Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב שאני רוצה לקנות, למוכר אבד המפתח ספייר.

אני רוצה לעשות לרכב ביטוח מקיף. שכפול מפתח זה דבר אפשרי? ואם כן איפה צריך לעשות את השכפול על מנת שלא יהיו בעיות עם הביטוח?

פורסם

אני הבנתי שבמקרה של גניבה אחת השאלות הראשונות היא איפה המפתחות...

ולכן לא יודע אם מפתח משוכפל תופס במקרה כזה...

פורסם

כל אחד יכול לאבד מפתח וכל אחד יכול לשכפל. רק שתדע ששכפול מפתח יכול לעלות לך גם כמה מאות טובות של שקלים. תברר את המחיר לפני הקניה ותתקזז עם המוכר. הוא לא שכפל כי כנראה המחיר גבוה.

פורסם

היום ביררתי עם ביטוח ישיר,

הנציגי מכירות לא מודעים לבעיה.

שלחו אותי לברור עם מישהו שקצת יותר מבין.

בסוף לאחר המתנה הנציג אומר לי שאין בעיה עם זה רק יש ליידע את חברת הביטוח על כך שיש רק מפתח אחד. (לא יודע אם דבר כזה מייקר את הפרמייה או לא אבל חשוב שזה יהיה מתועד שם) אפילו על מנת להיות בטוח במאה אחוז הייתי מבקש שיציינו זאת על גבי הפוליסה.

חברות ביטוח הם נחמדות שאתה עושה ביטוח אבל ברגע שאתה מנסה להוציא מהם כסף הם לא כל כך נחמדות זאת אני אומר מניסיון.

בכל מקרה מציע לכל אחד שנתקל בבעיה הזו לברר מול החברת ביטוח הספציפית כי היו לא מעט מקרים שהשל מחסור במפתח החברה לא הסכימה לשלם.

שתיהיה שבת שלום

פורסם
תברר את המחיר לפני הקניה ותתקזז עם המוכר. הוא לא שכפל כי כנראה המחיר גבוה.

ולמה שהמוכר יסכים לקיזוז הזה?

אני מוכר לך רכב, עם מפתח כדי שתוכל להתניע אותו. יש לי רק מפתח אחד. רוצה יותר? שכפל על חשבונך :shock:

את רכבי הקודם קיבלתי עם מפתח אחד, ואחרי כמה חודשים שיכפלתי אותו, לא חשבתי בכלל להודיע לחברת הביטוח.

שא ברכה וסע בזהירות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מי ישלם על הסיפור, זה לא העיקר בכלל.

שביט- אתה לא חייב לעשות שום דבר ולא לדווח. חלילה מאחל שדבר כזה יקרה אבל שתדע שיכולה להתעורר עם זה בעיה בעת צרה.

ושוב מקווה שלא נצטרך דברים כאלה.

שבת שלום

פורסם
היום ביררתי עם ביטוח ישיר,

הנציגי מכירות לא מודעים לבעיה.

שלחו אותי לברור עם מישהו שקצת יותר מבין.

בסוף לאחר המתנה הנציג אומר לי שאין בעיה עם זה רק יש ליידע את חברת הביטוח על כך שיש רק מפתח אחד. (לא יודע אם דבר כזה מייקר את הפרמייה או לא אבל חשוב שזה יהיה מתועד שם) אפילו על מנת להיות בטוח במאה אחוז הייתי מבקש שיציינו זאת על גבי הפוליסה.

חברות ביטוח הם נחמדות שאתה עושה ביטוח אבל ברגע שאתה מנסה להוציא מהם כסף הם לא כל כך נחמדות זאת אני אומר מניסיון.

בכל מקרה מציע לכל אחד שנתקל בבעיה הזו לברר מול החברת ביטוח הספציפית כי היו לא מעט מקרים שהשל מחסור במפתח החברה לא הסכימה לשלם.

שתיהיה שבת שלום

אני לא חושב שחברת ביטוח יכולה לדעת כמה מפתחות ספייר צריך להיות לך..

בכל מקרה נגיד ונגנב לך הרכב (טפו טפו טפו) שלא באשמתך (זאת אומרת לא השארת את הרכב מונע עם המפתחות בפנים והלכת לקניות.. אלא באמת נגנב) חברת הביטוח ידרשו ממך מפתח אפילו זוג מפתחות, מה הבעיה ללכת לכל חנות חומרי בניין ולשכפל מפתח ב-60-100 שקל ? הרי אף אחד לא מבקש ממך להביא שלט נוחות..

פורסם

בלי קשר לביטוח, כדאי שיהיה מפתח ושלט (אם יש) ספייר.

לעולם לא תדע מתי המפתח יינעל בתוך הרכב, או שאחד מבני הבית ישכח את המפתח אצלו, או שהמפתח ייפול בפיר של המעלית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

עכשיו כשקניתי את האוטו האחרון להפתעתי, היא הביאה לי 3 זוגות מפתחות (מפתח + שלט). זה היה לי הפתעה, כל הרכבים שקניתי קודם בא לי עם מפתח אחד.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...