Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אשמח לעזרתכם בבחירת רכב ליום החתונה.

קראתי כבר את כל השרשורים בפורום וכמה שזו הוצאה מיותרת, אבל יש לי שאלה ממוקדת.

אין מה לעשות, לי ולארוסתי יש אוטו קטן יחסית ולכן אנו מעדיפים להשכיר אוטו מרווח ונוח (לא חייב להיות יוקרתי ומנקר).

מבין הדגמים הבאים, מה עונה לצרכים - מרווח ונוח לנהיגה:

1. מאזדה 6 - 2011-12

2. ביואיק לוצרן

3. טויוטה קאמרי

4. שברולט מאליבו

5. שברולט קאפטיבה

6. מיצובישי אאוטלאנדר החדשה

תודה מראש.

פורסם

כל הרכבים שציינת יהיו מרווחים לחתונה, הייתי במקומך בודק לגבי השכרה של סופרב, הרכב נראה מרשים לא מנכר עינים ומרווח יותר מהרכבים שהזכרת למעלה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

כדאי לקחת בחשבון שג'יפים ורכבים עם סף כניסה גבוה יכולים להיות לא נוחים עם שמלת כלה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סקודה סופרב מרווחת ונראת יוקרתית.

הבעיה היא שלא מתחייבים לך על רכב בסוכנות השכרה,ולרוץ מאחת לשנייה בחיפושים אחר סופרב זה טיפה בעייתי(אלא אם כן אתה מקדיש לזה יום לפני).

יש לחלק גם וולוו בהשכרה(נראה טוב לחתונה).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני שכרתי לחתונה שלי

מיצובישי 7 מקומות. הרכב לא נמוך. שזה מעוד עזר לכלה להכנס לרכב עם השמלה.

אישית ממליץ על רכב לא נמוך. שיהיה טיפה גבוה. שתנוחת הישיבה תהיה כמו על כסא בית ולא כמו רכב ספורט.

אגב הלכתי שבועיים לפני החתונה לכמה שעות טיילתי בין מגרשי השכרה (הגר / משה סיקסט / הרץ / וכו)

וסגרתי על דגם רכב ספציפי. צבע כהה. ותאריך. וכמובן שילמתי מקדמה.

ודרשתי אותו יום לפני. למנוע ממני בעיות של היום האחרון. ושיהיה זמן לאמא של הכלה לקשט את הרכב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אכן הוצאה מיותרת.

אפשר להגיע לחתונה עם כל מכונית. אנחנו הגענו עם פיז'ו 206CC - אוי כמה שהיה צפוף, אבל שרדנו.

אין שום בעיה להגיע לחופה בתוך רוב המכוניות הנוסעות על כבישי ישראל (במיוחד אם אתה מתכוון, משום מה, לנהוג וזוגתך תשב לידך).

אם אתה ממש מתעקש - מאזדה 6 או פורד מונדיאו יעשו את העבודה יופי - מספיק מקום גם מלפנים וגם מאחור - עם יתרון למונדיאו. מאליבו וקאמרי גם יצלחו למשימה, אולם בארץ אלו משום מה מכוניות "פרימיום", יעלו לך יותר וזה כסף סתם.

רכב "גבוה" אולי יהיה נוח יותר אם הכלה כלואה בתוך מחוך מפלצתי או אם יש לך בעיות פרקים (אני מקווה מאוד שלא), אבל אם זוגתך מבקשת - מאזדה5 תעשה את העבודה בזול יחסית, אבל בלי הרבה הוד והדר (הרכב גם קצת צר - אבל זה לא קריטי אם יושבים רק שניים מאחור).

כל השלושה האלו נוחות לנהיגה גם למי שרגיל למכוניות "קטנות".

שהמילים - "מרשים", "נראה טוב" וכו' אפילו לא יכנסו לך למערכת השיקולים - אף אחד לא יזכור עם איזה רכב הגעת (מעט האורחים שיהיו באולם/גן בשלב זה יהיו עסוקים בבופה). למעשה 95% מהאורחים ישכחו לחלוטין מכל פרטי החתונה שלך בתוך חודש-חודשיים.

היחידים שזוכרים שהגעתי עם רכב עם גג נפתח לגן הם אני, אשתי והחבר שהשאיל את הרכב.

קח את הכסף הזה ותוסיף לעצמך עוד יום לירח הדבש. עדיף.

פורסם

אתה יכול לבדוק את הביואיק לה קרוס,יש בשלמה סיקסט מאוד מרווחת מאחור,לא הצערנו שלקנו אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תנהג ועל תשכור רכב. אני בטוח שיש איזה קרוב משפחה או חבר עם רכב משפחתי ומעלה שנראה טוב - גייס אותו למשימה ושלם לו תמורת שטיפת הרכב, שיראה מסודר. גם לא תצטרך לדאוג לרכב, גם לא תצטרך לנהוג בבגד שלא בהכרח הכי נוח וגם לא תהיה מוגבל בשתיה.

אישית הגעתי לחתונה ברנו 19 (ב-1990 זה היה דגם חדיש) נהוג בידי בן דוד של אשתי. בקנה מידה של היום זו משפחתית קטנה - מבחינתנו היה היתה מרווחת מספיק לבילוי של כמה שעות בצילומים ולהגעה לאולם ואח"כ הביתה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שכרתי הונדה FRV. שלושה מושבים מלפנים (מרווח), הרבה מקום לשמלה בלי להתקמט, לא גבוה מדי וקל להתישב.

עם הנחה ממקום העבודה יצא בסביבות 400 שח בHertz, מאז כנראה המחירים התעדכנו.

אתה צריך קומבינות כדי שיובטח לך הדגם והצבע.

הפתרון של sperial נראה אופטימלי (לא הרנו 19, הרכב בהשאלה).

si vis pacem, para bellum

• תוכן חדש...