Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די בשקט החל שיווקה של הספינה של שברולט - האימפלה החדשה. לפי דעתי מדובר באחת המכוניות היותר מעניינות של שברולט בארץ.

קצת פרטים:

אורך - 511 ס"מ.

רוחב - 185 ס"מ.

גובה - 150 ס"מ.

משקל - 1,760 ק"ג.

נפח מנוע - 3,600. 6 ציל'.

הספק - 305 כ"ס ב-6,800 סל"ד.

מומנט - 36.4 קג"מ ב-5,200 סל"ד.

תיבת הילוכים - 6 מהירויות, אוטומטית.

המחיר: 220 אלף ש"ח לרמת הגימור LT הבסיסית ו-250 אלף ש"ח ל-LTZ המאובזרת שמציעה מושבי עור, מצלמת רוורס, סאנרוף, חישוקים בקוטר 19 אינץ' (18 בLT) ועוד.

למבחן:

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/2675217

אני חושב שמדובר במכונית ייחודית ובתמורה די מעניינת ושונה למחיר. בזמן שכולם מצמצמים נפחים ועוברים לטכנולוגיות שונות וחדשות, השברולט הזו באה ללא שום פחד עם מנוע גדול, חזק ועתיר מומנט ללא שום מגדש. ממש ספינה אמריקאית אמתית לחובבי הז'אנר.

מה דעתכם?

1550037-5.jpg

1550021-5.jpg

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שאמרו פה, תוך שנה שנתיים המחיר שלה יורד בחצי, עדיף לחכות ולקנות מיד 2 ולחסוך עשרות אלפי שקלים.

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

איזה יופי :) חבל רק בשבילי שהפסיקו את הקטע של הספסל שמאפשר 6 מקומות, כי אם היו ממשיכים אז זו בטח הייתה המכונית אחרי הבאה שלי (סבירות גבוהה שהבאה תהיה לוצרן 6 מקומות).

סופסוף גם לאימפלה יש מנוע מודרני עם תזמון משתנה ו 24 שסתומים שמספק נתוני הספק ומומנט והספק מכובדים ביחס לנפח. בהשוואה לאימפלה שלי 2005 עם מנוע 3.4L אבל רק 180 כ"ס ורק 29 קג"מ לפי המפרט. מצד שני גם ככה לא חסר כוח אז בטח המפלצת פשוט מדביקה את הגב למושב קצת יותר חזק :)

לא הבנתי רק מה עשו לדש-בורד? למה הצורה המוזרה הזו של פנים של חייזר מסרט של ספילברג, ומה עשו עם שולחן הפינג-פונג שיש באימפלה הישנה?

כמו שאמרו פה, תוך שנה שנתיים המחיר שלה יורד בחצי, עדיף לחכות ולקנות מיד 2 ולחסוך עשרות אלפי שקלים.

אכן והאמריקאיות כששומרים עליהן בד"כ מזדקנות די טוב ככה שבפועל לא מפסידים כמעט כלום :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

רכב מרשים בהחלט, ויכול להיות הרכב שירכוש בעוד כ-5/6 שנים.

כל הכבוד לשברולט, חבילה לא רעה בכלל (לפחות על הנייר) מעניין איך היא מרגישה בנהיגה ומה תיהיה הצריכת דלק שלה, כי נראה לי שככל שהטכנולוגיה מתקדמת, כך בונים מנועים יותר חזקים ויותר חסכוניים.

פורסם

הרכב נראה מצויין

אבל זה הפך מאמריקאית לסינית, מה זה הפנסים האלו מאחורה נראה כמו סוג של יפנית כלשהי

ההגה ואיזור הנהג מכוער לגמרי.

חוץ מהדברים הנ"ל הנתונים מרשימים

Opel Adam S 2017

פורסם

טוב לראות שעדיין יש יצרן אמריקאי שמחליט לייצר רכב אמריקאי אולדסקול עם מנוע ענק ולשמר מסורת.

יש לנו פה מספיק רכבי טורבו בנזין - מנוע קטן - גיר רובוטי. קצת לרענן את הנוף לא מזיק

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
איזה יופי :) חבל רק בשבילי שהפסיקו את הקטע של הספסל שמאפשר 6 מקומות, כי אם היו ממשיכים אז זו בטח הייתה המכונית אחרי הבאה שלי (סבירות גבוהה שהבאה תהיה לוצרן 6 מקומות).

למיטב ידיעתי, האמריקאים הפסיקו לייצר רכבים עם ספסל של 3 מקומות מקדימה מטעמי בטיחות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היא נראית טוב וזה לא משהו שאני נוהג לומר על מכוניות מודרניות. רכב עם נוכחות שלא נראה כמו איזה שטות מסדרת אנימציה סינית.

חבל שהאמריקאים הפסיקו עם ההנעה האחורית.

יפה, הוציאו ממנה צריכת דלק של מאזדה 3 :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר להבין שבתמונות זה הדגם של ה 250K?

אם כן, אז ה 220K צפויה להראות פשוטה למדי.

מי שמספרים גדולים מדברים אליו אבל חוש הראיה והמישוש שלו לא משהו, אולי ירגיש שזה דיל טוב...

היא מאיצה טוב. זה בטוח.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

פה היא נראית טוב יותר

2014-Chevrolet-Impala-front-three-quarter.JPG.jpg

אני גם הייתי מעדיף משהו גרמני על הרכב הזה, וחבל שאין טורבו... אני נוסע הרבה על מאליבו עם 220 כ"ס ונכון שאין מה להשוות בינהם אבל עדין , נהגתי על רכבים עם טורבו ונהגתי על רכבים שהם אטמוספרים ואין את הריגוש הזה .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

קצת קשה לפזול לכיוונה בטווח המחיר הזה,

היא נכנסת לתחרות מאוד קשה מול הפאסאט/סופרב/אפילו אקורד

שלפי דעות קדומות מינות וחסכוניות הרבה יותר.

אבל ללא ספק הרכב נראה מרשים ושומר לפחות בקצת על המותג שהולך ונעלם מהשוק הפרטי לכיוון המסחרי.

פורסם
טוב לראות שעדיין יש יצרן אמריקאי שמחליט לייצר רכב אמריקאי אולדסקול עם מנוע ענק ולשמר מסורת.

יש לנו פה מספיק רכבי טורבו בנזין - מנוע קטן - גיר רובוטי. קצת לרענן את הנוף לא מזיק

+1.

אני גם הייתי מעדיף משהו גרמני על הרכב הזה, וחבל שאין טורבו... אני נוסע הרבה על מאליבו עם 220 כ"ס ונכון שאין מה להשוות בינהם אבל עדין , נהגתי על רכבים עם טורבו ונהגתי על רכבים שהם אטמוספרים ואין את הריגוש הזה .

לדעתי טורבו זה לא פתרון לכל דבר. נכון שיש לזה את היתרונות שלו, אבל לדעתי לא בכל רכב אמור להיות מגדש. אני חושב שלפעמים זה אפילו גורע. לאימפלה הזו יש מספיק כוח בזכות נפח מנוע גדול, הרבה כ"ס והרבה מומנט, מגדש טורבו לא נחוץ כאן בכלל. נדמה שהיא מביאה בדיוק את מה שחובבי האמריקאיות אוהבים. מי שירכוש את הרכב הזה, סביר להניח שהוא אוהב את הז'אנר הזה ויקנה אותו בעיקר בזכות הייחודיות (ויש כאן המון ייחודיות) וההרגשה שמזכירה את האמריקאיות של פעם. וכן, יש כאן הרבה דברים שלא רק חובבי אמריקאיות אוהבים וזה מטר לשקל, אבזור, יכולות גבוהות בשיוט בכביש מהיר, שקט בתא הנוסעים וצריכת דלק של משפחתומטית מהדור הקודם.

אז כן, קהל היעד של הגרמניות "אניני הטעם" לא ימצאו באימפלה את מה שהם מחפשים. סביר להניח שגם אני לא, אבל רכב בסגנון הזה לא משאיר אותי אדיש אליו. לא חסר חובבי אמריקאיות שכבר שנים מחכים לרכב בסגנון ובקושי יש היצע. היום כמעט כל היצרנים האמריקאים פוזלים לשוק האירופאי וזה מורגש בדגמים שלהם, האימפלה היא אמריקאית שמרגישה כזו. אני חושב שיש לה מקום חם (תרתי משמע) אצלנו בארץ.

פורסם

היא נכנסת לתחרות מאוד קשה מול הפאסאט/סופרב/אפילו אקורד

שלפי דעות קדומות מינות וחסכוניות הרבה יותר.

חסכוניות אולי יותר וגם כן רק קצת, ממש קצת. אבל אמינות? מה עם כל הסופרבים שהלך בהן גיר עוד לפני שהגיעו ל 100K ק"מ? מה עם כל האקורדים עם מחלת הצינור משאבת הגה שלהם? אז גם באימפלה כמו שלי למשל יש מחלה של וסת לחץ שמן גיר דפוק אבל מחליפים וזהו נגמר הסיפור. המנועים האלו בנויים ליותר מחצי מיליון ק"מ מבלי למצמץ... רק בארץ לא תמיד יודעים לטפל בהן אז יש כל מיני סיפורי בלהה. בארה"ב הרכבים האלו עם המנועים האלו גומעים מאות אלפי מיילים מבלי לפתוח ראש מנוע.

הדבר היחיד הבעייתי זו ירידת הערך המטורפת בשוק הישראלי, אבל את האמת יש לזה גם צדדים טובים. מי שקונה את המכוניות האלו מהחברה הם בד"כ אנשים אמידים מספיק שלא כל-כך מעניין אותם ירידת ערך, הם מחליפים גם ככה כל שנתיים-שלוש ומוסיפים את ההפרש, ואז אחרי 5-6 שנים גם לי בתור מעמד הביניים הממוצע יש סיכוי לרכוש אותם. לראיה האימפלה שאני מחזיק היום 2005, בפועל לא שווה יותר מ 25K בשוק, בלחץ, אבל על הכביש לא הייתי מחליף אותה בשום משפחתומטית או "מנהלים" מהניילונים :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...