Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אהבתי,לדעתי על רנו עובר משהו טוב בקשר לעיצובים,הקליאו מאוד יפה,ולדעתי טוב שהם עושים צורה שדומה לה לשאר הדגמים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כאשר תגיע המגאן rs עם מערכת המולטימדיה החדשה שלה ואם היבואן יחליט למכור אותה ב 180 א' ש"ח הרי היא גם תמכר בכמויות נאות וגם אני אזמין אחת בגרסת ה cup.

זקי לתשומת לבך.

פורסם

השילוב של האדום עם הצהוב דוחה בעיני.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שימו לב, אאל"ט מדובר במתיחת פנים שנייה (!!!) לדור הנוכחי, לא באמת מדובר בדגם חדש לחלוטין. חוץ מפרונט שמיישר קו עם שאר דגמי היצרן (עם סמל בגודל גוליבר), השינויים הם מינוריים. מעניין אם זה נובע מטעמי חיסכון או שמא אני מפספס כאן משהו ולמעשה כן מדובר בדגם חדש לחלוטין שאינו נגלה לעיניים.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

מעניין אותי למה ברנו לא מדגישים את המנועים החדישים 1.2 טורבו שיש להם ואיך האמינות \צריכת דלק שלהם,

כי בפולסווגן זו ספינת הדגל הTSI...

יש בהחלט מבחר נראה למדי.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם
כאשר תגיע המגאן rs עם מערכת המולטימדיה החדשה שלה ואם היבואן יחליט למכור אותה ב 180 א' ש"ח הרי היא גם תמכר בכמויות נאות וגם אני אזמין אחת בגרסת ה cup.

זקי לתשומת לבך.

לפי הצכניות שלך זה אף פעם לא יקרה.

הקליאו ספורט מתומחרת באנזור המחיר הזה, אז למה שיתמחרו ככה את המגאן?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מעניין אותי למה ברנו לא מדגישים את המנועים החדישים 1.2 טורבו שיש להם ואיך האמינות \צריכת דלק שלהם,

כי בפולסווגן זו ספינת הדגל הTSI...

יש בהחלט מבחר נראה למדי.

לגבי אמינות אף אחד לא יודע,כנל לגבי התיבה,אבל אני מקווה שהיא תהיה אמינה מה DSG.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

החשק לRS רק עולה!!

וברצינות, אני חובב רנו ולאחרונה העיצובים שלהם רק משתפרים!

ד"א השילוב של הצהוב עם האדום אכן גרוע

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
השילוב של האדום עם הצהוב דוחה בעיני.

זה כי אתה אוהד הפועל , לא? :roll:

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם להודות בחטא אני דווקא אוהב את הסמל הענק של רנו. יש בזה משהו נחמד :roll:

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...