Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw 760 מהם החלקים במסומנים באדום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול לשער שהעליון הוא חיישן תאורה וגשם (זה המיקום של החיישן ברכבי VW לדוגמה).

התחתון.. אולי מצלמה קידמית?

פורסם

אני מאמין שזה מאוד דומה למה שיש באודי A8 - חלק ממערכת החנייה שמאפשרת לראות הדמייה של הרכב "מלמעלה" או בכל דרך אחרת.

הנה דוגמא:

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

בשמשה ממוקמים כל חיישני התאורה\גשם וכו׳.

בגריל זה או חלק ממערכת ראיית הלילה או לחילופין ה״ראדר״ של בקרת השיוט (מאתרת מכשולים ובולמת).

התצוגה ההיקפית אינה קשורה שכן החיישנים\מצלמות שלה ממוקמים בקצוות הפגושים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שאלה יפה. אפילו פתחתי ספר רכב. לא כתוב שם.

מנסיוני עם סדרה 7 F01. מלמעלה יושבת מצלמה שמשמשת חיישני גשם, תאורה, מערכת סטיה מהנתיב, ראיית לילה וכדומה. יש לידה גם אנטנה לכל מני מכשירים. לדוגמה צ'יטה בהתקנה סמויה מתמשקת לאנטנת הנ"ל.

מלמטה לדעתי, רדאר של מערכת שיוט אדפטיבית, אבל אני לא בטוח כי אין לי כזאת.

ראיה הקפית יושבת במראות. בפגוש זאת מערכת ראיה לצדדים מאוד שימושית ביציאה מחניון או כל פינה עוורת.

פורסם

בגריל זוהי מצלמה תרמית שהיא חלק ממערכת לראיית לילה וזיהוי/ התראת מכשולים בלילה של FLIR ו AUTOLIV (מציג בתצוגה עילית הולכי רגל / רוכבי אופניים/ חיות על הכביש). המערכת הזו מותקנת כאופציה בדגמים היקרים של ב.מ.וו ואאודי.

אסף.

• תוכן חדש...