Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוחית רישוי קצרה ,האם חוקי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חבר'ה גם אני רצתי להחליף את הלוחיות רישוי שלי מארוכות לאמריקאיות קטנות כמו שהיו בהונדה הקודמת שלי

בדקתי את הנושא מכון טסטים יעשה לכם איזה לוחית שתירצו גם משולשת מבחינת החוק זה חוקי רק לרכב מתצור אמרקאי או שאין מקום ללוחית ארוכה ויש מקום רק לקטנה שוטר יכול לעצור אותך ולתת ל זה הורדה מהכביש (אישית לא כדאי)

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא בטוח,סובארו שהיא יפאנית כולן מגיעות עם מספר קצר,ותראה את ה BRZ יש לה מספיק מקום בשביל לדחוף שני מספרים סטנדרטים ובכל זאת זה מגיע עם קצר( טוב קצת הגזמתי)

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
טוב חבר'ה גם אני רצתי להחליף את הלוחיות רישוי שלי מארוכות לאמריקאיות קטנות כמו שהיו בהונדה הקודמת שלי

בדקתי את הנושא מכון טסטים יעשה לכם איזה לוחית שתירצו גם משולשת מבחינת החוק זה חוקי רק לרכב מתצור אמרקאי או שאין מקום ללוחית ארוכה ויש מקום רק לקטנה שוטר יכול לעצור אותך ולתת ל זה הורדה מהכביש (אישית לא כדאי)

יש מכוניות שזה כן מתאים להן פיזית ויש שלא.

פורסם

סליחה על ההקפצה וחוסר הסבלנות ,

dscf4056t.jpg

ככה יצא,רק תגידו לי אם המדבקות מאחור זה תקין ,וזה בשביל להסתיר את החורים .

dscf4055q.jpg

פורסם

לא נראה לי שיש עם זה בעיה, זה לא מסתיר את לוחית הרישוי.

אתה יכול לקנות מדבקות בסגנון הזה רק בצבע הרכב, לדעתי יפה ו"נקי" יותר:

26457_1_1.jpg

תהנה וחג שמח.

פורסם
לא נראה לי שיש עם זה בעיה, זה לא מסתיר את לוחית הרישוי.

אתה יכול לקנות מדבקות בסגנון הזה רק בצבע הרכב, לדעתי יפה ו"נקי" יותר:

26457_1_1.jpg

תהנה וחג שמח.

אתה צודק אבל לא היה בהישג ידי באותו הרגע, ותודה חג שמח .

פורסם
להזכיר,

באמצע שנות ה-90 בחלק מהגי.אם.סי ספארי היה מקובל לשים מאחור לוחות זיהוי "קצרות" בלבד...

נכון ,גם באמבולנסים .

פורסם
יצא נחמד תתחדש. אני גם החלפתי בהונדה סיוויק. האמת המחזירי אור טיפה מציקים לעין, הייתי שוקל פתרון אחר.

ולא עשו לך בעיות כלשהן ?

פורסם

חבל שלא שמרתי את ההורדה שקיבלתי:wink:.

אני אומר לכם שקיימת תקנה שאוסרת על התקנת לוחיות רישוי אמריקאית לרכבים שאינם כאלה (למעט בודדים, כמו אימפרזה טורבו/STI).

פורסם

אני לא בדיוק יודע איך זה עובד.

אצלי בהיילקס לא הסכימו להוציא לי לוחית קצרה (להתקין על הדלת מאחור) למרות שמקדימה יש לוחית קצרה (ככה קניתי את הרכב)

בגאלאנט יש שני דגמים של באג'ז, אחד עם לוחית רגילה ואחת עם קצרה.

בגאלאנט הקודמת שהיתה לי היה מקום ללוחית רגילה ובגאלאנט הנוחכית אין מקום (ויש מספר קצר).

בטויוטה פראדו יש מספר קצר (כמו ברוב בגי'פים, כמו פג'רו וכו')

אני לא מוצא לזה הסבר, אך מספר מכוני רישוי לא נתנו את זכות הבחירה.

והאמת שזה לא משנה לי מפחינת צורה, רק בקטע של התקנה.

פלג

פורסם
ולא עשו לך בעיות כלשהן ?

לא עשו בעיות.

DORAS יכול להיות זאת תקנה ישנה שבוטלה, בוודאות לא יורידו עכשיו לאף אחד את האוטו בגלל לוחית רישוי קצרה :roll: .

• תוכן חדש...