רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,560 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם נתקלתי במוצר הזה http://www.ebay.com/itm/4-3-Inch-LCD-TFT-Car-Rearview-Monitor-Reverse-Screen-For-Camera-DVD-VCR-/330921176949?pt=Other_Tablet_eReader_Accessories&hash=item4d0c706f75 זה בעצם מסך שאמורים לחבר אליו מצלמת רוורס. חשבתי, אולי יש לכם רעיונות אחרים מה לחבר למסך הזה. נראה דיי מגניב ברכב שיש מסך על הדשבורד. אפשר גם משהוא שצורך תיכנות... תנו לדעותיהם ולרעיונותיכם להתפרע!!
הודעה אחרונה מאת Mdais, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, השאלה שלי היא אם קרתה לי תאונה (כשאני לא האשם - מישהי עברה באדום ונכנסה בי) וכעת התברר לי שרשיון הרכב פג לפני יומיים והרכב כנראה טוטאל-לוס. עם זאת, הביטוח וביטוח החובה הינו עד סוף החודש. מה ניתן לעשות? מה אתם ממליצים? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Yanlin, -
אחרי שבועיים של הנאה זה נגמר- [תמונות] המאזדה 6 פרימיום עברה תאונה קשה 1 2 3
מאת Guest car4fun-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 42 תגובות
- 13.5 אלף צפיות
רגשות מעורבים פוקדים את ליבי. לאחר שבועיים בלבד אחרי הרכישה, אישתי והילד חזרו מהגן ומשאית נכנסה בהם. ברוך השם יצאו בשלום עם פגיעות שטחיות בלבד והלם. כמו שאומרים, שיבוא רק ברכוש וכפרה על האוטו.. אבל גם אהבתי מאוד את הרכב. טיפלתי בו, אוששתי אותו ואפילו התייעצתי לביצוע דיטיילינג מפנק עבורו. היום זה נגמר, משאית לא נתנה זכות ופשוט פנתה שמאלה עליהם. אחרי שאני רואה שהכל בסדר איתם נותר לי דבר אחרון לחשוב עליו, הרכב. מעוך לגמרי עם כריות אוויר פתוחות מכל עבר מרוסק בצדו השמאלי.. נוצר לי רק לקוות שקומבינת ה״נעשה לך בובה של רכב״ של חברות הביטוח עם הפחחים לא יקרה לי, ונעבור בשלום גם את זה ויקבעו טוטאלוס. מקווה שכך יהיה. התמונות לפניכם. בתמונה האחר…
-
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 255 תגובות
- 32.8 אלף צפיות
טוב, האמת היא שכבר כמה ימים מדגדג לי לפתוח את השרשור הזה אבל ניסיתי להמנע מזה כמה שאפשר. אז ככה: לפני כמעט חודשיים החלטתי לקנות קליאו חדשה (הסיבות יפורטו בשרשור אחר, אחרי שאני אדע שאני באמת מקבל את האוטו ולא נאלץ לקנות איזו פנדה או משהו כזה). אם זה ייגמר בצורה גרועה אני אפרסם את שם החברה שעושה לי בעיות. אם זה ייגמר בלי בעיות אני לא אפרסם כדי לא לפגוע. הלכתי לסוכנות של רנו, הסברתי שאין לי גרוש לשים ושאלתי איך מקבלים מימון. הסוכן אמר לי אילו מסמכים להביא וזהו. לקח לי כמעט חודש להשיג הכל ואז הבאתי את המסמכים ושמתי 2000 ש"ח בשביל לבצע את ההזמנה ולשריין לי את הרכב. המימון לא נעשה מן הסתם על ידי היבואן אלא על ידי חברת מימון שעובדת עם בנק מזרחי. להם הובה…
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- 1 תגובות
- 519 צפיות
כמו בכותרת.. בדקתי באינטרנט. לא מוצא. הגיוני שבעיר כזאת גדולה אין אפילו תחנה אחת??
הודעה אחרונה מאת felixr, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 6 אלף צפיות
למבחן: http://www.youtube.com/watch?v=73arsuS36Ss דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. (צפייה מהנה) עושה רושם שמאזדה שיחקו אותה עם ה-3 החדשה, ובכלל הקו הכללי החדש שלה בטכנולוגיית הסקאי-אקטיב (כולל את ה-6 החדשה וה-CX-5) מאוד מוצלח. ה-3 הראשונה הייתה מכונית די אטרקטיבית לעומת המתחרות והציעה חבילה די מגובשת, שלמה ואפילו מהנה לנהיגה. אבל היא לא הייתה ממש מרווחת, לא הכי מהירה (ממוצעת לקטגוריה ותו לא), לא הכי שקטה ולא הכי חסכונית. גם המתלים הנוקשים שתרמו להתנהגות הכביש הטובה מאוד, לא הכי תרמו לנוחות (גם לא משהו כזה נורא בהשוואה למתחרות אז...). הדור השני הוא רק אבולוציה ל…
הודעה אחרונה מאת v.michael, -
-
-
- אחראי פורום
- 37 תגובות
- 10 אלף צפיות
שמתי לב שעל כל הסיאט לאון הלבנות יש מדבקה שכתוב בשחור בכתב מסובך מעל הדלת לקראת הבאגז! בכל מקרה את המדבקה הנ"ל ראיתי היום על אוטו כמו שלי בדיוק ( סיאט איביזה לבנה) והחלטתי שאני גם רוצה אחת כזאת חיפשתי בכל מיני אתרים הפכתי את הרשת ולא מצאתי למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא?
הודעה אחרונה מאת domo2, -
-
- 24 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מבקש עזרה לקבלת המלצה על תימחור ריאלי בהתאם למצב השוק לרכב של אחותי- היא מעוניית לשדרג למישפחתומטית כמו פוקוס וכו' _מה לעשות- פיאט ישנה לא מספיק יוקרתית בשבילה ). הרכב המדובר: פונטו ספייס דינאמיק גיר רציף מאמצע 2006 אחותי יד שלישית(ניקנתה כיד שנייה ששני היידים הראשונות היה במשפחה). הרכב ניקנה במצב חדש פנימי וחיצוני עם 38K ק"מ בלבד וכמובן יד פרטית. לרכב בוצע כבר בשבוע הראשון יישור קו בשימשון בכמעט 5.5K כולל טיימינג, סט בלמים, פלאגים והכל - תכלס כל מה שאפשר להחליף בטיפולים מצבר וורטא ורבייעת צמיגים חדשים של הנקוק. כמובן יש את כל הסטוריית הטיפולים במוסכי פיאט מהיום הראשון כולל קבלות וכנ"ל גם אצלנו כולל ספרי רכב והכל. בקיצור מסרתי לאחות…
הודעה אחרונה מאת johnny drama, -
,היו לי מספר ימי חופש,והחלטתי שאם כבר אני בקליפורניה,אשכיר רכב מעניין ואצא למסע בין 4-5 ימים בכבישי קליפורניה. עמדו בפניי מספר אופציות מעניינות, מוסטנג או קמארו V6 קבריו היו בחירה ההגיונית,בעבור עוד כמה שקלים הייתי יכול לשדרג לSLK250,אבל אמריקה זה אמריקה ועם מחירי דלק כל כך נמוכים,אני חייב V8 או קמארו SS או מוסטנג,בסופו של דבר החלטתי ללכת על מוסטנג 5.0 שהיא חדשה יותר מקמארו ולכן פחות נפוצה,מתנהגת טוב יותר וקצת פחות בזבזנית,חוץ מזה משהו בכחול הזה עם הפס הלבן באמצע עושה לי את זה. סגרתי הזמנה בהרץ למוסטנג GT 5.0 לשישה ימים! נסעתי להרץ בLAX (אין להשיג מכוניות מעניינות בשום סניף אחר). אני כולי נרגש,מגיע לעמדת ההשכרה בסמוך לשדה עומד בתור הארוך,וכל הזמן אומר לעצמי בלב,הרץ …
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 2 תגובות
- 668 צפיות
רצוי לפי סיווג סוג-קבינה ויבשת, נניח אני מעונין לדעת כמה נמכרו בשנה מסוימת או בעשור האחרון חד-קבינות וכמה אמריקאים, איך משיגים נתונים כאלו ?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 0 תגובות
- 509 צפיות
האם סעפת פליטה היא לא חלק "בטיחות" על פי הגדרת המכס ואפשר לייבא אותו בלי בירוקרטיה ? אם לדוגמא חבר מחו"ל שולח לי חבילה גדולה כמו סעפת פליטה ורושם שזה מתנה ... האם יש להם מה לעשות עם זה ? יהיו בעיות עם זה שזה יד שניה ? או כל מה שירצו ממני זה לשלם עוד 50% מחיר על העלות ? ושוב ,אין להם הרי דרך לבדוק את הדגם המדוייק של הסעפת אז אפשר להמציא עלות נמוכה יותר ? לא כך ?
הודעה אחרונה מאת diforce, -
אני היחיד שכבר נשבר לו ה*** מאיך שהם מתנהגים בכבישים ? עוצרים באמצע הנתיב כשעוד מטר לפניו יש מפרץ חנייה למוניות, חותכים בלי לאותת, נוסעים בשוליים, לא רואים אף אחד ממטר. אני אישית מדבר במיוחד על מוניות שירות שעושות את הנסיעות נתניה-תל אביב. כמובן שלא כולם, אבל הייתי אומר הרוב = חוסר כבוד מוחלט לנהגים שמסביב. כבר שאלתי את דעתם של שוטרים ופקחים שאני מכיר על נהגי המוניות, אבל משום מה כולם מרחמים עליהם, ומוותרים להם על הרבה דברים. אני נלחם בהם בכבישים כמה שאני יכול, לרוב מנסה להסביר להם במה הם לא צודקים, אבל אין עם מי לדבר. כבר היו לי 2 משפטים מולם ופעמיים הם הפסידו (כמובן שהביטוח ספג את הנזק). מה דעתכם על זה ?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני מחזיק ברכב שני בו אני נוסע בצורה לא סדירה ובד"כ נסיעות עירוניות קצרות. קורה לי לפעמים, שיש קושי בהנעה ואני נדרש להניע אם הרכב השני (שזה בעצם הרכב הראשון ) חשבתי על מספר פתרונות, בין היתר טעינת מצבר ומצבר חלופי. במהלך החיפושים נתקלתי במוצר הנ"ל: http://www.ebay.com/itm/12000mAh-Jump-Starter-Multi-Function-Car-Battery-Charger-Mobile-phone-Power-Bank/261201575719?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D17850%26meid%3D1461874621767205475%26pid%3D100005%26prg%3D8208%26rk%3D4%26rkt%3D5%26sd%3D360736121735%26 יש למישהו ניסיון אם המוצר או משהו דומה? המלצות/אזהרות? תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. לא מזמן חזרתי מטיול של 12 ימים ו4200 ק"מ מדהימים באיטליה צרפת ושוויץ, ורציתי לשתף אתכם קצת בתמונות. נסעתי עם חברה שלי שהפכה לארוסתי בלילה הראשון בונציה 5 תדלוקים בסך הכל לכל הקילמוטרים האלה (ממוצע של 850 ק"מ למיכל!) בעזרת אלפא רומאו ג'ולייטה 1.6 דיזל ידנית! עוד בתפריט היה ביקור במוזאון פרארי, ביקור במפעל פגאני (כולל תמונה עם הורציו פגאני הבעלים בכבודו ובעצמו), נהיגה קצרה (20 דקות) בפרארי קליפורניה, רביירה איטלקית וצרפתית, אגמים איטלקים ושוויצרים, ונופים מדהימים כמובן. את כל המסלול העמוס תכננתי בעצמי, מה שכנראה לא יתאים לרוב האנשים... לשמחתנו לנו הוא התאים בול! בקיצור התמונות כאן, מקווה שתהנו! (למי שאין פייסבוק אני יוסיף יותר מאוחר תמונות גם …
הודעה אחרונה מאת raz_hermon, -
שלום , אני רוצה להחליף לוחית רישוי ל לוחית ''אמרקאית'' קצרה, הבנתי שניתן להחליף ב מכוני הרישוי . תודה
הודעה אחרונה מאת firebirdrc, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, ברשותי פורד מונדאו (גיאה) 2002. בימים האחרונים התחלתי להרגיש מעין רטיטות קלות בהגה, בנסיעה בכביש מהיר, לא כל הזמן. כאילו הגלגלים משחקים קצת. אני לא בטוח שהתופעה חדשה אבל הבחנתי בה רק לאחרונה. זאת אחרי ש: 1. הייתי אצל מזגניסט שאמר שלדעתו יש לי "הזעת יתר" מהצנרת של ההגה כוח. 2. התעופף לעברי קרש (קורה של בניין) בכביש גהה ועליתי עליו עם שני הגלגלים הימניים, במהירות גבוהה. הרגשתי מכה די חזקה מכיוון הגלגלים. למישהו יש רעיון? איזון גלגלים? נוזל במערכת ההיגוי? יותר מזה? תודה
הודעה אחרונה מאת eranbet, -
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה תפקידם של החלקים שסימנתי באדום. תודה
הודעה אחרונה מאת odhh, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
הבנתי שיש שם הרבה מצלמות ואבא שלי אפילו קיבל דוח שעבר את המהירות המותרת ב 5 קמ"ש. האם יש אזורים ידועים/מומלצים לנהיגה ספורטיבית מהנה באזור שם? לא איכפת לי גם קצת להתרחק.
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
אתמול בדרכי הביתה מהעבודה תיאמתי עם לקוח להוריד לו סחורה. בסביבות 6 וחצי לערך התקשרתי אליו ותיאמנו להיפגש בחניה של הקניון בעיר שלי. הגעתי לחניה זיהיתי אותו, הורדתי את הסחורה (השארתי את הפרטנר מונעת כי זה היה זריז) הוא חתם לי על תעודת משלוח וסגרתי את הדלת האחורית ודלת צד. נפרדנו כל אחד לדרכו ובאתי להיכנס לרכב ואי אפשר, הרכב מונע הפלאפון בפנים והמוזיקה מתנגנת לה במערכת תוך כדי שאני חוסם אנשים (לצערי ובאשמתי). הייתי בהלם איזה 10 דקות בודק דלת דלת ואף אחת לא נפתחת מרוב ייאוש שברתי בטעות את הידית של הדלת האחורית, היא פשוט נתלשה חח (לא נורא נמצא בפירוקיה בכמה עשרות שקלים). יש בפרטנר/ברלינגו אפשרות לנעול את הרכב כך שאי אפשר יהיה לפתוח מבחוץ אלא רק מבפנים ומשום מה הכפתו…
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
- 12 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
יש לי רכב שאני רוצה לקנות, למוכר אבד המפתח ספייר. אני רוצה לעשות לרכב ביטוח מקיף. שכפול מפתח זה דבר אפשרי? ואם כן איפה צריך לעשות את השכפול על מנת שלא יהיו בעיות עם הביטוח?
הודעה אחרונה מאת naftali, -
הדור הרביעי של הקליאו החדש יגיע בקרוב לישראל. בקרסו מוטורס, יבואנית רנו לישראל, הודיעו הבוקר כי רנו קליאו החדשה תושק לקראת סוף החודש באירוע לקוחות מיוחד שיערך בכל אולמות התצוגה של רנו ברחבי הארץ. הקליאו תגיע ארצה עם שלושה מנועי בנזין - 1.2 ליטר 75 כוחות סוס עם גיר ידני. 0.9 ליטר טורבו 90 כוחות סוס עם גיר ידני. 1.2 ליטר טורבו 115 כוחות סוס עם גיר רובוטי כפול מצמדים (EDC). המחיר - החל מ-75 אלף ש"ח לדגמים הידניים או 104 אלף ש"ח לדגם האוטומטי.
הודעה אחרונה מאת ranemil25, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 734 צפיות
האם אפשרי להעביר טסט לרכב, כאשר הביטוח שלו עומד לפוג בעוד שבוע?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
החיבור של אדם, מכונה ורגש, סרטון מלא השראה: http://www.youtube.com/watch?v=gC5-MoDUuRg דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. אם נתקלם כבר בסרטונים טובים מהסוג הזה (עברית או אנגלית), יהיה נחמד לשתף אותם בהמשך השירשור.
הודעה אחרונה מאת vespalud, -
- 1 תגובות
- 738 צפיות
שלום חברים... יש לי סובארו אימפרזה 2002 .הרדיאטור שלי התפוצץ שמתי חדש.כשאני נוסע בערך חצי שעה המים עוברים למיכל עיבוי והאוטו מתחמם ויש לחץ בצינור העליון והתחתון. הייתי במוסך ועשו לי בדיקה של הראש מנוע ואטם ראש ואין בעיה.החלפתי פקק .בדקתי את המשאבת מים והיא בסדר.ניתקו לי את הטרמוסטט ועדיין יש לחץ .האוטו היה במוסך כמה פעמים ולא מצאו כלום. מה לעשות???? :mm_mad: :mm_mad:
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
השאלה שלי היא כזאת האם הילוך ראשון על מהירות 20 קמ"ש בערך שהמנוע מתאמץ יותר אבל מקבל פחות דלק [לדעתי] יותר חסכוני מלנסוע על הילוך שני ב25 קמ"ש בערך שהמנוע פחות מתאמץ אבל מזריק יותר דלק [שוב לדעתי] זה יותר חסכוני. השאלה שלי זה לא דווקא על הילוך ראשון ושני אלה יותר ברעיון הכללי.
הודעה אחרונה מאת nir100, -
שלום, האם ידוע עם אילו יבואנים חבר עתידה לצאת במבצעים בחודשים הקרובים? או שאלו פרטים שנסגרים סמוך למועד פתיחת המבצע? כרגע ישנו מבצע עם אופל שייסתיים ב 24.09.13 תודה.
הודעה אחרונה מאת idan10, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 688 צפיות
אני מעוניין לשנות את השם משתמש שלי, מישהו יודע להסביר לי איך עושים זאת?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
סיפור רקע. אפשר לדלג אם אתם לא רוצים לקרוא חפירה לי יש בעיה - חתולים מאוד אוהבים את המנוע שלי. הייתה תקופה שכל בוקר לפני שאני נוסע לעבודה, אני חייב לפתוח את מכסה המנוע ולהבריח משם חתול. או שניים. הם תמיד היו קטנים, אז חשבתי יגדלו ויפסיקו. אתמול תפסתי חתול מבוגר לגמרי יושב לי בנוח על המנוע. איך לעזאזל יש שם כל כך הרבה מקום!? וכן, הכוונה היא מתחת למכסה המנוע. לא סתם על המנוע, אבל גם את זה הם עושים. (טוב שאני שם כיסוי...) בעקבות הבעייה הזאת, אני פותח את מכסה המנוע לפני כל נסיעה, כבר לא משנה איפה אני. כבר ראיתי מה חתול ממוקם אסטרטגית יכול לעשות לאוטו שלי, שלא לשכוח מה הוא יכול לעשות למצב הנפשי שלי. (אני יודע שזה מנוע 1.2 חלש אבל אני בטוח שזנב בתוך רצועת הא…
הודעה אחרונה מאת Yanlin, -
-
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפני כחצי שנה עשיתי טיפול תקופתי 45000 במוסח מרכזי של חברה ידועה. לפני כמה ימים התחילה תקלה בגיר אוטומטי. פתחתי מכסה מנוע לראשונה מאז הטיפול כי הסתמכתי על המוסח המרכזי. גיליתי סימנים מסיביים [חלודה, ירידת צבע] של נזילת מי מצבר לתוך כל השטח הגדול מתחת למצבר כולל גיר אוטומטי וכל מיני חיבורים וחיישנים - אני לא מומחה בזה. במוסח הסכימו שמשהאו בזמן הטיפול שפח בטעות מי מצבר ולא ניקה והתקלה קרתה בגלל נזילת שמן בגיר אוטומטי. הם תקנו את נזילת השמן בגיר אוטומטי בחינם וחושבים שעניין סגור בזה. כעת גיר אוטומטי עובד בסדר. רכב שלי יחסית חדש -3.5 שנים, אבל בפנים הוא נראה כמו אוטו ישן עם חלודה ושינוי צבע - לא נראה שאפשר למכור אותו במצב כזה. מצד אחר האם תקלה קרתה חצי שנה אחרי הטיפול - לא בר…
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
אהלן, נעשה את זה קצר: מתכנן טיול ירח דבש של שבוע בקו אינסברוק-ורונה, כולל אוטוסטרדות וכבישים הרריים מפותלים בדולומיטים. מעט מאוד ציוד (לא שיקול), הרבה מאוד נהיגה, חשוב שיהיה (יחסית) נוח והכי חשוב כיף. לוקח בהשכרה רכב ספורט קופה, יש לי אפשרות לבחור בין 2 דגמים שאני לא מצליח להחליט על אחד מהם: Toyota GT86 - הנעה אחורית, 197 כ"ס, 2 ליטר בנזין אטמוספרי Audi TT 2.0 TFSI - הנעה קדמית (בספק אם זה הקואטרו), 211 כ"ס, 2 ליטר בנזין טורבו שניהם ידניים. כ"ס דומה, אבל לאאודי הרבה יותר כח (torque) בסל"ד נמוך (השיא קרוב ל2000 לעומת טווח ה 5-7K בטויוטה). האאודי תהיה כנראה יותר נוחה ומפנקת, הטויוטה היא הנעה אחורית. האאודי תהיה קלה יותר לנהיגה בעליות מפותלות, הטויטה …
הודעה אחרונה מאת sronis,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 154 אורחים (הצג רשימה מלאה)