Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן חזרתי מטיול של 12 ימים ו4200 ק"מ מדהימים באיטליה צרפת ושוויץ, ורציתי לשתף אתכם קצת בתמונות.

נסעתי עם חברה שלי שהפכה לארוסתי בלילה הראשון בונציה :p

5 תדלוקים בסך הכל לכל הקילמוטרים האלה (ממוצע של 850 ק"מ למיכל!) בעזרת אלפא רומאו ג'ולייטה 1.6 דיזל ידנית!

עוד בתפריט היה ביקור במוזאון פרארי, ביקור במפעל פגאני (כולל תמונה עם הורציו פגאני הבעלים בכבודו ובעצמו), נהיגה קצרה (20 דקות) בפרארי קליפורניה, רביירה איטלקית וצרפתית, אגמים איטלקים ושוויצרים, ונופים מדהימים כמובן.

את כל המסלול העמוס תכננתי בעצמי, מה שכנראה לא יתאים לרוב האנשים... לשמחתנו לנו הוא התאים בול!

בקיצור התמונות כאן, מקווה שתהנו!

(למי שאין פייסבוק אני יוסיף יותר מאוחר תמונות גם בגוגל)

סרטון קצר מהמפעל של פגאני

טעימה קצרה מהפרארי קליפורניה

פורסם
תמונות מגניבות, תודה על השיתוף :)

ראיתי שגם עשית סיבוב על הפרארי, איך היה?

בכיף :)

חוויה קצת יקרה, אבל שווה! 170 יורו (20 יורו על בנאדם נוסף) ל20 דקות...

מה שהיה הכי כיף בשבילי זה הרעש של הרכב שמשגע אותך לגמרי...

פורסם

מזל טוב על האירוסין קודם כל!

דבר שני, וואו פשוט וואו! אחלה טיול! פשוט חלום!

הרביירה הצרפתית זה כאילו דובאי הקטנה והלא מדברית. מכוניות מטורפות!

אין צורך בחתימה....

פורסם

אחרי כל זה היא עדיין ארוסתך? זכית :wink:

סחתיין על הטיול,נראה מדהים!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אחלה תמונות נראה ונשמע כמו טיול מדהים !

אשמח לקבל את מסלול הטיול כדי שאולי היום מן הימים אעתיק ממך :)

פורסם

מזל טוב ותודה על השיתוף.

סלח לי שאני מתעסק בקטנות...אבל אשמח לשמוע איך הביצועים של הג'ולייטה,חבר שנוהג ביום יום ב159 2.2שכר כזו באיטליה ולא הפסיק לשבח את הרכב.איך הסחיבה והביצועים?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
מזל טוב ותודה על השיתוף.

סלח לי שאני מתעסק בקטנות...אבל אשמח לשמוע איך הביצועים של הג'ולייטה,חבר שנוהג ביום יום ב159 2.2שכר כזו באיטליה ולא הפסיק לשבח את הרכב.איך הסחיבה והביצועים?

הייתי מרוצה מאוד מהרכב, בעיקר בגלל החסיכון בדלק! הכי הרבה ק"מ למיכל אחד שהצלחתי לעשות היה קרוב מאוד ל1000! הרכב מגיב יפה מאוד כמעט בכל מצב! רוב הזמן נסעתי על 140 באוטוסטרדות, אך כשביקשתי להגביר מהירות עד 180 ואפילו 200 כמה פעמים האוטו לא מתאמץ כל כך... היה גם את בורר ניהול המנוע של אלפא - DNA, שמשפיע ממש כשמעבירים לDynamic - תגובת דוושה חדה בהרבה מהמצב הרגיל (Natural). החלקים בפנים קצת יותר מדי "פיאט", אבל אחלה של רכב בסה"כ...

אחלה תמונות נראה ונשמע כמו טיול מדהים !

אשמח לקבל את מסלול הטיול כדי שאולי היום מן הימים אעתיק ממך

הטיול התחיל בורונה והסתיים בורונה... ברור שאם הייתה לי האופציה הייתי מסיים במקום אחר מהמקום שהתחלתי, אבל פשוט לא יכלתי לסרב לדיל שמצאתי (11 לילות טיסות + רכב ב1900 ש"ח!!)...

זה המסלול בגדול, לא בדיוק איך שנסענו אבל זה הכייון הכללי... כמובן שיש מסקנות אחרי הטיול ושינויים שהייתי עושה אם הייתי צריך, והיו גם כמה אילוצים בגלל טיסה שהתעקבה בהתחלה וכו'...

פורסם
הייתי מרוצה מאוד מהרכב, בעיקר בגלל החסיכון בדלק! הכי הרבה ק"מ למיכל אחד שהצלחתי לעשות היה קרוב מאוד ל1000! הרכב מגיב יפה מאוד כמעט בכל מצב! רוב הזמן נסעתי על 140 באוטוסטרדות, אך כשביקשתי להגביר מהירות עד 180 ואפילו 200 כמה פעמים האוטו לא מתאמץ כל כך... היה גם את בורר ניהול המנוע של אלפא - DNA, שמשפיע ממש כשמעבירים לDynamic - תגובת דוושה חדה בהרבה מהמצב הרגיל (Natural). החלקים בפנים קצת יותר מדי "פיאט", אבל אחלה של רכב בסה"כ...

הטיול התחיל בורונה והסתיים בורונה... ברור שאם הייתה לי האופציה הייתי מסיים במקום אחר מהמקום שהתחלתי, אבל פשוט לא יכלתי לסרב לדיל שמצאתי (11 לילות טיסות + רכב ב1900 ש"ח!!)...

זה המסלול בגדול, לא בדיוק איך שנסענו אבל זה הכייון הכללי... כמובן שיש מסקנות אחרי הטיול ושינויים שהייתי עושה אם הייתי צריך, והיו גם כמה אילוצים בגלל טיסה שהתעקבה בהתחלה וכו'...

אתה מודע לזה שהמהירות הממוצעת שלך מחושבת לפני זמני כניסה ויציאה מהאוטוסטרדה(דרך חלקי זמן) ואם המהירות שלך יוצאת גבוהה מהמותר שולחים לך קנס.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

באיטליה מותר 130 קמ"ש, אז לא נראה לי שעברתי את הממוצע... בכל מקרה כבר עבר כמעט חודש ולא הגיע דוח אז כנראה הכל בסדר :lol:

פורסם

למשטרות אירופה יש סבלנות. קנסות יכולים להגיע גם אחרי שנה ויותר. כשהתכוננתי לטיול בשויצריה מצאתי סיפור של מישהו שבזמן ביצוע עבירת מהירות בשוייץ התגורר בצרפת, ובהמשך עבר לגרמניה. משטרת שווצריה איתרה אותו - הגם שהדבר ארך שנה וחצי.

גם בפורום זה היו סיפורים של אנשים שקיבלו דוחות שמנים מאיטליה (דומני משטרת,עיריית פירנצה) חודשים רבים אחרי שנכנסו לאזורים מוגבלים לתושבים בלבד במרכז העיר. חודש זה ממש זמן קצר לקבלת דו"ח - אפילו למשטרת ישראל יכול לקחת חצי שנה לאתר נהג בתוך הביצה הקטנה שלנו, קל וחומר למשטרה אירופית שצריכה לאתר נהג של רכב שכור עם לוחיות ממדינה אחרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בכיף :)

חוויה קצת יקרה, אבל שווה! 170 יורו (20 יורו על בנאדם נוסף) ל20 דקות...

מה שהיה הכי כיף בשבילי זה הרעש של הרכב שמשגע אותך לגמרי...

TOTALLY WORTH IT :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...