Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוחית רישוי קצרה ,האם חוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אני מניח שכבר נפתחו כמה וכמה פוסטים בעניין אך למען האקטואליות אני אשמח אם תענו לי שוב על השאלה.

אשמח לדעת אם יש חוק האוסר הרכבת לוחית רישוי קצרה\ אמריקאית ברכבים אחרים, האם המשטרה אוכפת דבר שכזה

או שמא רק במכוני הרישוי הדבר נאכף?

אשמח לקבל חוות דעת מיודעי דבר ומכאלה שנוסעים עם לוחיות קצרות.

שלומי.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא,זה חוקי לחלוטין ואתה יכול לגשת למכון בדיקה שיכין לך לוחית אמריקאית.(אתה יכול גם לערבב,אחת ארופאית ואחת אמריקאית)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עזבו חוקי/לא חוקי למה זה טוב?!

ועוד יותר מעניין אותי, למה סובארו מתעקשים? על הXV זה פשוט לא נראה טוב

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אכן הקליאו נראת כמו אוגר עם הלוחית הקטנה :lol: .

אני חושב שכדאי לך להסתפק ברגילה :wink: .

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
לא,זה חוקי לחלוטין ואתה יכול לגשת למכון בדיקה שיכין לך לוחית אמריקאית.(אתה יכול גם לערבב,אחת ארופאית ואחת אמריקאית)

דווקא לערבב אסור זה צריך להיות אחיד

פורסם

פרנקוס, לוחית רגילה!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

חוקי לחלוטין.

אני עשיתי לוחית קטנה במקום הגדולה לטראנו.

60 שקלים בקומפיוטסט ראשון.

שמתי אותה על הדלת האחורית כי זה מפריע לזוית נטישה.

אולי עם המיקום תהיה בעיה אבל נעבור את זה :-D

אלי

פורסם
דווקא לערבב אסור זה צריך להיות אחיד

מאיפה הבאת את זה,

אצלי בחזית יש קצרה ומאחור ארוכה,

הרכב קיבל אותן במכון טסטים בראשלצ (ללא קשר לטסט) ולאחר כמה חודשים עברה טסט בכלל במכון בבאר טוביה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

עברת כי הם לא שמים לב לזה.

מישהו העלה פה פעם את לשון החוק, אין בעיה לשים לוחית אמריקאית או אירופית כל עוד יש שתי לוחיות באותו גודל על הרכב. תחפש בפורום

פורסם
עברת כי הם לא שמים לב לזה.

מישהו העלה פה פעם את לשון החוק, אין בעיה לשים לוחית אמריקאית או אירופית כל עוד יש שתי לוחיות באותו גודל על הרכב. תחפש בפורום

הפורום הוא לא מקור מידע שאפשר להגיד עליו רשמי וללכת לפיו.

אם יש נוהל מסויים במשרד התחבורה לגבי לוחיות וגודלן - הרי שזה מה שרלוונטי.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...