Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קראתי רבות על הנושא אבל עדיין לא קיבלתי תשובה שבאמת עזרה לי.

אחותי נהגת בת 21 שנוהגת בסיאט איביזה SC 2010 והמחירים שדורשים על ביטוח מקיף+חובה מתחילים מ7000 ש"ח (נבדק גם באלייד).

אין לנו בעיה לרשום את הביטוח על אבא שלי שהוא נהג ותיק עם עבר נקי במידה וזה יוזיל משמעותי.

האם יש פה מישהו שיכול להפנות אותי לסוכן ביטוח שיכול להציע מחיר אטרקטיבי? אם אסור לפרסם פה אני אשמח בהודעה פרטית

תודה רבה

פורסם

7K זה ממש לא "מטורף". מקיף לסיוויק שלי עלה 11K כשהייתי נהג חדש + צעיר. זה מטורף.

המחיר תלוי בהמון גורמים - בין היתר וותק והעדר תביעות.

כמה זמן יש לה רישיון ? יש היסטוריית ביטוח נקייה ?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש לה רשיון כבר 4 שנים והעבר לא רלוונט מכיוון שהיא לא תהיה הנהגת הראשית.

יש אפשרות שאני או אבא שלי שנינו נהגים ותיקים ללא תביעות

פורסם

זה שיש לה רישיון 4 שנים הכל טוב ויפה, היא עדיין נהגת צעירה - מכאן העלות הגבוהה.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש ביקוש גבוהה לחלקי הרכב בגדה.

עקב הצטיידות של קציני הרשות הפלסטינית, ברכב המדובר...אי לכך ובהתאם לזאת הביטוח יקר....

לא מאמין שתמצא פערי מחירים גדולים בין החברות, הייתי ממליץ לך לבטח אצל מי שאפשר לבטוח בו יותר.

פורסם

כאשר רציתי לבטח את ה-SX4 שלי ולכלול את הבנים שלי (נהגים צעירים. ובאותו זמן גם חדשים) המחיר לחובה+מקיף עלה על 9,000 ש"ח, ודומני שלא מדובר ברכב שנחשב מסוכן במיוחד מבחינת הביטוח. אלו תחשיבי הסיכון של חברות הביטוח לגבי נהגים צעירים וחדשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הביטוח יכול להיות רשום על אבא שלך אבל ברגע שתרצו להוסיף שם גם נהג צעיר הוא יזנק. אין מה לעשות נגד זה - אחוז התאונות והתביעות בקרב נהגים צעירים/חדשים גרמה לחברות הביטוח לדפוק מחירים כאלה. אפשר במידה רבה להבין אותם מהצד שלהם (לא מצדיק אבל מבין). אם הביטוח יהיה על אבא שלך ואחותך תנהג וחלילה תעשה נזק היא לא תהיה מבוטחת אם לא הוסיפו נהג צעיר לפוליסה ולא שווה להסתבך בגלל חיסכון של 2000 שקלים שיעלה אחרי זה הרבה הרבה יותר.

פורסם

עובדי מדינה לא תמיד זולים יותר. אני בררתי לפני שרכשנו בבית 206 XS, כולל ביטוח לנהג חדש, הביטוח של עובדי מדינה דרשו 1500 שקל יותר לפני דרישת מיגון מההצעה שקיבלתי מוועד עובדים של חברה גדולה בארץ.

היתרון הוא לנצל את הקשרים בצורה האופטימלית ביותר ולברר במשפחה אם יש אפשרות לביטוח זול יותר.

אלעד 

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

מי בודק ביטוח באלייד?! הם הכי גנבים שיש!

אני עושה עכשיו ביטוח לגולף, מעל 24 ודרך הסוכן שלי במנורה מדובר על 1750 לחובה+5400 למקיף.

התקשרו אלי מאלייד עם הצעה "אנחנו מקבלים את המחירים הכי זולים לרכבים האלו, יש לי הצעה מעולה בשבילך!".

אז ההצעה היתה לחובה זהה (זה זהה אצל כולם) והמקיף עמד על 11,000!!!! מעל פי שתיים! שאמרתי לה שהציעו לי בפחות מחצי היא התחילה לגמגמם, אמרה שתבדוק ותחזור אלי (זה היה כמעט לפני שבוע, עדיין לא חזרה).

וכמו שכתבו לך, האיביזות האלו אהובות על הגנבים בזמן האחרון, משם המחיר יקר!

שלי היתה איביזה ב2007 היתי בן 20 ונהג צעיר, עלה לי בערך 6500-7000 למקיף+חובה.

Got To love It

פורסם
זה שיש לה רישיון 4 שנים הכל טוב ויפה, היא עדיין נהגת צעירה - מכאן העלות הגבוהה.

לעשות את מה שציינת זה לשקר את המערכת.

חס וחלילה חס וחלילה יקרה משהו כשאחותך תנהג מי ישא באחריות??

תגידו שהאבא נהג?

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

לא הבנתי מה הקשר בין הציטוט של דבריי למה שכתבת :?

פורסם

חברים, אנחנו חס וחלילה לא מתכוונים לעשות שום דבר לא חוקי! כנראה שלא הבנתם או שלא הסברתי נכון.

הכוונה היא לרשום את אבא שלי כנהג ראשי ואת אחותי או כל נהג אחר מגיל 21 כנהג משני.

אז ממה שאתם אומרים זה המחירים פחות או יותר ואין איזה סוכן ספציפי שיכול לתת הצעה טובה משמעותית?

יכול להיות שזה סתם נשמע לי הזוי כי אני משלם משהו כמו 4000 לחובה + מקיף על C4 ולהוסיף נהג צעיר עולה עוד כמה גרושים

• תוכן חדש...