Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הישראלי המצוי, כל מה שיפני זה אחלה, כל השאר זבל, וכל מילה מיותרת, הוכחת את זה הרגע.

עריכה: אני רואה שערכת, אולי זה כי פחדת מלקבל ריקושטים בצורות תגובות כמו שלי.

לפחד ממש לא, מכול אחד אחר או ממך בטוח לא, זה פורום, מה תעשה בדיוק? תצעק עליי?

החלטתי שזה לא המקום הנכון לפתוח דיון על כמה פיאט זה רכב "מדהים" או לא.

ישראלי מצוי תקרא לאמא שלך חתיכת ילד אידיוט, יש גבול לכמה שאני מוכן לסבול מאנשים, וגם אין לי בעיה לקבל על זה אזהרה.

אני נוהג על קוראנית אם זה משנה לך באמת, והייתה לי פיאט, וגם אם תכוון לי אקדח לראש אני לא ארכוש אחת.

אבא שלי על גרמניה ואמא על יפנית, אם זה ממש משנה לך.

תמשיך לנסוע על הפיאט שלך, ולהצהיר כמה היא מצוינת וטובה, תהנה לך, רק תזכיר לשאר הפורום כשתצליח למכור אותה אחרי שנה כמעט של פרסום.

פורסם

אתה בכלל לא אישי :shock:

התגובה שמחקת הייתה תמצית הישראליות בנושא רכב בארץ הזאת (מי שלא הספיק,פיאט זה נבלה יפני זה אחלה), וקרה שנפלת על פיאט נבלה, אז כל הפיאטים בארץ נהיו פתאום זבל, אבל שמישהו יבוא וילכלך על 205? חס וחלילה, נפלת על אחת טובה אז כולם בונבונירות, ישראליות נטו, אגב, תרבות דיון, גם פה קיבלת את תג הישראלי של השנה!

אני? מלכלך על הפיאט כמה שאפשר, רכב עגלה רכב מכוער, מה לא, אני לא משקר לעצמי שהאוטו טוב כי הוא שלי, אבל האמינות מוכחת על זה אין מה להתווכח, לפחות מבחינתי, אני לא אומר שכל הפיאטים שמורות, אבל השמורות באמת, באמת טובות ונותנות תמורה מצויינת לכסף. שאגב, עדיף פונטו 2001 מאשר קורולה 96 "אלמותית כביכול".

ואגב, אם כבר לרדת לפסים אישיים, אתה ומכרייך זקוקים לשיעור קל במסחר רכב, או שבעצם עזוב, אני ימשיך להנות מרכב איכותי על חשבון דעות ישראליות קדומות, תודה וחג שמח.

פורסם

כשאתה קורא לי ישראלי מצוי, אז זה אישי ועוד איך.

אגב - לא סובל קורולה, בכלל! גם אני העדפתי פונטו על פני קורולה גרוטאה עתיקה.

לשאר הדברים אני לא נכנס, אני מהסלולרי ואין לי כוח באמת להגיב לך ולשטויות שרשמת, כי זה ממש לא מה שרשמתי ב״תמצית״.

בהצלחה במכירה לכולם, שנה טובה.

נ.ב - שיעור במסחר רכב: לא מבקשים על רכב 2001 מחיר של רכב 2005 ומצפים למכור, ואם לא רוצים למכור, לא מטרטרים אנשים שיבואו עד אלייך ואז אומרים להם לא, פשוט לא מפרסמים.

פורסם

השאלה היא כמה דחוף אתם רוצים למכור את הרכב?

אם זה לא ממש דחוף, אז תתחילו במחירון, ואז לאט לאט תורידו עם הזמן. אבל אם זה דחוף, תירשמו 21 אלף ותקוו לטוב.

ודרך אגב, השוק של הפיאטים ממש לא להיט גדול כמו שאוהבים לצייר אותם. ביד 2 בסלולרי יש פרצה קטנה שנותנת לך לדעת מתי כול מודעה פורסמה.

לא מזמן ראיתי מודעה בת 4 חודשים של פיאט דינמיק עם 90 אלף קילומטר. הבנאדם הציע אותה במחירון. ככה שזה נותן לך תמונה כלשהי לגבי השוק של הרכב הנ"ל.

פורסם

בראייה מציאותית, המירב שאתה יכול לבקש בלי להבריח יותר מדי קונים פוטנציאליים.

זה מחירון משוקלל (ק"מ ידיים וכו') של לוי יצחק.

פורסם

מרפרוף ביד 2, ניראה שהמחירים נעים בין 18-24, אז כמו שאמרו כבר לפני, השאלה כמה לחוץ לכם למכור, אם לחוץ אז 20-21 ויכול להיות שתמכור יחסית מהר, ומקסימום משם לרדת קצת אם לא ימכר.

24 ומעלה לדעתי ירתיע רוכשים ולא תקבל הרבה טלפונים, למרות שהקילומטראג׳ נמוך מאוד אז אולי יקפוץ איזה קונה שמחפש רכב כזה.

אני במקומך מפרסם ב24, ממתין קצת, ומשם יורד, כול זאת בתנאי שלא דחוף לך למכור.

פורסם

תודה לכולכם- ואין צורך לריב או להיפגע אחד מהשני- אנחנו במתכונת חג- תהיו שמחים ומאושרים וסעו בזהירות ותהנו מהחג.

יש המלצה לגבי הקווליר?

בזכותכם אני מקבל תמונה מציאותית יותר וככה אדע איך להיתנהל.

תודה וחג שמח ! :-D

לדעתי אמינות הרכב מושפעת בעיקר מהטיפול לה הרכב זוכה: לכן אם רוצים אמינות יפנית- תיתנהגו לרכב כמו לצרפתיה, ואם רוצים רכב צרפתי- תיתנהגו לרכב כמו ליפנית (רכב לא רואה מוסך... אפשר לידחות טיפולים :-) ).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תפרסם לפי המצב ביד2.

תבדוק מי מוכר הכי יקר ומי מוכר הכי זול. אם אתה לחוץ, תפרסם במחירון ותראה מה מציעים. אם אתה לא לחוץ, תפרסם במחירון + 2500 ש"ח ותראה מה מציעים.

אני פרסמתי בזמנו את הספייס שלי במחירון + 2500 ש"ח ואחרי הבדיקה מכרתי במחיר מחירון - והרכב שלי היה בוגר ליסינג עם 170 אלף ק"מ...אז אני מניח שרכב פרטי עם מעט מאוד ק"מ יהיה אפילו יותר מבוקש. תנסה.

פורסם

רכבים כאלה לא כדאי להוציא מהמשפחה, פשוט תעביר את האוטו לאחיך ותפטר מהחראווליר לראשון שיסכים בכלל לבוא לראות את הרכב הזה.

יש לנו 2 רכבים כאלה במשפחה, קורולה 93 עם 85K ק"מ וגולף 2001 עם 75K ק"מ. זה לא כלכלי למכור אותם כי כמה כבר ישלמו לך מעל המחירון? 3K ש"ח (וגם הסכום המופרך הזה הוא בערך 20-30% מהמחירון של הרכבים האלה)? זה זוטות לעומת ההפרשים בעלויות אחזקת רכב חדש במקום הרכבים האלה (יש כסף לקנות רכב חדש אבל כל עוד הרכבים האלה ממשיכים לנסוע וחוסכים לנו כסף אז נשתמש בהם, יש מספיק אלטרנטיבות טובות יותר לבזבז עליהם כסף מאשר רכב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני חושב שסביבות ה20אלף(פחות אפילו).

במחירים האלה נמכרות בפועל יונדאי גטס שנת 2007-2008 שמרווחות וחזקות ממנה.

20 אלף? 13K מתחת למחירון? גטס שנת 2008 מחירון 33800 (דגם GLX 1.4)

ההגה הוא עגול!

• תוכן חדש...