Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במודיעין יש אזור תעשייה שבלילה כנראה אין שם אף רכב ויש שם שטח נחמד שבו אפשר להתאמן. אני לא זוכר איך קוראים לו אני אתאר לך את אופן הנסיעה : 431 כל הזמן ישר עד שיש פניה שמאלה, פונים ומגיעים לשני כיכרות, הראשון לוקחים ישר השני לוקחים שמאלה ואז שוב כל הזמן ישר, יש כביש מעוקל שבסופו מגיעים לאזור תעשייה יחסית חדש לדעתי.

כמו שציינתי, תשומת הלב שלך הייתה צריכה להיות נתונה לטובת התחמקות מהמכשול, וגם אם המרחק לא היה מספיק היית מונע תאונה. כל זאת בהנחה שיש נתיב פנוי (אפילו שוליים), מה שמביא לדבר הבא שצריכים להיות כל הזמן מודעים למי נוהג מסביב על הכביש, ככה אפשר לדעת מראש אם הכביש פנוי או לא.

פורסם

קודם כל יפה מאוד על העירנות ועל שמירת המרחק.

דבר שני, אל תניח לזה עד שאתה לא מגיע למי שצריך כדי להתלונן על הנהג הזה. הרי אתה תעלים עין, וגם הבא אחריך שיתקל בו, עד שזה יגמר באסון.

תהיה בריא.

פורסם

אני לא מעלים עין.

ברגע שאני אהיה סגור על מספר הרכב אני ממשיך בהליכים.

בעמוד הקודם צרפתי קישור (עם רווחים) לתמונה של הרכב כפי שצולמה אתמול.

מישהו יכול אולי לזהות את סוג הרכב?

אגב,לגבי האזור תעשייה שאמרת,נדמה לי שאתה מדבר על מרכז הישפרו סנטר...

יש תחנת דלק של פז בדרך במקרה? האמת שאין שם כל כך הרבה מקום להתאמן...יש שם חניון ממש קטן שאפשר בלחץ לנסוע שם 40-50 קמ"ש. אבל אולי יש שם עוד מקומות שאני לא מכיר,לא יודע.. :-)

פורסם
עכשיו קראתי קצת על הABS (חשבתי שזה כריות אוויר) ואכן מצויינת התופעה של רעידות.

לגבי השימוש בהילוכים שעשיתי-אם משתמע אחרת ממה שכתבתי אני אציין-הרכב אוטומטי,פשוט יש אפשרות להורדת הילוכים (אני חושב שיש לזה שם אני פשוט לא מתמצא :razz: ) בכל אופן,זה קיים בכל מאזדה סטנדרטית אם אני לא טועה (שלנו היא מהצורה הישנה,200:cool: בכל אופן,הבלימה היתה כזאת,בלימה שאומנם לא היתה בעיטה אבל לחצתי את הברקס עד הסוף וכשהיה נראה לי שלא אספיק לעצור בזמן,אז הורדתי את ההילוכים במהירות מטורפת (פשוט אחד אחרי השני ולא נתתי למנוע זמן "לעכל"-נדמה לי שזה לא הכי בריא לו) האינסטינקט מבחינתי היה למנוע עד כמה שניתן את המצב שבו הרכב שלי יפגוש את הרכב של המנוול מלפני..

ישמצב שזה עשה נזק כלשהו למנוע או לחלק אחר באוטו?

בכל אופן,אני מתאר לעצמי שהרכב מהעיר (מודיעין) ואני גם אצרף פה תמונה שהיא באיכות ממש נמוכה (ממש צעקתי על החבר שישב לידי שיצלם אותו כדי שאני אוכל להיכנס בו אח"כ תוך כדי שאני צועק לעצמי בקול את מספר הרכב,מקווה שזכרתי נכון:oops:)

הנה תמונה של הרכב לפני שהוא פנה (חשבתי לעקוב אחריו אבל וויתרתי ורק עכשיו אני חושב על זה שזו היתה אופציה טובה בהחלט):

http : // image shack . us / f / 842 / b988 . jpg

(מצטער על הרווחים,לא היתה לי אפשרות אחרת). אם יש מישהו שמבין קצת בשיפור איכות,אין לי בעיה להביא לו את התמונה המקורית ושינסה לשחק עם זה,אולי אפשר לשנות את האיכות קצת ולראות יותר בבירור.

בינתיים,אני יוצא מתוך נקודת הנחה שזה רכב של תושב העיר ויש סיכוי שאני עוד אתקל בו ולכן רוצה לדעת את סוג הרכב אם זה אפשרי.

הבעיה שלי היא שאני סגור ב90% שהמספר שיש בידי נכון,אבל לא בטוח.

נגרמה לי ממש עוגמת נפש מהסיפור הזה בגלל שזה הרכב של ההורים ובכלל לא נעים לי מזה..

וכמובן, תודה לכולם על העזרה :smile:

לא הסתדרתי עם הרווחים,ככה שלא ראיתי את התמונה,אבל סביר להניח שמדובר בסקודה רומסטר.

פורסם

שלח לי בפרטי את הפרטים ואדאג שיטופל וכמו כן אין לי בעיה לתת לך טלפונים בבזק על מנת שתתלונן

הנהג צריך לתת את הדין !

פורסם

הלוואי וייתן...

הבעיה שאני לא סגור על מספר הרכב :\ יש סיכוי שהתבלבלתי בספרה אחת אני לא בטוח...

בגלל זה רציתי לזהות את סוג הרכב למקרה ואתקל בו שוב

• תוכן חדש...