Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזהה מכמונות מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שהפוסט שפתחתי קשור לפה כי ניסיתי בפורום "שיפורים" ומשום מה אני לא רשאי לפתוח שם פוסט.

לנושא : יש למישהו מושג ויכול להמליץ לי על מזהה מכמונות (חוץ מwaze) ואיזה מהם חוקי ?

הסתכלתי וראיתי שיש c50i או ולנטיין 1 ועוד שם של מגלה שעולה קרוב ל4200 ש''ח.

יש למישהו מושג על מה להמליץ לי לקנות ? העסק די יקר ואני רוצה שהקניה תהיה משתלמת ותגלה לי

לייזרים/דבורה/מכמונות/מצלמות ישנות וחדשות/מצלמות רמזור.

אם למישהו יש נסיון ויכול להמליץ לי אני ישמח, במיוחד על אנשים אמינים שמוכרים את זה.

תודה רבה חג שמח

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

C50I צ'יטה יזהה מכמונת קבועות והודעות על אפשרויות למכמונות במקומת לא קבועים, אולם לא בכולם. יש לבצע אחת לשבועיים לערך עדכון דרך המחשב. שים לב, נראה שיש משמעות מהותית אם אינני טועה לקניה של מכשיר "דובר עברית" או מכשיר מחו"ל.

אני אישית משתמש במכשיר שנקנה בארץ ואין בעיית עדכונים. אני מאוד מרוצה ממנו. גם ווליום (עצמת) ההתראה חזק וראוי מאוד.

ולנטיין 1 הינו מכשיר לגילוי מכשירי הדבורה, והלייזר ומצלמות מהירות מהדור הישן. לעיתים ובמיוחד במקרים של אקדחי לייזר, כשהוא מצפצף זה כבר מאוחר. נקלטת. ועוד, לאחרונה הוא מזהה רכבים כמו מאזדה וולוו כאקדחי לייזר.. משום ששם מותקנות מערכות כרית אוויר למקרה תאונה עם הולך דרך, היא מבלבלת את הולנטיין 1 שמדובר באקדח לייזר. המכשיר שלי נהיה מזהה רכבי וולוו ומאזדה בעלות מע' בטיחות כאלה..

מכשיר נוסף רצוי מאוד זה מצלמה לחלון קדמי שמצלמת את הנסיעה. יש שרשורים בעניין.

תתחיל בעמודים האחרונים יחסית שם מעודכנים הדגמים והעלויות. הנה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=440339

קיימים מכשירים נוספים. את אלה שציינתי אני מכיר כי הם ברשותי.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
C50I צ'יטה יזהה מכמונת קבועות והודעות על אפשרויות למכמונות במקומת לא קבועים, אולם לא בכולם. יש לבצע אחת לשבועיים לערך עדכון דרך המחשב. שים לב, נראה שיש משמעות מהותית אם אינני טועה לקניה של מכשיר "דובר עברית" או מכשיר מחו"ל.

אני אישית משתמש במכשיר שנקנה בארץ ואין בעיית עדכונים. אני מאוד מרוצה ממנו. גם ווליום (עצמת) ההתראה חזק וראוי מאוד.

ולנטיין 1 הינו מכשיר לגילוי מכשירי הדבורה, והלייזר ומצלמות מהירות מהדור הישן. לעיתים ובמיוחד במקרים של אקדחי לייזר, כשהוא מצפצף זה כבר מאוחר. נקלטת. ועוד, לאחרונה הוא מזהה רכבים כמו מאזדה וולוו כאקדחי לייזר.. משום ששם מותקנות מערכות כרית אוויר למקרה תאונה עם הולך דרך, היא מבלבלת את הולנטיין 1 שמדובר באקדח לייזר. המכשיר שלי נהיה מזהה רכבי וולוו ומאזדה בעלות מע' בטיחות כאלה..

מכשיר נוסף רצוי מאוד זה מצלמה לחלון קדמי שמצלמת את הנסיעה. יש שרשורים בעניין.

תתחיל בעמודים האחרונים יחסית שם מעודכנים הדגמים והעלויות. הנה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=440339

קיימים מכשירים נוספים. את אלה שציינתי אני מכיר כי הם ברשותי.

בשעה טובה אחרי כמה עשרות צפיות, הסיפור נראה די מבולגן : לעדכן את הצ'יטה , להרכיב אותה ואת הv1 וגם העלות הכספית של זה בשמיים , אם כבר עניתה יש לי בשבילך כמה שאלות שנראה לי שתוכל לענות לי אליהן:

1.מי מפה בהנחה שאקנה את אחד המגלים (צ'יטה/v1) יכול להתקין לי אותו בצורה מקצועית ?

2. לפי מה שהבנתי הv1 לא מגלה מכמונות מהדור החדש(לולאות ברזל על הכביש) אלא רק מהדור הישן , עד כמה הוא יהיה אפקטיבי עם המצלמות החדשות ? הצ'יטה מגלה לי גם את המצלמות של הדור החדש ?

3.מה המחיר הכי זול בארץ למגלים הנ''ל ?

4. מה עדיף בשילוב עם המגלים האלה waze או IGO? ואם אי-גו איזה גרסא מכיוון שיש כמה

5. למה מצלמת דרך ? מה היא תיתן לי בהנחה שאקנה אותה חוץ מצילום הדרך ? במה היא תורמת ?

6. לדעתך מה עדיף ? צ'יטה או v1 ? מבחינת עלות כספית הם באמת שווים את זה ?

7. יש אפשרות להביא את זה מאיבי דרך מישהו אמין שאתה מכיר או יודע עליו ?

8. הדרך פעולה של הv1 לא מובנת לי אתה יכול לפרט לי יותר על הציפצופים ? מאיזה מרחק הוא מתחיל לצפצף ?

מצטער על כל החפירה חג שמח ושנה טובה ! :wink:

פורסם

משום מה לא הזכירו פה את הiroad הישראלי שמספק הגנה מפני דבורים ,אקדחי לייזר ובעזרת גי פי אס מובנה גם ממצלמות קבועות ומערבי משטרה באיזורים קבועים . הוא לא זול אבל הוא משלב את היכולות של הציטה והוי 1 במכשיר אחד .לא מזמן רכשתי אחד ואני די מרוצה.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אפשר לדעת בכמה נרכש הIROAD? ומהיכן.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

V1 לא מגלה מצלמות מהדור החדש. מה הוא עושה בדיוק? - קרא שוב את תגובתי הקודמת.

צ'יטה, יש לעדכן , מבוססת ג'י פי אס , מודיעה ומתריאה על מצלמות חדשות ויתכנות למארבי לייזר. היא לא מגלה את "לולאות הברזל שבכביש" אלא את המיקום הגיאוגרפי של הלולאות המוכנס בכל עדכון לזכרון הג'י פי אס במכשיר הצ'יטה.

לגבי מה עדיף מהשניים הרי שאין ממש משותף בין הצ'יטה לבין ה V1 . ה V1 כפי שרשמתי מיועד לדבורות ולמארבי לייזר (במארבי לייזר הוא מוגבל - קרא שוב את תגובתי הקודמת הראשונה) הוא ממש טוב לדבורה למצלמות דרך הדור הישן ככל שהם פעילות - זה נתון לא ידוע לי כמה מהן פעילות), הצ'יטה יעילה להתראות על המצלמות החדשות ו"יתכנות" חלקית למארבי לייזר.

בצ'יטה יש לך אפשרות להכניס לזכרון התראה במקומות בהן היא לא התריאה ואשר אתה רוצה לקבל בהם התראה.

ובכל זאת, מה עדיף מהשניים? שניהם. שווה את המחיר? כנראה שכן, עדיף משלילה.

להדגיש, יש לנסוע במהירות חוקית ולפי חוקי הדרך. אותי משמשים המכשירים למקרה , ולמקרה בלבד, שחרגתי אף במעט מהמותר ונכנס לאיזור "סכנה".

IROAD , אין לי נסיון אישי עמו ולכן לא אוכל לצערי לפרט או לחוות דעה לגביו.

WAZE מודיע גם על מפגעים כמו רכב בשולים וגם על "התראת שוטר" אם מישהו שנסע לפניך דיווח כך.

לגבי מצלמות: יש מקרים בהם עלול שוטר להאשימך בדבר שלא עשית, לחילופין לא עלינו, תאונה בה מאשימים אותך. המצלמה תספר את האמת. היו מקרים בארץ.

לגבי הצ'יטה, רשמתי בתגובתי הקודמת שרצוי מכשיר דובר עברית, ואתה שואל אותי אם אני יודע מאיפה להביא דרך איביי. זה נראה לי בכל אופן לא לעניין.

בכלל

גם אם קל יותר לשאול בנושאים האלה, הרי שגם על פי כללי הפורום יש לעשות תחילה חיפוש לפני ששואלים.

עדיף שתבצע חיפוש בפורום לגבי כל נושא בו אתה מעוניין בנתונים מפורטים עוד יותר. כל נושא נטחן כבר בפורום עד דק!

בברכה

עוסק בנדל"ן.

פורסם

את הצ'יטה C50 דוברת האנגלית אפשר לרכוש דרך אתר החברה.

http://www.speedcheetah.com/scshop/page.php?xSearch=&xPage=c50.html&currency=4

אני רכשתי למשפחתי שתיים כאלה לפני חודש וזה הגיע לפני שבוע.

עלות הסיפור אצלי הסתכמה בכ-1100 ש"ח (940 המכשירים+המשלוח ו-160 מע"מ)

לזה צריך להוסיף עלות של 60 דולר על העדכונים.

כפי שאתה יכול לראות, הצ'יטה המגוירת יקרה בערך פי 2.

ואין בינה לבין הצ'יטה הגויה שום הבדל מלבד השפה.

לשיקולך.

פורסם

ציטוט ממיקום מקביל כאן:

צ'יטה לא התריעה הערב על גטסו בבגין לדרום, הערותיכם?

ובמקביל תלונות על אי התראות ואי דיוקים בהתראות בווייז...

אני לא מתפלא... התראות על מכמונות בכלל וגאטסו בפרט הכי מעודכן זה בתוכנת igo.

אני מקבל התראות על 5 גאטסו בירושלים מהיום שהן הוקמו.

רק אתמול קיבלתי התראות על השתיים בבגין.

בירושלים יש שתיים בבגין, שתיים בדרך חברון ואחת בגולדה.

כך אני מקבל התראות מדוייקות בכל מקום שעברתי עד היום בכל הארץ בלי פספוסים.

לא רק זה, ניצלתי הרבה פעמים מלייזרים שגם עליהם יש התראה בigo.

יש לי חבר שנתפס בלייזר בכביש 6 למרות שנסע עם ווייז וצ'יטה ביחד !!! וזה מקום שמופיע לי שנים בigo.

לא מחליף אותם רק בזכות ההתראה שלהם על מכמונות עם כל ה100 גאטסו המפחידות היום.

אם אתה רוצה לבדוק מיקומים, הכי טוב וברור זה כאן:

http://motorica.net/viewtopic.php?f=1&t=4484&p=54594#p54594

...

לנושא : יש למישהו מושג ויכול להמליץ לי על מזהה מכמונות (חוץ מwaze) ואיזה מהם חוקי ?

הסתכלתי וראיתי שיש c50i או ולנטיין 1 ועוד שם של מגלה שעולה קרוב ל4200 ש''ח.

יש למישהו מושג על מה להמליץ לי לקנות ? העסק די יקר ואני רוצה שהקניה תהיה משתלמת ותגלה לי

לייזרים/דבורה/מכמונות/מצלמות ישנות וחדשות/מצלמות רמזור.

אם למישהו יש נסיון ויכול להמליץ לי אני ישמח, במיוחד על אנשים אמינים שמוכרים את זה.

תודה רבה חג שמח

אתה צריך להבין שהמצלמות הישנות כבר לא פעילות ושהמצלמות החדשות מתגלות רק ע"י מכשירי GPS (גם צ'יטה וגם כל מכשיר נווט שיש בו קובץ מתאים ואת שניהם יש לעדכן בקביעות).

שני המכשירים יותר זולים בהרבה מ4200 אבל אם אתה רוצה התראות על דבורה אז אין כמו הולנטיין אלא שהוא בעצמו לא מספיק וצריך גם GPS...

כשאתה נוסע עם igo למעשה מה ששילמת על המכשיר נווט (מחינם ועד 500 ש"ח, 700 ₪ בסה"כ) משמש אותך לא רק כמכשיר ניווט, אלא משדרג אותך גם להתראה על מכמונות.

אני מנווט היום עם igo בפלאפון, תוכנה שהם נתנו חינם באחד החגים האחרונים וזה גם כולל את חבילת המכמונות מהירות חינם.

מידי פעם הם נותנים את זה מתנה לחג. רק אתמול התפרסם עדכון שלהם לתוכנה ולחבילת המכמונות.

אם לא תמצא חינם, אמנם יש לשלם מנוי שנתי זול, אבל אפילו בווייז זה לא חינם, כי בווייז אתה צריך חבילת אינטרנט.

אגב, עם המכשיר נווט, אתה יכול לנווט בחו"ל ללא חבילת גלישה, כך שבסופו של דבר,

הכי משתלם והכי חשוב הכי מדוייק זה בigo.

פורסם
....

עלות הסיפור אצלי הסתכמה בכ-1100 ש"ח (940 המכשירים+המשלוח ו-160 מע"מ)

לזה צריך להוסיף עלות של 60 דולר על העדכונים.

כפי שאתה יכול לראות, הצ'יטה המגוירת יקרה בערך פי 2.

ואין בינה לבין הצ'יטה הגויה שום הבדל מלבד השפה.

לשיקולך.

אתה מטעה.

הצ'יטה של היבואן הרשמי נמכרת בארץ ב 1350 שח עם עדכונים חופשי ובשפה העברית.

אתה שילמת 1300 כולל עדכונים ונשארת עם עברית.

מה בדיוק הרווחת?

הנה http://www.bombuy.co.il/%D7%92%D7%9C%D7%90%D7%99-%D7%A8%D7%93%D7%90%D7%A8/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8-776

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני, אתה טועה. אכן עלה לו חצי. הוא קיבל כאילו מכשיר חינם. מה שעלה לך אחד, לו עלו שני מכשירים!

בכל מקרה זה עדיין לפחות כפול ממכשיר ניווט ולעומת צ'יטה שרק נותן התראות על מכמונות, המכשיר נווט גם מנווט :wink:

פורסם
ציטוט ממיקום מקביל כאן:

ובמקביל תלונות על אי התראות ואי דיוקים בהתראות בווייז...

...

אתה צריך להבין שהמצלמות הישנות כבר לא פעילות ושהמצלמות החדשות מתגלות רק ע"י מכשירי GPS (גם צ'יטה וגם כל מכשיר נווט שיש בו קובץ מתאים ואת שניהם יש לעדכן בקביעות).

שני המכשירים יותר זולים בהרבה מ4200 אבל אם אתה רוצה התראות על דבורה אז אין כמו הולנטיין אלא שהוא בעצמו לא מספיק וצריך גם GPS...

כשאתה נוסע עם igo למעשה מה ששילמת על המכשיר נווט (מחינם ועד 500 ש"ח, 700 ₪ בסה"כ) משמש אותך לא רק כמכשיר ניווט, אלא משדרג אותך גם להתראה על מכמונות.

אני מנווט היום עם igo בפלאפון, תוכנה שהם נתנו חינם באחד החגים האחרונים וזה גם כולל את חבילת המכמונות מהירות חינם.

מידי פעם הם נותנים את זה מתנה לחג. רק אתמול התפרסם עדכון שלהם לתוכנה ולחבילת המכמונות.

אם לא תמצא חינם, אמנם יש לשלם מנוי שנתי זול, אבל אפילו בווייז זה לא חינם, כי בווייז אתה צריך חבילת אינטרנט.

אגב, עם המכשיר נווט, אתה יכול לנווט בחו"ל ללא חבילת גלישה, כך שבסופו של דבר,

הכי משתלם והכי חשוב הכי מדוייק זה בigo.

אני חושב שאני ילך על הצ'יטה לבנתיים-אקנה אותה מהיבואן , ויתקין igo . שאלה אחרת

אם יש בידי אייפון 5 אם אפרוץ אותו אוכל להתקין igo בחינם ? לא הבנתי את "חבילת המכמונות" לא שמעתי על זה אף פעם. יש לך מושג אם זה אפשרי אם אני פורץ את האייפון ומשיג את הigo כלל ההרחבות של המכמונות בחינם ?

פורסם

אתה טועה בשיקול הדעת.

שני המכשירים שהזכרת יתנו לך אותו מענה.

אתה צריך או רק אחד מהם או אחד מהם פלוס ולנטיין.

כאמור צ'יטה מיועד רק להתראת מכמונות ועולה 1300 ש"ח בערך.

מכשיר נווט יותר זול איך שלא תבחן את זה ונותן לך גם נווט.

מכשיר נווט עולה בערך 500 700 ש"ח לא כולל המכמונות והמכמונות עוד משהו כמו 80 ש"ח לשנה.

אם יש לך אייפון אתה יכול לחסוך את המכשיר נווט עצמו ורק להוריד את התוכנה לנווט. יכול להיות שזה כולל את המכמונות. לא בטוח.

כאמור אם תמתין לעוד מתנה באיזה חג מהם, אז את המכשיר כבר יש לך, תוכנה ומכמונות תקבל מתנה.

אבל אתה מפספס את העיקר, שזה האמינות, הדיוק... כאן אתה צריך לבחור בין שתי האופציות, לדעתי השתיים טובות בפרמטר זה ביחסית לווייז (גם בגלל האמינות והדיוק שזה הבדל המיקצועיות וגם ביתרון של השניים שנותנים התראות גם במיקומים שהווייז לא נותן, מיקומים קבועים וחמים).

אני אישית נווטתי בעבר עם ולנטיין וigo במכשיר נווט והיום עם ולנטיין וigo בגלאקסי 4. יתכן שאחזור בקרוב למכשיר נווט.

פורסם
אתה טועה בשיקול הדעת.

שני המכשירים שהזכרת יתנו לך אותו מענה.

אתה צריך או רק אחד מהם או אחד מהם פלוס ולנטיין.

כאמור צ'יטה מיועד רק להתראת מכמונות ועולה 1300 ש"ח בערך.

מכשיר נווט יותר זול איך שלא תבחן את זה ונותן לך גם נווט.

מכשיר נווט עולה בערך 500 700 ש"ח לא כולל המכמונות והמכמונות עוד משהו כמו 80 ש"ח לשנה.

אם יש לך אייפון אתה יכול לחסוך את המכשיר נווט עצמו ורק להוריד את התוכנה לנווט. יכול להיות שזה כולל את המכמונות. לא בטוח.

כאמור אם תמתין לעוד מתנה באיזה חג מהם, אז את המכשיר כבר יש לך, תוכנה ומכמונות תקבל מתנה.

אבל אתה מפספס את העיקר, שזה האמינות, הדיוק... כאן אתה צריך לבחור בין שתי האופציות, לדעתי השתיים טובות בפרמטר זה ביחסית לווייז (גם בגלל האמינות והדיוק שזה הבדל המיקצועיות וגם ביתרון של השניים שנותנים התראות גם במיקומים שהווייז לא נותן, מיקומים קבועים וחמים).

אני אישית נווטתי בעבר עם ולנטיין וigo במכשיר נווט והיום עם ולנטיין וigo בגלאקסי 4. יתכן שאחזור בקרוב למכשיר נווט.

אוקי אז אלך על שילוב של GPS מובנה בתוך האייפון + ולנטיין

איזה gps אתה ממליץ לי בתוך האייפון ? waze או igo ? ואם אתה ממליץ על igo איזה גרסא ? הגרסא היחידה

שראיתי היא israel - igo primo app . זאת זאתי שמשתמשים בה ? יש בה מכמונות ? תוכל לעזור לי בזה יותר אני לא מתמצא בigo .

פורסם

את הווייז אתה בטח מכיר.

השנייה זו תוכנה מקצועית.

כך גם נושא המכמונות שם.

לכן היא בתשלום.

עוד יתרון בשבילך זה שיש להם שרות לקוחות ואפשר גם לדבר איתם בטלפון גם להגיע אליהם וגם לשאול שאלות באתר החברה.

תוכל לראות סרטון של התוכנה באפ סטור.

תוכל לראות סרטון של התוכנה עם המכמונות איפשהו בלינק שיש כאן למעלה לאתר מוטוריקה.נט.

אני אישית לא מכיר את האייפון.

אני נווטתי עם מכשיר נווט ייעודי עם igo8 ולדעתי זה הכי טוב.

היום יש לי את הפרימו בסלולארי שכאמור חילקו חינם.

נראה לי שכשתסתיים השנה חינם אחזור למכשיר הנווט עם הigo8.

במכשיר הנווט היעודי עלה לי הקובץ מכמונות פחות מ100 ש"ח לשנה שלמה ולא היו פספוסים.

קיבלתי התראות על כל הגאטסו. כל גאטסו שהותקנה די מיד עודכנה בקובץ מעודכן.

בנוסף ניצלתי מלייזרים ואפילו פעמיים מדבורה כי בקובץ יש התראות על מיקומים חמים.

בהצלחה לך.

פורסם

לדיווח על מכמונות קבועות יש גם את ה CapriCam.

מכשיר קטן כ 2ס"מ על 2 ס"מ, עידכונים כל חודש, מדווח ע"י מספר צפצופים מהיר כ 400 מטר לפני מצלמת מהירות או רמזור עם מצלמה. קולט לווינים תוך כדקה מרגע שיש שמים פתוחים.

• תוכן חדש...