Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור רקע. אפשר לדלג אם אתם לא רוצים לקרוא חפירה

לי יש בעיה - חתולים מאוד אוהבים את המנוע שלי. הייתה תקופה שכל בוקר לפני שאני נוסע לעבודה, אני חייב לפתוח את מכסה המנוע ולהבריח משם חתול. או שניים. הם תמיד היו קטנים, אז חשבתי יגדלו ויפסיקו.

אתמול תפסתי חתול מבוגר לגמרי יושב לי בנוח על המנוע. איך לעזאזל יש שם כל כך הרבה מקום!?

וכן, הכוונה היא מתחת למכסה המנוע. לא סתם על המנוע, אבל גם את זה הם עושים. (טוב שאני שם כיסוי...)

בעקבות הבעייה הזאת, אני פותח את מכסה המנוע לפני כל נסיעה, כבר לא משנה איפה אני. כבר ראיתי מה חתול ממוקם אסטרטגית יכול לעשות לאוטו שלי, שלא לשכוח מה הוא יכול לעשות למצב הנפשי שלי. (אני יודע שזה מנוע 1.2 חלש אבל אני בטוח שזנב בתוך רצועת האביזרים יכול לעשות נזק דיי גדול)

אני גם מנקה את המנוע מהלכלוך שלהם וכל זה.

סוף סיפר רקע.

האם לפתוח את מכסה המנוע כל פעם יגרום לכך שהמנגנון פשוט ישבר ואני אצטרך להחליף אותו? אני מתאר לעצמי שההחלפה לא כזאת קשה. (זה סך-הכל מנגנון נעילה פשוט שמורכב עם כמה ברגי אלן) אז אני בטח אקנה אחד מפירוקיה ואחליף לבד אם אני אראה סימנים של בלאי.

• אחראי פורום
פורסם

מאז שעשיתי פירוק לגורמים לחתול שהתחבא בתוך תא מנוע של אסטרו,

הייתי נותן מכה על המכסה או מטלטל מעט את הרכב (באסטרו זה לא בעיה,

נוד קטן וכל האוטו נע על מתליו הרכים בהיסטריה), זה הספיק כדי להציל לפחות

עוד חתול אחד שראיתי נמלט משם.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

וואו הזוי.

מזכיר לי פעם אחת שאבא שלי הגיע לבית ואני בדיוק שטפתי את הרכב שלי,איך שהוא עצר אני מבחין בגור חתולים זוחל מהפלסטיק שנמצא מתחת למנוע,מלוכלך ומותש,לא הספקתי לעזור לו כי הוא ברח :?

בכל מקרה תנסה להשפריץ באזור של הפלסטיק מתחת לרכב חומר דוחה חתולים וכלבים,פעם השפרצנו ליד העסק וזה עזר.

ובאיזה רכב מדובר? זה שבחתימה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מאז שעשיתי פירוק לגורמים לחתול שהתחבא בתוך תא מנוע של אסטרו,

הייתי נותן מכה על המכסה או מטלטל מעט את הרכב (באסטרו זה לא בעיה,

נוד קטן וכל האוטו נע על מתליו הרכים בהיסטריה), זה הספיק כדי להציל לפחות

עוד חתול אחד שראיתי נמלט משם.

החתולים אצלי התרגלו כבר. אני כבר עליתי על הרעיון הזה. אז עשיתי ניסוי.

שתי מכות על המכסה, בצורה שלא תפגע במכסה, קצת טלטול של האוטו. אז פתחתי את מכסה המנוע. 2 חתולים.

השיטה היחידה שעובדת זה לפתוח את המכסה. הם ממש לא מפחדים מרעש בחוץ כי מבחינתם, בתוך תא המנוע החמים והיבש, הם בטוחים יותר.

ובאיזה רכב מדובר? זה שבחתימה?

כן.

פורסם

אם לא מפריע לך (או לאנשים בשכונה שלך) לפני ההנעה תן צפירה קלה. נכון, זה יקפיץ לחתול את החיים, אבל יציל אותו מטיגון.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם
אם לא מפריע לך (או לאנשים בשכונה שלך) לפני ההנעה תן צפירה קלה. נכון, זה יקפיץ לחתול את החיים, אבל יציל אותו מטיגון.

לא אופציה. רועש מדיי, במיוחד בחניה המאוד אקוסטית שלי. גם נגד החוק. :lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם צפירה ומכה על מכסה המנוע לא אופציות, כנראה שתצטרך לפתוח את מכסה המנוע לפני כל נסיעה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש חומרים דוחי חתולים שאפשר לפזר. במנועים מודרניים יש הרבה חיפויי פלסטיק שאפשר לפזר עליהם את זה. נסה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
יש חומרים דוחי חתולים שאפשר לפזר. במנועים מודרניים יש הרבה חיפויי פלסטיק שאפשר לפזר עליהם את זה. נסה

כמו מה? איפה קונים? איך זה מריח ב70 מעלות? כמה נזק זה יעשה למנוע שלי? :lol:

פורסם
האם לפתוח את מכסה המנוע כל פעם יגרום לכך שהמנגנון פשוט ישבר ואני אצטרך להחליף אותו?

כל עוד תדאג לשמן אותו כל איזה ככה, הוא ישרוד גם את הבעלים הבאים. בפיאט שלי פתיחת מכסה מנוע בתדירות גבוהה היא חלק מה FUN והכל בסדר עם המנגנון.

פורסם

שונא חתולים.

אצלי הבעיה שהם כל הזמן עולים על הרכב בלילה, שורטים שוב ושוב את הגג ומכסה המנוע.

ניסיתי את כל השיטות האורגניות ואפילו עשיתי מיקס רצחני של פירות הדר + פלפל + פפריקה חריפה + קינמון, הבנתי שזה לא עובד כשהחתול השמן פשוט התיישב על החומר.

יש תרסיס שאני מנסה כרגע, לפי הביקורות הוא עושה את העבודה. נמתין ונראה.

http://www.petbuy.co.il/PBSharedImages/large_scram250ml10808105126.jpg

יש עוד מספר חומרים שאמורים לעשות את העבודה, ריסוס יום יומי למשך שבועיים שלושה אמור להרחיק אותם for good.

אל תרסס כמובן על המנוע, אלא על חלקי הפלסטיק, אחד מחברי הפורום טוען שהוא ריסס את החומר על הצבע ולא נגרם לו נזק.

לפתוח מכסה לפני כל הנעה זה לא הגיוני ולא בסדר.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

פתרתי את הבעיה בקלות:

1 שמתי כלב מתחת למכסה המנוע.

2 שמתי שלט - עיגול עם ציור של חתול וקו אלכסוני חוצה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בעיה בעייתית מעבר לזה שאני אחרי כל שטיפה רואה סימנים של רגליים של חתולים על הגג הם גם מסוגלים להכנס למנוע ?! הTU שלי ישרוד את זה אני מאמין. בעיה של החתולים.

Tuning:lol:

פורסם

אני מצטרף למחאה נגד החתולים, לא רק שהם משארים סמנים אז עכשיו שמתי לב לשרטות מכוערות על מכסה המנוע, ועוד אחת כמעט עד לברזל. השנה זה כבר עובר כל גבול.

• תוכן חדש...