Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נהניתי מאד לקרוא! אחח 'Merica :-)

בדיוק חזרתי בעצמי מטיול מוטורי באזור קנדה.. רק שבגלל העובדה שאני מתחת ל25, לא יכלתי להשכיר רכב מקבוצת האדרנלין של הרץ (אני ספציפית הייתי חרמן מאד על צ'לנג'ר) והייתי צריך להסתפק בקמארו קבריו' :roll:

לא שאני קטנוני אבל למען הסדר הטוב - כמו שצוין בסרטון מבחינת כח היא בסביבות ה16 כ"ס מעל הדגם הרגיל - ז"א סביבות 430 כ"ס ולא 500+ כמו שציינת.. סביר להניח ברגע שהם יסיימו את הגלגול שלהם בהרץ הם יוצעו למכירה במחירים מאד נוחים.

פורסם
נהניתי מאד לקרוא! אחח 'Merica :-)

בדיוק חזרתי בעצמי מטיול מוטורי באזור קנדה.. רק שבגלל העובדה שאני מתחת ל25, לא יכלתי להשכיר רכב מקבוצת האדרנלין של הרץ (אני ספציפית הייתי חרמן מאד על צ'לנג'ר) והייתי צריך להסתפק בקמארו קבריו' :roll:

לא שאני קטנוני אבל למען הסדר הטוב - כמו שצוין בסרטון מבחינת כח היא בסביבות ה16 כ"ס מעל הדגם הרגיל - ז"א סביבות 430 כ"ס ולא 500+ כמו שציינת.. סביר להניח ברגע שהם יסיימו את הגלגול שלהם בהרץ הם יוצעו למכירה במחירים מאד נוחים.

גם אני הופתעתי לשמוע את זה,באתרים אחרים דיברו על בין 500ל550 סוסים ויש כאלו שכתבו אפילו צפונה מכך,הרץ בעצמם לא פרסמו נתונים רשמיים.

גם אותי הצ'אלנג'ר מחרמנת יש בה משהו ללא ספק,אף על פי שהיא קצת גדולה ומגושמת.

Porsche 944 turbo

• תוכן חדש...