Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מידת צמיג של טסות למזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי נגנבו לי בלילה כל 4 הטסות . מאזדה 2 שנת 2013.

רציתי להזמין באינטרנט אבל אני לא יודעת מה המידה, הסתכלתי על הצמיג ואני לא יודעת איזה מספרים אני אמורה לראות.

מישהו יכול לעזור?

תודה

בתיה

פורסם

על הצמיג עצמו רשום את המידה, המידות הנכונות למאזדה 2 הן 14'' או 15'', אני מניח שאצלך אלו ה14'', אבל קודם כל תרדי לאוטו ותבדקי שזה אכן המספר.

הוא אמור להופיע ככה: 175/65/14 (במידה ואכן מדובר ב14'')

Honda Civic 93' Manual Transmission

פורסם

איזה רמת גימור יש לך?

אם זה דינמיק אז זה- 15

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
על הצמיג עצמו רשום את המידה, המידות הנכונות למאזדה 2 הן 14'' או 15'', אני מניח שאצלך אלו ה14'', אבל קודם כל תרדי לאוטו ותבדקי שזה אכן המספר.

הוא אמור להופיע ככה: 175/65/14 (במידה ואכן מדובר ב14'')

תודה על התגובה,

אכן יצאתי להסתכל וככה כתוב-

185/55R15

אז זה 15" ?

אני חושבת שהרמת גימור זה דינמיק, כלומר המאובזרת יותר עם ה6 כריות אוויר, נקראת דינמיק?

פורסם
תודה על התגובה,

אכן יצאתי להסתכל וככה כתוב-

185/55R15

אז זה 15" ?

אני חושבת שהרמת גימור זה דינמיק, כלומר המאובזרת יותר עם ה6 כריות אוויר, נקראת דינמיק?

כן, אז המידה היא 15'' ואת מוזמנת לחפש טסות בגודל הזה. בהצלחה!

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תוכן חדש...