Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקור :

http://www.chevrolet.co.il/Impala/

מנוע V6 3.6 ל', 305 כ"ס

מחיר החל מ220 K מה דעתכם ?

תצליח בארצינו הקטנטונת ?

היצרן מדווח על צריכת דלק של 14.5 לכביש בינעירוני.

אבל לפי מה שאני יודע צריכת הדלק של היצרן כמעט אף פעם לא הצריכת דלק בפועל.

אני חושב שב 220K יש מתחרות בצד הגרמני שיכולות להשאיר אבק לרכב הנ'ל.

אז כדאי שיתחילו לחשוב על מחיר יותר ריאלי.

למרות שגם בלי שיורידו את המחיר,עוד שנתיים היא תעלה חצי.

בברכת שנה טובה :)

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היצרן מדווח על צריכת דלק של 14.5 לכביש בינעירוני.

:roflmao:

1-14 עם מנוע 3.6.

אני שמח שרכב הזה חזר ארצה, מדובר על מכונית מאוד מגניבה: גדולה וחזקה, ניראית ממש טוב. למחיר שלה אלטרנטיבה מעולה לאומת רכבים ממותגי פרמיום שמצעים חבילה דומה במחירים יקרים בהרבה. במחיר של רכב מנהלים מקבלים רכב מנהלים אמיתי ולא משפחתית גדולה לאומת שאר אלטנטיבות.

אם היא הייתה עוד הנעה אחורית - אז בכלל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
:roflmao:

1-14 עם מנוע 3.6.

למה אתה מסתלבט? :lol:

הבהמה בת ה 8 שלי (שני דורות אחורה) עם מנוע 3.4L עושה מחוץ לעיר 1/12 בשיוט על 110 כמעט קבוע, עם מזגן וכל המשפחה (אשתי ו 4 ילדים). מדדתי המון פעמים כולל נסיעות לצפון ולאילת. אני בטוח שבשיוט אופטימלי על 90-100 אפשר להגיע אפילו לקצת יותר טוב אבל מעולם לא ניסיתי. ורק להסיר ספק מדובר במדידות בפועל במשאבה (ולא ע"י שקר כלשהו כמו מחשב דרך), ז"א שהמדידה כוללת גם עצירות רמזורים עקיפות והכל.

לפותח השרשור, רק מי שנהג והתרגל לאמריקאיות יספר לך על ההבדלים העצומים משאר רכבי "מנהלים" למיניהם, ויספר לך כמה זה בלתי אפשרי לחזור אחורה אחרי שהתרגלת לאמריקאית. 220K זה אולי יקר לרובנו, אבל בסופו של הדברים את הרכבים האלו קונה בד"כ מי שיש לו מספיק כסף והוא לא סופר את ירידת הערך, ולא מוכן בשום פנים לשים את התחת שלו על איזו יפנית, ואז אחרי 3-4-5-6 שנים אנחנו קונים אותם הרבה הרבה יותר בזול, תודות למר לוי יצחק. המון אוטו לכסף זה מה שאתה מקבל מאמריקאית בסופו של דבר.

שתהיה שנה טובה ומבורכת לכולם :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
מה אני חושב? עדיין הייתי מעדיף פאסאט או סופרב מאובזרת על הטנק הזה

חד משמעית, אין התלבטות בכלל.

אני גם הייתי מעדיף משהו גרמני על הרכב הזה, וחבל שאין טורבו... אני נוסע הרבה על מאליבו עם 220 כ"ס ונכון שאין מה להשוות בינהם אבל עדין , נהגתי על רכבים עם טורבו ונהגתי על רכבים שהם אטמוספרים ואין את הריגוש הזה .

נכון מאוד.

לדעתי היו צריכים לדחוף לה את ה-2.0T שיש בקאדילק ATS. ה-V6 הזה מיותר לחלוטין. היתרון היחיד שלו זה הסאונד.

ת'אכלס סתם אוטו מגושם למראה, בזבזני, עם איכות בינונית ואחרי שנה הוא יעלה 100,000 ש"ח פחות...

וצריכת דלק לא מודדים כמה אני יכול להגיע בכביש מהיר בנסיעה על 80, בודקים ת'אכלס כמה יצא בשורה התחתונה.

לחבר שלי הייתה CTS עם המנוע הזה, רק מלראות אותו מתדלק הייתי מתחיל להזיע :-o

אוטו במשקל כזה עם מנוע כזה וואיי וואי וואייי... זה בלאגן....

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

דווקא נחמד לראות רכב כזה. מנוע עתיר נפח עם נתון הספק נחמד, הרכב נראה טוב, האבזור נראה לא רע בכלל. החבילה הכוללת שהוא מעניק נראית לא רע.

אני אישית חובב קוצנרן VAG, אבל בסכום הזה, בהחלט הייתי שוקל גם את הרכב הזה.

פורסם

אני לא חובב מכוניות אמריקאיות בעיקר בגלל התיכנון הדיי פרימיטיבי ואוריינטציה "משפחטומטית" אך הרכב הזה כנראה מציע כנראה גישה שונה של רכב אירופאי עם שם אמריקאי. מעניין כמה רכבים כאלה ימכרו כאן.

מה שקצת מוזר לי הוא שהרכב מתומחר רק מעט פחות מהגרמניות המובילות (C-Class וסדרה 3) בזמן שעדיין לא רכש לו את המוניטין והציפיות של רכבים כאלה. לטעמי, אם כבר הייתי רוכש רכב בכרבע מיליון שקלים הייתי מתפשר (משלם יותר או מקבל פחות) ורוכש רכב גרמני

פורסם

מכונית מרשימה..

1550040-5.jpg

"מבחן התאוצה שלנו הניב נתונים מרשימים - 7.3 שניות מעמידה ל-100 קמ"ש" ומאוד מהירה למרות המשקל הכבד, 1700 ק"ג.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אין ספק שהנתונים מרשימים,אבל לדעתי אם היה לי את התקציב הנ'ל הייתי מעדיף לקבל סופרב שתפנק אותי יותר,צריכת הדלק תהיה הרבה יותר טובה,שמירת הערך ועוד הרבה דברים.

פורסם

צריכת הדלק לא נראית לי קשה להשגה בכביש בין עירוני ומהירות שיוט סבירה. עם הטכנולוגיה של היום ותיבות ההילוכים מרובות היחסית זאת לא משימה בלתי אפשרית . לגבי המחיר - בהתחשב בגודל הרכב באבזור ובהספק המנוע התמורה למחיר טובה בהרבה מאשר ברכבי הפרמיום במיוחד בעבור מי שפחות מעניינת אותו חווית נהיגה או פידבק מההגה בנס הרים. ויש גם את עניין הנראות - האימפלה תהיה פחות מנכרת עניים מאשר הגרמניות . בקיצור לדעתי לפחות מדובר בתמחור סביר לרכב מעניין.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

ההגה מזעזע,

מזכירה קצת יונדאי I35.

לא שווה 250אלף שקל אולי 170-175

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

רכב מעולה לדעתי, הוא יתן בראש לכל המתחרות בקטגוריה!

ראיתי אותו, את הLTZ (ג'אנטים 19") והוא מדהים!

לצי הגרמני אין ולא יהיה בחיים את האמינות שיש לאמריקאיות, בעיקר בגלל שהגרמניות (אירופאיות בכלל) מתקדמים טכנולוגית.

מה גם שאולי האירופאיות חסכוניות וזריזות, אבל מה זה משנה אם מוציאים את הכסף על דלק (אמריקאית) או מוציאים אותו במוסך (אירופאיות).

מעניין איך האמינות של המנוע, שהוציאו ממנו 100 כ"ס יותר מאשר בשנים קודמות.

הנתון היותר מעניין, שהיא משיגה צריכה של 1\12 בבינעירוני, זה הגיוני, וזה מצויין ביחס לתמורה הגדולה ברכב הזה.

למי שמתלונן, "הגה לא משהו" "ספינה" "לא בולמת טוב מהמורות בכבישים מקולקלים".

זה בדיוק אמריקאית אוטנטית.

מקווה שהאימפאלה הזאת, בעלת המאפיינים האמריקאים ולא האירופאים.

חוץ מזה, בכתבה לא בחנו אותה איפה שהיא (וכל אמריקאית) מצטיינות, כבישים בינעירוניים שלא נגמרים (מה גם שאין לנו כאלה בארץ).

כל אופן, למי שנוסע בעיקר בעיר, לדעתי אין מה לחשוב על אמריקאית, הן לא מתאימות לעיר.

פורסם

אז למה להעדיף אותה ולא לקסוס במקום?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.

• תוכן חדש...