רמת עבודה טובה בסביבת חיפה והקריות. דבר נוסף: כמה זמן עבודה זה אמור לקחת, ומה טווח המחירים שזה יכול להגיע תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת armagedon, -
- 3 תגובות
- 827 צפיות
אני בטוח בוודאות שאני הראשון בקאוואליר מהצרה החדשה עם המסכות - שצבע אותן לשחור. היום כל קאוואליר כזאת שאני רואה עם מסכות מושחרות
הודעה אחרונה מאת morbel, -
ראיתי באתר יד2 מודעה על רכב שיש לו כאן בפורום נציג פעיל. המודעה פורסמה על ידי הטרייד אין הרשמי של היבואן. פניתי לנציג כאן באתר ונמסר לי שהרכב הספציפי אינו רלוונטי עוד. זה היה לפני החג. היום המודעה עדיין מופיעה. התקשרתי לסוכנות. אמרו שיחזרו אלי. חזרו. ביקשתי לדעת האם הרכב הספציפי רלוונטי, לא שום הצעה אחרת, לא שום רכב אחר. להפתעתי (?) הרכב לא רלוונטי. נמכר. "בטח שכחו להוריד את המודעה". גם עכשיו המודעה עדיין מופיעה ביד 2, סוג של פתיון. חכה. אם זה היה סוחר סוג ג', ניחא. לא הייתי מצפה מהם לנהוג אחרת. מטרייד אין רשמי של יבואן גדול - אני מצפה ליושר ואמינות. אם אתם משקרים כבר במודעה, חזקה עלי שתמשיכו לשקר כל הדרך. גיא משברולט - איבדתם אותי כלקוח פוטנציאלי. גם א…
הודעה אחרונה מאת Car addict, -
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם קראתי רבות על הנושא אבל עדיין לא קיבלתי תשובה שבאמת עזרה לי. אחותי נהגת בת 21 שנוהגת בסיאט איביזה SC 2010 והמחירים שדורשים על ביטוח מקיף+חובה מתחילים מ7000 ש"ח (נבדק גם באלייד). אין לנו בעיה לרשום את הביטוח על אבא שלי שהוא נהג ותיק עם עבר נקי במידה וזה יוזיל משמעותי. האם יש פה מישהו שיכול להפנות אותי לסוכן ביטוח שיכול להציע מחיר אטרקטיבי? אם אסור לפרסם פה אני אשמח בהודעה פרטית תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
זה מה שהופיע לי על הקיר בפייסבוק הבוקר ... ניראה דווקא מעניין, בייחוד לאחר שפרסמו את המגאן החדשה (שלדעתי נראית טוב מאוד!!) נחכה למחר בבוקר כדי לראות על מה מדובר , ובינתיים :
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אשמח לעזרתכם בבחירת רכב ליום החתונה. קראתי כבר את כל השרשורים בפורום וכמה שזו הוצאה מיותרת, אבל יש לי שאלה ממוקדת. אין מה לעשות, לי ולארוסתי יש אוטו קטן יחסית ולכן אנו מעדיפים להשכיר אוטו מרווח ונוח (לא חייב להיות יוקרתי ומנקר). מבין הדגמים הבאים, מה עונה לצרכים - מרווח ונוח לנהיגה: 1. מאזדה 6 - 2011-12 2. ביואיק לוצרן 3. טויוטה קאמרי 4. שברולט מאליבו 5. שברולט קאפטיבה 6. מיצובישי אאוטלאנדר החדשה תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת wwave, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
אתמול יצאנו כמה חברים כאשר היינו בשני רכבים. רכב אחד התקדם לכיוון הרמזור שביציאה מהעיר ואני ועוד חבר שהיינו ברכב השני נסענו אחריהם. בשלב מסויים,חתך אותי רכב תוך נסיעה במהירות גבוהה וסיכון שלי ושל הרכב שלפני (החבר'ה) כמובן שהוא ניסה לעקוף גם אותו. החלטתי לא להשתולל ולא לקחת סיכון והמשכתי בנסיעה תוך ניסיון לשכוח ממה שקרה (בכל זאת לצערנו זה קורה הרבה) מה שקרה אחרי זה הוא שנהג הרכב העוקף אותת שמאלה ואכן נסע בנתיב הפונה שמאלה (כניסה לחניה של פארק כלשהו) לאחר מכן הנהג לא פנה מה שגרם לנורה להידלק אצלי,המשכתי בנסיעה ולפתע הנהג בלם בלימת פתע.אני שמרתי על מרווח לפי החוק ובחסדי שמיים הצלחתי לבלום גם תוך הורדת הילוכים מהירה מאוד (נסעתי במאזדה 3 והורדתי את ההילוכים תוך כדי בלימה…
הודעה אחרונה מאת aviel-bs, -
-
- 1 תגובות
- 717 צפיות
יש לי כמה מגזינים אחרונים של מגזין אוטו אולי 3-4 אבל זה לא יספיק ליום כיפור , מאיפה אני משיג עוד יותר ישנים ? אפילו לא של אוטו ? תודה.
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- 1 תגובות
- 952 צפיות
שלום לכולם, הבן שלי עבר השבוע מסל קל ליד הנהג לכיסא בטיחות במושב האחורי. בשל העובדה כי לא ניתן לשים את הכיסא במושב האמצעי הן בשל השיפוע והן בשל ה"גבעה" שיש שם שמנו אותו במושב האחורי מצד ימין, מאחורי מושב הנוסע. עכשיו - מה שמטריד אותי זאת העובדה שיש שש כריות אוויר באוטו - זאת שמפחידה אותי היא כריות הוילון. האם זה בטוח להושיב אותו שם? במידה ולא, יש איזו שהיא דרך לבטל את הכרית הזאת? תודה דרור
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, אני זכאי לקבל רכב בליסינג תפעולי מהחברה בה אני עובד, והיות וזה הרכב היחידי כרגע בחברה במסלול הזה וכיוון שקצין רכב אין ממש - הפכתי בעל כורחי למנהל המשא ומתן מול חברת הליסינג אליה הופניתי - שיש לציין שאינה נמנית עם החברות הגדולות בשוק זה. אציין כי מדובר ברכב יקר יחסית (166 אלף ש"ח). ישנם מספר סעיפים בחוזה שקיבלתי מהחברה שאני לא משוכנע שהם טובים, ואשמח לדעתכם: - 3 התשלומים האחרונים מבין ה - 36 ייגבו כבר בתחילת העסקה - ישנה הגבלה של עד 30 אלף קילומטר לשנה - תקופת השכירות של המכונית הינה 36 חודשים (עם קנסות יציאה) ועכשיו לשאלות: האם סעיפים אלה נחשבים לסטנדרטים? האם כדאי יותר לעבוד עם אחת החברות הגדולות בתחום ואולי לקבל תנאים טובים יו…
הודעה אחרונה מאת St. Bob, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני צריך גגון פשוט לסקסו שלי. כמה זה אמור לעלות, ואיפה מומלץ לקנות?
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- 10 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אני רוצה להתחיל לעבוד במוסך, עכשיו, אין לי ניסיון במנועים ולא בעבודה במוסך. אני מוכן גם ללכת לעבוד ללא תשלום רק כדי ללמוד ולהכיר את הרכב והמנוע. מה שיש לי ביד זה רק כישורי נהיגה זה הכל. עכשיו השאלה שלי היא האם יהיה מוסך שיסכים לקבל אותי ולהקדיש זמן בלתת לי להסתכל, ללמוד, לעזור אפילו ללא תשלום מצידי להיות ״סאנג׳ר״. מה דעתכם? מתנצל מראש עם השירשור לא מתאים לכאן נא להזיז עם לא קשור לכאן . המשך לילה טוב לכולם נ.ב אני מהדרום אם זה חשוב קריית גת.
הודעה אחרונה מאת Frankinshten, -
מבקש ממישהו עם הרכב הנ"ל תשובה. ההילוכים קצרים ? בכמה סל"ד המנוע נמצא על 120 ? ומה לגבי מגאן 2 ? תודה רבה. כמובן שהרכבים ידניים.
הודעה אחרונה מאת armagedon, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
http://www.netcarshow.com/renault/2014-megane/
הודעה אחרונה מאת beamvelavan, -
-
- 1 תגובות
- 486 צפיות
שאלה קטנה: אני רוצה לקנות מצלמת דרך ב-150$, האם קניה זו תכריח אותי לשלם מכס?
הודעה אחרונה מאת doras, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 103 תגובות
- 12.3 אלף צפיות
הזמנו סיאט מיי בתור רכב שני במשפחה , בנוסף לפיאסטה שברשותי . ביום חמישי {אתמול } שילמנו את כל הכסף . הסוכן באולם דרש בתוקף {וקיבל} תוספת בעבור "צבע מטלי" 1000 ש"ח . הרכב שהוזמן הוא צהוב . לאחר ששאלנו אותו הרבה פעמים על סוג הצבע , הוא חזר ואמר שחוץ מלבן , כל הצבעים הם מיטליים בלבד ויש תוספת של 1000 ש" לדבריו . לאחר שהסברנו לו שמעולם לא ראינו צהוב מטלי בסיאט מיי , הוא המשיך להתעקש שהרכב שנקבל הוא בצבע מטלי צהוב ! לאחר בירור באתרים נוספים בעולם התגלה לנו תמונה אחרת לחלוטין . לא קיים צהוב לימון מטלי בשום מדינה בעולם . אשתי מתכוונת לבקש את ההפרש ה-1000 ש"ח בחזרה עקב הטעייה . גם בשיחה עם נציגים נוספים בישראל הוסבר לנו בטלפון כי כל צבע אחר חוץ מלבן הוא "צבע מטלי " להגדרתם …
הודעה אחרונה מאת amiger, -
-
אני מקווה שהפוסט שפתחתי קשור לפה כי ניסיתי בפורום "שיפורים" ומשום מה אני לא רשאי לפתוח שם פוסט. לנושא : יש למישהו מושג ויכול להמליץ לי על מזהה מכמונות (חוץ מwaze) ואיזה מהם חוקי ? הסתכלתי וראיתי שיש c50i או ולנטיין 1 ועוד שם של מגלה שעולה קרוב ל4200 ש''ח. יש למישהו מושג על מה להמליץ לי לקנות ? העסק די יקר ואני רוצה שהקניה תהיה משתלמת ותגלה לי לייזרים/דבורה/מכמונות/מצלמות ישנות וחדשות/מצלמות רמזור. אם למישהו יש נסיון ויכול להמליץ לי אני ישמח, במיוחד על אנשים אמינים שמוכרים את זה. תודה רבה חג שמח
הודעה אחרונה מאת Pontiac, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מבקש בבקשה המלצות לפירוקיות רכב באזור הצפון, שיש בהם מרצדס C220 מהשנה של 1997 בלבד. אם לא ידוע על פירוקיות שיש בהם את הרכב הנ"ל, אבקש המלצות כלליות ואני כבר אגש לשם/אתקשר לברר האם יש את החלק שאני צריך. אזור נהריה/כפרים. תודה מראש, דין.
הודעה אחרונה מאת din264, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 844 צפיות
טוב, אחרי שקניתי רכב רק בגלל חוויית ילדות (ולא כי הוא מתנהג, מהנה לנהיגה, חסכוני או ביצועיסט - התשובה לכולם היא לא) - אני מחפש קטלוגים של כמה דגמים שאהבתי בתור ילד: מזדה 323F 93 טויוטה סליקה 93 הונדה סיוויק האצ'בק 93 הונדה אקורד 93 פיג'ו - סיטרואן כל שנות ה-90. שברולט-פונטיאק - כל הדגמים שנות ה-90. אם למישהו יש - אשמח אם יעלה (או אפילו אבוא כדי לצלם או לקחת) תודה!
הודעה אחרונה מאת aa123, -
-
- 1 תגובות
- 944 צפיות
אני מתעניין בקורס אוטוטרוניקה במכללת עתיד . למי שיודע , מה אתם אומרים על הקורס הזה ? בקורס הזה לומדים ועובדים במוסך או איך זה מתבצע ומקבלים ניסיון ? אחרי הקורס , יקבלו אותי לעבוד במוסך ? תודה
הודעה אחרונה מאת dotan 123, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 560 צפיות
כבר תקופה שאני מסתכל ורואה שלפעמים עולים שתי נושאים על אותו סכום וסוג של רכישת רכב. לא היה קל יותר אם משהו מומחים או קבוצה של מומחים שהייתה מסכמת כל מגבלת סכום ואת הרכבים האפשרים בה עם קישורים מתאימים לבעיות הרכבים. אני מודע שתגידו עכשיו שזה אי התחשבות בצד השואל,אבל זה כן משאיר לאנשים אופציה לענות רק על שאלות המתאימות ולא להתחיל כל פעם מחדש על הרכב הזה או הזה. ליצור מן מאגר מגבלות סכום שיקבל עדכון כל כמה זמן מן הסתם.
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
- עוקב אחד
- 56 תגובות
- 10 אלף צפיות
די בשקט החל שיווקה של הספינה של שברולט - האימפלה החדשה. לפי דעתי מדובר באחת המכוניות היותר מעניינות של שברולט בארץ. קצת פרטים: אורך - 511 ס"מ. רוחב - 185 ס"מ. גובה - 150 ס"מ. משקל - 1,760 ק"ג. נפח מנוע - 3,600. 6 ציל'. הספק - 305 כ"ס ב-6,800 סל"ד. מומנט - 36.4 קג"מ ב-5,200 סל"ד. תיבת הילוכים - 6 מהירויות, אוטומטית. המחיר: 220 אלף ש"ח לרמת הגימור LT הבסיסית ו-250 אלף ש"ח ל-LTZ המאובזרת שמציעה מושבי עור, מצלמת רוורס, סאנרוף, חישוקים בקוטר 19 אינץ' (18 בLT) ועוד. למבחן: http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2675217 אני חושב שמדובר במכונית ייחודית ובתמורה די מעניינת ושונה למחיר. בזמן שכולם מצמצמים נפחים ועוברים לטכנולוגיות שונות וחדשות, השברולט…
הודעה אחרונה מאת Mr.Z, -
מה ידוע על הרכב שלכם? 1 2
מאת gozal- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://www.carcar.co.il/ שירות חדש, כנראה אין עדיין הרבה מידע כי אנשים עדיין לא שיתפו. בטח עם הזמן זה יצבור תאוצה ויהפוך להיות מעניין
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 919 צפיות
ראו בתמונה על מה אני מדבר. יש את הספוילרים האלו בדגמי 5 דלתות, אבל לא בכולם. אין ספק שלא מדובר ביוזמה פרטית של בעל הרכב, אלא במשהו מקורי או מיבואן, כי ראיתי את זה בהרבה מכוניות. מה התפקיד של הנ"ל? תודה. הנחה שלי - למנוע חדירת רעש או אבק לתא המטען, עקב תת לחץ שנוצר באיזור. אבל אז שוב השאלה - מדוע רק בחלק מהרכבים?
הודעה אחרונה מאת GTI33, -
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
לשאלה שלי שני חלקים - 1. איך לקרוא את גרסת התכנה של מחשב הרכב (והגיר) שמותקנת בפורד פוקוס החדשה 2. מהי גרסת התוכנה העדכנית ביותר שיש (אולי מי ששידרג לאחרונה יכול לבדוק) תודה
הודעה אחרונה מאת shayy, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 873 צפיות
לצערי נגנבו לי בלילה כל 4 הטסות . מאזדה 2 שנת 2013. רציתי להזמין באינטרנט אבל אני לא יודעת מה המידה, הסתכלתי על הצמיג ואני לא יודעת איזה מספרים אני אמורה לראות. מישהו יכול לעזור? תודה בתיה
הודעה אחרונה מאת batias1, -
- 2 תגובות
- 675 צפיות
קיבלתי עכשיו זימון למשפט על עבירה שהתקיימה ב1 באפריל (כן גם אני חשבתי שהסתלבטו עליי..) האם מצלמת גאטסו החדשות שולחות זימונים למשפט בהתאם לעבירה או שהזימון למשפט הגיע עקב דוח שלא שולם? לצורך העניין העבירה בוצעה בכביש 4, מהירות מותרת 90 קמ"ש ומהירות הרכב הייתה 141 קמ"ש
הודעה אחרונה מאת misterv, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין בסיטרואן c4 פיקאסו משומשת בת כ 3 שנים, אבל רוצה לקחת אותה בליסינג פרטי. לא רוצה לרכוש. האם מישהו יודע אם אפשר להשיג עסקאות כאלה?
הודעה אחרונה מאת akak123,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 190 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SurfHigh
- דובצע
- topop
- אורי מ.
- mikk
- hans
- yohai71
- DANIEL0439
- Tal7
- BRAVO_SX
- Itzik-b
- guyr