Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שעל כל הסיאט לאון הלבנות יש מדבקה שכתוב בשחור בכתב מסובך מעל הדלת לקראת הבאגז!

בכל מקרה את המדבקה הנ"ל ראיתי היום על אוטו כמו שלי בדיוק ( סיאט איביזה לבנה) והחלטתי שאני גם רוצה אחת כזאת

חיפשתי בכל מיני אתרים הפכתי את הרשת ולא מצאתי

למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הוצאתי מהם בחינם עם כמה טלפונים איתם תנסה גם

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם
יש ב- Ebay בכל מיני צבעים וגדלים.

אני רואה שהמחיר שלו זול משמעותית מההצעה הקודמת פה - 10שקל לעומת יותר מ10פאונד.

האם יש סיבה לחשוש לאיכות המוצר או שמא....זה מה שזה ואין יותר או פחות?

יש שוני בין המוצר הזה לזה:

http://cgi.ebay.co.uk/AUTOEMOTION-DOOR-STICKER-VINYL-GRAPHIC-DECAL-X-2-/370498768964

מי מהם הוא האמיתי? כי הגדלים לא זהים: בראשון הגודל המירבי הוא 48ס"מ ובשני הגודל הוא 56ס"מ.

מישהו יודע מה גודל המדבקה האורגינלית ששמים על האיביזה?

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה.... אבל מישהו יודע איפה ניתן להשיג את המדבקה הזאת בארץ ולא בצמפיונס שרוצים עליה 100 שקל??

אני צריך לקבל את הסיאט שלי שבוע הבא, לא מקבלים את האוטו במקרה עם מדבקה?

אם לא, מה הסיכוי של להצליח לסחוט מדבקה?

פורסם

סיכוי מאוד גדול כי זאת כולה מדבקה, לך תבקש אתה תקבל.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • ספונסר פורום
פורסם

"סוד מדינה" קטן -

בית הדפוס שמייצר את המדבקות האלו לצ'מפיון בארץ נמצא ליד גשר מעריב, ממש מול מוסך שאפט. אינני יודע מה המחיר שהם דורשים בעבור מדבקה בודדת כזאת ללקוח הפרטי, אבל הוא בוודאי יהיה זול יותר מהמחיר בצ'מפיון. אם אתם כבר באזור, יש גם אחלה חומוס לא רחוק משם, בקרליבך.

פורסם

תבקש מהמוכר שסגרת איתו את העסקה בצ'מפיון. אני ביקשתי, וקיבלתי את האיביזה שלי עם המדבקות ללא תוספת תשלום.. (למרות שעדיין לא הדבקתי אותם)

.I Rock, There For I Am

פורסם

13 פאונד זה יקר למדבקה שהיא לא מקורית ולך תדע מה יהיה אם אחרי כמה זמן אני ארצה להוריד אותה...

לגבי הצבעים- לא רלוונטי, כי קניתי את האיביזה בלבן, אז אני צריך את המדבקה בשחור.

אני באמת אנסה לבקש מהבחורה שסגרתי איתה את העסקה...עשו לך פוזות כשביקשת את המדבקה או שישר הביאו לך?

וגם, מתי הביאו לך את המדבקות? שקיבלת את האוטו או שבאת לקחת אותן בנפרד מהסוכנות ?

• תוכן חדש...