Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם ככה יש בכבישי ישראל לאונים ואיביזות כמו לחמניות בגלל המבצעים של צמפיון, כולם נראות אותו דבר אז למה להוסיף עוד מדבקה שתגרום לסיאט שלכם להראות עוד יותר דומה לשאר.

המדבקה הזאת גורמת לאיחוד ולא לייחוד כמו סוג של חולצה אחידה בבתי הספר :roflmao: תהיו מקוריים !

זה לא משנה אם המדבקה איכותית או לא, חשבתם מה יקרה אחרי שנה, שנתיים שהמדבקה הזאת תהיה מודבקת ותרצו להוריד?

יהיה בוודאות הבדלי צבע בגלל השמש.

דרך אגב הכיתוב "המוזר" הזה של המדבקה זה: auto emotion , ניכתב ע"י מעצב רכבים שעיצב את הצורה של הלאון.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
אני היחיד שחושב שהמדבקות האלה מורידות ללאון/איביזה מבחינת מראה?

+ 1, מיותר לגמרי.

כשרכשתי את הלאון לפני כשלושה חודשים ביקשתי בפירוש 'בלי מדבקות מיותרות, לא מלפנים ולא מאחור, לא בצדדים ולא בלוחיות הרישוי'. כמובן שקיבלתי את הרכב עם מדבקות ועם לוחיות רישוי עם הכיתוב הזה (וכמובן שבאותו הרגע הורדתי אותן). אני בדעה שהרכב מספיק יפה גם בלי מדבקות וקשקושים חיצוניים.

מה שכן, מי שמעוניין קצת לשדרג את המראה, יכול לעשות כמוני - וילון בעיצוב אישי עם הכיתוב הזה (מצורפת תמונה, מתנצל על הצילום המאוד חובבני).

נ.ב. - אותו שחר שהגיב בשרשור הנוכחי, הוא האיש הנכון לעבודה שכזאת. :wink:

01.jpg

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

הלוואי ושחר היה עונה לי,

אחרת לא הייתי הולך ועושה בעצמי מדבקה בסוף יצא לי כמובן פחות ממה שרצו בEBAY.

יצא לי סבבה, אני אהבתי....

כיתוב morning. לפיקנטו שלי כפי שקוראים לדגם בחו"ל. (כפי שרשמו לפני זה מוסיף יציבות עוד 2 קג"מ ו5 כ"ס!)

2012-08-22 19.17.44.jpg

2012-08-22 19.17.19.jpg

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

• שנה מאוחר יותר...

• תוכן חדש...