Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש ממישהו עם הרכב הנ"ל תשובה. ההילוכים קצרים ? בכמה סל"ד המנוע נמצא על 120 ?

ומה לגבי מגאן 2 ?

תודה רבה. כמובן שהרכבים ידניים.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

206 XS - ב-120 קמ"ש אתה על קצת פחות מ3500 סל"ד אם זכרוני אינו מטעה אותי, בכל אופן- יחסי ההעברה לא קצרים, ביחס לגרסאות ספורטיביות אחרות ומוקדמות יותר.

306T

פורסם
206 XS - ב-120 קמ"ש אתה על קצת פחות מ3500 סל"ד אם זכרוני אינו מטעה אותי, בכל אופן- יחסי ההעברה לא קצרים, ביחס לגרסאות ספורטיביות אחרות ומוקדמות יותר.

אתה בטוח? יותר מאחד אמר לי שההילוכים קצרים .

3500 סל"ד על 120? אתה בטוח ? נשמע לי מוזר.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

הרכב בהחלט לא נועד לנסיעות ארוכות במהירות שיוט של 120. זה לא שהוא לא יכול זה רק לא מרגיש שקט ונעים.

מצד שני, הוא כל כך מהנה בשאר הזמן שמה זה בכלל חשוב.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
הרכב בהחלט לא נועד לנסיעות ארוכות במהירות שיוט של 120. זה לא שהוא לא יכול זה רק לא מרגיש שקט ונעים.

תודה. יש לך מושג לגבי המגאן?

פורסם

מצטער. לא נהגתי במגאן מעולם.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
במגאן דור 1 120 הוא גם בסביבות 3500 סל"ד מדובר במנוע 2 ליטר

שים לב שאני מדבר על מגאן 2.

פורסם

למה בדיוק הוא לא נועד לשיוט ארוך ב120 קמ"ש?

פורסם

הוא לא שקט ונינוח כמו רכבים גדולים ומודרנים יותר. יש רעש רקע בחלל תא הנוסעים והמנוע בהחלט נוכח.

כמו שאמרתי, זה לא שאי אפשר לנסוע איתו את כביש 6 מצד לצד אבל ישנם רכבים אחרים שעושים זאת באופן נעים יותר (ואני לא מדבר על רכבי סלון/פאר).

פורסם
3500 סל"ד על 120? אתה בטוח ? נשמע לי מוזר.

תתעודד. גרנדה פונטו רובוטית עם מנוע 1.4 דורשת 3,800 סל"ד בשביל 120 קמ"ש בסקאלה. זכור לי שנסעתי ב 206 של חבר ש 100 קמ"ש גם גרמו לי להרים גבה (לא דגם ספורטיבי) - הסל"ד היה על 3,100 או 3,200.

פורסם

206XS 3200 סל"ד. כבר 3 שנים רצוף (שנת 2001)

לא חושב שההילוכים קצרים, אני מעביר ב3200-3300 סל"ד:

מראשון לשני ב30 קמ"ש

שני לשלישי ב50

שלישי לרביעי 70

רביעי לחמישי 90

מגאן II 2800 אם אני לא טועה (נהגתי בשל אמא שלי בין 2005-2008 ) בדגם סדאן בנזין 1600 115 כ"ס

מקווה שעזרתי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.

• תוכן חדש...