Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמרוד,

לא זמן טוב להחליף את הבימר?.....

:twisted:

אכן יש משהו כייפי מאוד ברכבים האלה, זה הנפח מנוע, המומנט, הסאונד שכולם מתחברים ביחד לחוויה פסיכית משהו.

תודה על השיתוף!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קנאה קנאה קנאה ושוב,קנאה!

איזה יופי לשמוע על דברים כאלה,אוטו מדהים ושמח שנהנת,מתי יהיו דברים כאלה בארץ הקודש? :oops:

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
נמרוד,

לא זמן טוב להחליף את הבימר?.....

:twisted:

אכן יש משהו כייפי מאוד ברכבים האלה, זה הנפח מנוע, המומנט, הסאונד שכולם מתחברים ביחד לחוויה פסיכית משהו.

תודה על השיתוף!

שלא תחשוב שלא חשבתי על זה:wink: .

אבל גם אם כן,מה לעזאזעל? קורבט ישנה?@

Porsche 944 turbo

פורסם

הייתי אומר שגם בעיצוב יש לא מעט. על אחת כמה וכמה בדגמים המקוריים.

מוסטאנג שלבי, הצ׳לנג׳ר, הקמארו, קורבט 70's, גראן טורינו וכו׳ וכו׳ וכו׳

פורסם
אחחח, המכונית שהייתי שוכר אם לא הייתי בעל משפחה (בערך - הייתי הולך על 5.0 קבריולט - למעשה ראיתי לפחות שתיים כאלו באוויס וונקובר).

סחטיין.

רק שלא הייתי מנסה סגנון נהיגה כזה ב-BC. כמה שבועות לפני שהגעתי לשם המשטרה תפסה שיירת פורשה ממהרים על כביש 99. המכוניות הוחרמו, הרשיונות נשללו וקנסות כבדים חולקו. דובר המשטרה המקומית ציין בסיפוק שהחוליגנים "דהרו" במהירות של מעל 140 קמ"ש...

לא יודע לגבי BC, אבל קרוב שמתגורר בטורונטו הסביר לי את הכללים באונטריו: המהירות המותרת (גם בכבישים המהירים) - 100 קמ"ש. עד 110 עוצמים עין. מעל זה ענשיה מדורגת, מעל 150 זה החרמת הרכב למספר חודשים, פסילת רשיון וקנס של $5000.

אני מניח שגם בקליפורניה אילו נתפסת היית משלם ביוקר.

ד"א - בני הבכור בילה בטיול בקליפורניה לפני כשנה - 3 שבועות ו-6,000 ק"מ על קמארו אדומה. התענוג היה גדול במיוחד כיון שהמחיר ששולם היה לפי הרכב שהוזמן וחסר בתחנת ההשכרה - ניסן טידה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
,

וממשיך כאילו כלום 125 ואז עובר לשישי,135 אוקי זה מהר,145 holy shit באיזור ה150 החלטתי שזה מספיק,אפילו שהראות הייתה מעולה והיה לי עוד מספיק מרחק לעלות עוד,הרגשתי שאין לי ביצים.

]

לגמרי.

"אדם שמוכר לי מאוד מאוד מקרוב"... ( :lol: ) קיבל בארץ לנסיעת מבחן יגואר XF בגרסת 5 ליטר 8 צילינדרים 385 כ"ס.

מדובר בבהמה מטורפת וגם שם פולס עמוק על דוושת התאוצה גורם לרכב לעלות מ- 160 קמ"ש למהירות של 235 קמ"ש מהר יותר מהזמן שלוקח לכם לקרוא את המשפט הזה...

זו חוויה הזויה וזה גם הרגע שבו אין יותר ביצים כי העולם חולף סביבך במהירות וזה דורש ריכוז עילאי, גם הפחד מהכחולים עשה את שלו והמהירות הופחתה אחרי כמה שניות למשהו סביר יותר.

פשוט כיף.

פורסם

האמת שאצלי הביצים מפחדות יותר ממצלמת מהירות ניידת או ניידת סמויה מאשר מהמהירות עצמה ויש משהו מאוד ״משכר״ בקצב בו המפלצות הללו צוברות תאוצה, זה מרגיש כאילו הילוך ראשון הוא פצצת מומנט ובכל הילוך לאחר מכן המומנט רק מתגבר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא יודע לגבי BC, אבל קרוב שמתגורר בטורונטו הסביר לי את הכללים באונטריו: המהירות המותרת (גם בכבישים המהירים) - 100 קמ"ש. עד 110 עוצמים עין. מעל זה ענשיה מדורגת, מעל 150 זה החרמת הרכב למספר חודשים, פסילת רשיון וקנס של $5000.

אני מניח שגם בקליפורניה אילו נתפסת היית משלם ביוקר.

ד"א - בני הבכור בילה בטיול בקליפורניה לפני כשנה - 3 שבועות ו-6,000 ק"מ על קמארו אדומה. התענוג היה גדול במיוחד כיון שהמחיר ששולם היה לפי הרכב שהוזמן וחסר בתחנת ההשכרה - ניסן טידה.

אתם מדברים בקמ"ש או במיילים?

כי 100 קמש זה לא הרבה יחסית לכבישים שם, יותר הגיוני שיתנו הגבלה ל160 קמש (שזה 100 מייל).

גם המרחקים שם גדולים מאוד, ב100 קמש זה לא יגמר.

פורסם

כי 100 קמש זה לא הרבה יחסית לכבישים שם, יותר הגיוני שיתנו הגבלה ל160 קמש (שזה 100 מייל).

קמ"שים,גם בקיפורניה אף אחד לא מעז לעבור את המהירות המותרת ביותר מעשרה קמ"ש.

מצחיק לראות קררה טורבו,וקורבט ZR1 נוסעות 110 בנתיב האמצעי,במשך עשרות קילומטרים.

Porsche 944 turbo

פורסם

ואללה אחי מדהים!

כמות הבנזין ששרפת בשישה ימים מספיקה לאלטו (לשעבר שלי) כנראה לחודשיים.

נשמע חוויה מעוררת חושים שכל אחד צריך לסמן עליה וי עד אשר הוא יקנה את המפלצת שלו.

עוד משהו, כתבת יפה או שכל דבר שכותבים על מכוניות כאלה נראה יפה כך או כך היה כיף לקרוא.

פורסם

חוויה מדהימה. רכב מדהים ביופיו בסאונדו (מהמילה סאונד :-)) וגם כתבת יפה מאוד. מה שכן, לפחות ממה שאני יודע, אכיפת עבירות התנועה בארה"ב גדולה משמעותית מפה. מאיפה הבייצים לנסוע כמעט 250?

תענוג!!

פורסם

קמ"ש. קנדה מטרית לגמרי. אפילו ב-401 שרוחבו מגיע לאיזה 18 נתיבים (ויתקנו אותי הקנדים שבינינו).

בני (ראה הודעה קודמת) דיווח לי שהמהירויות המותרות בקטעים בהם נסע בקליפורניה והמדינות השכנות הגיעו עד 80 מייל לשעה (128 קמ"ש) .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קמ"ש. קנדה מטרית לגמרי. אפילו ב-401 שרוחבו מגיע לאיזה 18 נתיבים (ויתקנו אותי הקנדים שבינינו).

בני (ראה הודעה קודמת) דיווח לי שהמהירויות המותרות בקטעים בהם נסע בקליפורניה והמדינות השכנות הגיעו עד 80 מייל לשעה (128 קמ"ש) .

ברב הכבישים המהירים המהירות המותרת היא 65,נתקלתי פעם או פעמיים ב70 בכבישי האגרה,אבל שלט של 80 טרם ראיתי,

אגב איכות הכבישים המהירים בחלק מהמקומות גורמת לציר ז'בוטינסקי להרגיש כמו אוטוסטרדה בשוויץ לעומתם.

Porsche 944 turbo

פורסם

ואללה מדהים!

כמות הבנזין ששרפת בשישה ימים מספיקה לאלטו (לשעבר שלי) כנראה לחודשיים.

נשמע חוויה מעוררת חושים שכל אחד צריך לסמן עליה וי עד אשר הוא יקנה את המפלצת שלו.

עוד משהו, כתבת יפה או שכל דבר שכותבים על מכוניות כאלה נראה יפה כך או כך היה כיף לקרוא.

• תוכן חדש...