Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שציינת שזוגתך זורמת עם נהיגה ספורטיבית אפשר להתקדם.

צריך להכניס דברים לפרופורציות, 200 כ"ס על הנעה אחורית בכביש יבש בנהיגה אחראית זה לא סוף העולם, אפשר לעבור את זה בשלום.

כשהבקרת אחיזה פועלת אין הבדל מהותי בין הנעה קדמית ואחורית, כן, יש קצת יותר TURN IN בהנעה האחורית אבל בין אם יש לרכב 200 כ"ס או 500- צורת ההנעה זה לא הפרמטר המסוכן כי הבקרה בכל מקרה מסרסת את המנוע ומונעת היגוי יתר לא רצוי.

איזה רכב הייתי בוחר?

אם אתה הטיפוס שאוהב לעבוד קשה עבור הביצועים ונהנה מרכב שמקפיץ אותך כשאתה עולה על גרגיר אורז- הטיוברו.

אם אתה רוצה רכב נעים ונוח יותר להתניידות ארוכה שיתן ביצועים טובים ופאן בלי צורך להגיע למנתק- TT.

חופשה נעימה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה הטיפוס שאוהב לעבוד קשה עבור הביצועים ונהנה מרכב שמקפיץ אותך כשאתה עולה על גרגיר אורז- הטיוברו.

אם אתה רוצה רכב נעים ונוח יותר להתניידות ארוכה שיתן ביצועים טובים ופאן בלי צורך להגיע למנתק- TT.

חופשה נעימה.

אכן. ובשים לב שוב שאתה לוקח הנעה אחורית להרים - בלי ניסיון קודם = בעיניי TT.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לירח דבש - GT86. ללא ספק.

אחלה סדרת חינוך.

ספרטנית - ככה שציפיות לחיים מפונקים לא יתפתחו ממנה.

מהנה לנהיגה בעיקר בזכות ההנעה האחורית שכה נדירה בטריטוריית התקציב של מר ממוצע... בכבישים שאתה תנהג בהם, זה בדיוק המקום לתצורה כזו. את המומנט העדיף של ה TT תשאיר למי שמרכיב הנהיגה העירונית/מונטונית לעייפה גבוה בו.

לחיים האמיתיים - זה סיפור אחר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

דווקא לעניין ההנעה האחורית אני פחות מייחס חשיבות כי כל עוד הוא יהיה אחראי ולא ינתק בקרות (בהעדר נסיון מתאים) הוא יהיה בסדר גמור.

אני אקצין ואומר שגם אם ייקח את הרכב שלי לטיול בכביש מאתגר, הוא לא יצליח לסחוט מהזנב משהו שהוא מעבר לפסיעה קלילה כל עוד הבקרה עובדת, על כל שכן להעיף את התחת לקיביני*ט.

הבקרות אחיזה די הופכות את הרכבים לסוג של עמידים לאדיוטים (נשמע טוב יותר באנגלית).

פורסם
דווקא לעניין ההנעה האחורית אני פחות מייחס חשיבות כי כל עוד הוא יהיה אחראי ולא ינתק בקרות (בהעדר נסיון מתאים) הוא יהיה בסדר גמור.

הוא לוקח את המכונית לשבוע לא לשעה.

אחלה תקופה שבה אפשר ללמוד את המכונית. גם לשחרר בקרות לחופשה.

ב GT86 יש לדעתי יותר פוטנציאל. אולי זה הטעם האישי שלי בלבד.

ואיך אתה מסביר שב 9 מכל 10 תגובות שלך אתה מתייחס גם למכונית שלך :wink:

פורסם

במקרה, אני כרגע הייתי בדולומיטים.

לך על ה-TT בלי לחשוב פעמיים. יש לי נסיון על שני הרכבים. ה-TT יותר נוחה, נעימה ומפנקת וזה ממש חשוב לכבישים פה

ולכמות השעות שאתה תהיה מאחורי ההגה. יש כאן כמה פניות בודדות שהייתי לוקח את ה-GT86 כדי לתת קצת צדדיות אבל

99% מהעיקולים כאן האאודי תהיה בסדר גמור מבחינת הכיף שתקבל.

עוד טיפ קטן,

חלק מהמקומיים פה נוהגים ממש מהר, אבל ממש.

אז אם מגיעה מאחוריך פיאט/אלפא/טנדר מלפני 20 שנה עם צמיגים ברוחב של אופניים היא תעקוף אותך.

או בקו רצוף או מהשוליים. גם אם אתה על TT. פשוט תן להם לעקוף...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
במקרה, אני כרגע חזרתי מהדולומיטים.

לך על ה-TT בלי לחשוב פעמיים. יש לי נסיון על שני הרכבים. ה-TT יותר נוחה, נעימה ומפנקת וזה ממש חשוב לכבישים פה

ולכמות השעות שאתה תהיה מאחורי ההגה. יש כאן כמה פניות בודדות שהייתי לוקח את ה-GT86 כדי לתת קצת צדדיות אבל

99% מהעיקולים כאן האאודי תהיה בסדר גמור מבחינת הכיף שתקבל.

עוד טיפ קטן,

חלק מהמקומיים פה נוהגים ממש מהר, אבל ממש.

אז אם מגיעה מאחוריך פיאט/אלפא/טנדר מלפני 20 שנה עם צמיגים ברוחב של אופניים היא תעקוף אותך.

או בקו רצוף או מהשוליים. גם אם אתה על TT. פשוט תן להם לעקוף...

בשנתיים האחרונות ביליתי שבועיים בנהיגה בדולומיטים, בתנאי חורף כאמור.

הנהגים שם ממש לא נוסעים מהר - לפחות לא בסטנדרט שלי. מה שכן, מלבד אחד ב B4 שאיבד אחיזה והסתחרר באמצע העיירה מול עיניה של שוטרת תנועה (שלא הנידה עפעף), הם נוהגים די טוב ובזהירות סבירה.

אני חושב שעיקר המשיכה שלי ל GT היא דווקא המראה והייחוד שלה.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
הוא לוקח את המכונית לשבוע לא לשעה.

אחלה תקופה שבה אפשר ללמוד את המכונית. גם לשחרר בקרות לחופשה.

ב GT86 יש לדעתי יותר פוטנציאל. אולי זה הטעם האישי שלי בלבד.

ואיך אתה מסביר שב 9 מכל 10 תגובות שלך אתה מתייחס גם למכונית שלך :wink:

אם אתה מוכן להסתכן בלהרוס חופשה במקרה הטוב בהתעסקות לא נעימה של לאחר תאונה ובמקרה הפחות טוב אישפוזים וצפונה מכך רק כדי להרגיש גבר גבר שכיבית בקרות אחרי סה"כ שבוע נסיון- לבריאות.

אני לא לוקח סיכונים כאלה, בטח לא בחופשה שאני רוצה לסיים עם טעם טוב.

חיכיתי שתתייחס לזה שאני מתייחס לרכב שלי, אז בוא, אסביר מדוע קל לי להשתמש בה כדוגמה:

1.בראש ובראשונה כי קל ורלוונטי יותר לדבר על מה שיש לי ומהנסיון שלי ולא לדבר באויר.

2.כי זה מתקשר לדיון בפן שיש מעין פחד "גלובלי" מהנעה אחורית מבלי להתעמק ולהבין שאין לכך משמעות כשהבקרות עובדות, לכן הסברתי שאפילו ברכב מאוד חזק אין לכך משמעות.

3.כדי שיהיה לך מה להגיד :wink:

4.יעשה לך טוב יותר אם במקום שאשתמש בדוגמה מרכב עליו יש לי נסיון אכתוב "רכב חזק" בכלליות?

הסר חשש מלבך ידידי, אוהב את הרכב שלי אבל יש טובים ממנו, גם לו יש את החסרונות שלו, לא הכל ורוד.

פורסם

אחדד קצת, הכוונה שלי הייתה לנהיגה שם בלילה.

בנס הרים שמרתי קצב (גולף GTI עם קצת פלפל) אחרי 370Z, קורבטים, EVO X משופרות ואפילו GTR אחת. הבנת את הכיוון?

בדולומיטים לקחתי מרצדס (שיקולי נוחות) דיזל לא פראיירית בכלל ונעקפתי כמה פעמים תוך כדי שהם שיפשפו את המעקה פעם אחת

והמשיכו כאילו כלום!

חלק חתכו את הפניות כאילו הם ב-F1 במונטה קרלו בראות אפסית, נגד התנועה, בגשם, בלילה.

לא יודע איך לא נתקלת במשוגעים פה עדיין.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא יודע איך לא נתקלת במשוגעים פה עדיין.

האמת שאתה צודק, נתקלתי ב2 משוגעים, שניהם ב2012.

אחד היה נהג של פיאט מסחרית גדולה שנסע מאחורי בדרכי לבולזאנו בשעה 5 לפנות בוקר. הוא נסע בסבלנות ורגוע, אבל ברגע שנכנסו לעיירה והיה נתיב לעקיפה - האיץ למשהו כמו 120 ופשוט נעלם מהאופק. רצוי לציין שב5 בבוקר, בחושך מוחלט, וכשיורד שלג, נסעתי רק איזה 60-70 שם. בכל זאת, משוגע אך מנומס.

השני היה בקבוצה שלי. :|

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם
חיכיתי שתתייחס לזה שאני מתייחס לרכב שלי, אז בוא, אסביר מדוע קל לי להשתמש בה כדוגמה:

שלא יהיה לך ספק לשניה. בזיקוק של העניין המוטורי בלבד, אני מקנא* בך... ותמשיך בכיף עם זה. זה לא באמת מפריע...אפילו לשניה.

*ללא קמצוץ של צרות עין.

פורסם

הכח לא מורגש בGT86. כן זה ירגיש לך רכב חזק מהסטנדרט אבל עדיין...

יחידת ההנעה של הTT 2.0T שמורכבת בהרבה רכבים שלהם מרגישה חזקה בהרבההההההההה מהמנוע האטמוספרי של הטיוטה שורה תחתונה קו ישר ה TT תמשוך הרבה יותר ותהיה הרבה יותר כיפית

סיבובים ועיקולים לנהג שמבין עניין הGT86 תהיה עדיפה

פורסם
שלא יהיה לך ספק לשניה. בזיקוק של העניין המוטורי בלבד, אני מקנא* בך... ותמשיך בכיף עם זה. זה לא באמת מפריע...אפילו לשניה.

*ללא קמצוץ של צרות עין.

הכל בכיף ידידי ואני אגיד משהו שפעם לא הייתי מאמין שאי פעם אומר- אחרי הכל זה רק פח עם גלגלים ומנוע, אין הרבה במה לקנא.

פעם היתה לי לרכבים קנאות דתית, לא הייתי נותן סיבוב לאף אחד, היום אם תקפוץ לביקור ותבקש בנימוס אולי גם תקבל סיבוב.

אבל זה כבר אופ טופיק (סוג של התבגרות מוטורית).

פורסם

עידן - זה ממש נושא אחר ממה שהדיון הזה מכוון אליו. לכן לא אתן פירוט שיצור דיון שיגרום לסטיה מוחלטת ממנו.

מה שאפשרי שם לא אפשרי כאן... וזה לא רק עניין כספי. תרבות.

פורסם
השוואה של הנתונים אגב, יש כאן:

http://www.zeperfs.com/en/duel3408-4069.htm

והיא מציגה ניצחון מוחץ לאאודי. אבל משום מה, אני עדיין בלבטים.

אפילו לא בטוח שזה בגלל ההנעה האחורית - מצב שחלק מההתלבטות היא פשוט בגלל, כמו שאמר פה מישהו קודם, הייחוד והעניין שבטויוטה כרכב נדיר יותר ו"ספורטיבי" יותר.

בפיתוח של ה-GT86, ברגע שהם הגיעו לסף חיוכים\ק"מ מסויים הם עשו את שלהם. שאלות כמו אם המושב ממש נוח, אם הסטריאו איכותי, אם יש בידוד רעשים או אפילו אם יש תוצאה יפה של 0-100 לא נשאלו אפילו.

כל הפואנטה של רכבים כמו ה-GT86, MX-5, 205 GTI היא לבנות רכב מהנה, לא רכב עם נותנים יבשים מרשימים במיוחד.

גם סיאט איביזה קופרה יכולה "לנצח" אותם בהפרש כ"ס או 0-100, זה לא חוכמה.

החוכמה היא לעשות רכב שירגש אותך בכל עיקול וסיבוב ואת זה אי אפשר למדוד בפרמטרים טכניים שתראה בהשוואות שכאלו. במבחן כזה ה-GT86 לוקחת בקלות לפי דעתי.

אם זה מה שאתה מחפש בחופשה, GT86 איט-איז.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...