Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטיול התחיל בורונה והסתיים בורונה... ברור שאם הייתה לי האופציה הייתי מסיים במקום אחר מהמקום שהתחלתי, אבל פשוט לא יכלתי לסרב לדיל שמצאתי (11 לילות טיסות + רכב ב1900 ש"ח!!)...

אני עכשיו חזרתי מהריביירה האיטלקית, דולומיטים וכו'.. מסלול דיי דומה סה"כ באיטליה עצמה.

חלק מהטיול הייתה לי מרצדס דיזל ובורונה הציעו לי גולייטה דיזל או פג'ו 308 דיזל סטיישן. לקחתי את הפג'ו.

המרצדס עשתה 1 ל-17-18 והפג'ו עשתה 1 ל-21 !

והשאלה היא :arrow:

אני שילמתי הרבה יותר ממך לפחות לילות ועוד חשבתי שזה הדיל הכי טוב שיש.

איפה לעזאזל מצאת דיל ב-1900 ש"ח ל-11 לילות?! זה כולל מלון או לא?! כולל ארוחת בוקר? יש תמונות של המלון?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

sperial, טוב לדעת את הדברים האלה ואני מקווה שאני לא ברשימת המתנה שלהם :)

Shmelov, זה באמת דיל מטורף שספק אם יחזור על עצמו... בהתחלה גם אני הזמנתי 6 לילות ב2800 ש"ח, וכשראיתי את הדיל הזה הפכתי תעולם כדי לנסות למכור אותו ולא הצלחתי... :\ בסוף משמיים התבטלה לי הטיסה חזור אז ביטלתי את כל העסקה וקיבלתי כסף חזרה... :)

מצאתי את הדיל של ה1900 ש"ח באתר buy2, שווה להציץ מדי פעם על החופשות שם ובכלל באתרים של דילים וגרופונים...

הדיל עצמו כלל טיסות ורכב ברמה של פורד פוקוס (D) לכל התקופה, כשאני שדרגתי את הרכב בשדה ב3 יורו ליום תמורת האלפא...

מלונות כבר הזמנתי לבד באתר בוקינג (Booking.com) למי שלא מכיר מאוד מומלץ...

פורסם

אהה הבנתי. תודה רבה.

באמת יופי של טיול יצא לכם :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...