Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחל שישביתו גם את המשאית.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה כבר לא כל כך נכון.

כיום החגיגה נגמרה וחברו הביטוח מחויבות לתקן בעצמן את הרכב במוסכים מורשים כך שמקרי "אובדן להלכה" ירדו בעשרות אחוזים.

ומאיפה המצאת את העובדה שמחזירים את הרכב לכביש ללא כריות אוויר, אין סיכוי שזה נכון.

מאכרים אכן יחזירו את הרכב לכביש ללא כרית אוויר, ללא נורת אזהרה ליתר ביטחון ועם תיקונים קוסמטיים בלבד. אין עם זה בעיה עקרונית כיוון שיש מכוניות אפילו מסוף שנות התשעים ללא כריות אוויר כלל (במקור) ואין מניעה חוקית לנסוע בהן. הבעיה היא שהמידע הזה לא נמסר לרוכש התמים.

תיקון במוסך רציני יכלול החלפת כרית אוויר, אין איזו מניעה לעשות את זה (מלבד המחיר הגבוה של החלק הזה).

במכוניות ישנות יותר או זולות יותר, אכן מחיר החלפת כריות מעביר את מחיר התיקון אל מעבר לרף "אובדן להלכה", אז מתחילות הקומבינות.

פורסם

כנס לפורום דיטיילניג.

קצת פוליש וקס מיקרופייבר והרכב חדש!

סתאם, בצחוק. מישהו שומר עליך למעלה, ומזל משמים שהכל בסדר.

רק בריאות ובשורות טובות!

פורסם

זה נראה כמו טוטאלוס.

בכל מקרה משמח לשמוע שכולם יצאו עם פגיעות שטחיות.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
במידה והרכב טוטאלוס, מה שאני משער שכן, כי כבר לפחות 4-5 אנשים מהתחום טענו כך, ביניהם פחחים ובוחן התנועה..

ידוע לכם האם חברת הביטוח משלמת מחירון או מחירון משוקלל ? כי יש הפרש משמעותי של 10k+ ש״ח

אמורים לשלם מחירון משוקלל עם כל ההפחתות והתוספות.

אם אתה תובע את המקיף של עצמך (למה?) אז זה כתוב בפוליסה בפירוש.

אם אתה תובע את בעל המשאית או הביטוח שלו, אז כמובן שינסו לעבוד עליך אבל תתעקש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

קודם כל בריאות לבני משפחתך,

הרכב כמו שאמרו שמר עליהם וזה מה שחשוב.

בהצלחה מול חברת הביטוח ותנסה שהביטוח של בעל המשאית הוא זה שיתבע. אל תתבע את הביטוח שלך.

קובי

:-)

פורסם

תשמע car4fun אני יודע שעל פניו נראה שאין נזק למשפחה אבל כשרכב ששוקל 12 טון - 34 טון נכנס ברכב ששוקל טון וקצת מופעלים כוחות ג'י אדירים על הגוף.

שווה ואפילו רצוי לבדוק את זה רק בשביל כיסוי התחת.

פורסם

מפחיד מאוד.

שמח שכולם יצאו שלמים ובריאים.

כשיהיה לי ילד אני אדאג לשנע אותו בתוך טנק מרכבה, פשוט אי אפשר לדעת מאיפה התאונה תגיע.

פורסם

וואוו.

רק עכשיו ראיתי את הפוסט.

כמו שנאמר כבר- כפרה האוטו. העיקר שהמשפחה בסדר.

מכיר היטב את היציאה הזו. חרא של מקום.

טוב שלפחות לא הספקת לבזבז כסף על התוספת ההיא שדיברנו עליה:lol:

וברצינות- מזל שזה לא היה עם ה-3. אני לא בטוח שזה היה נגמר בצורה שהיתה מאפשרת לנו להתבדח.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

תודה נטקו, באמת מזל גדול ואני מודה על כך.

אני לא מפסיק לנסות לדמיין מה עבר על הקטן שלי בן השנה וחצי ועל אשתי ברגעים אלו שפתאום ברגע הכל משתנה. הוא כולה פאקינג היה צריך לעצור. מה העצלנות הזאת!

הבדיחה הגדולה לא איחרה להגיע או שכן, וניידת המשטרה הגיעה אחרי 57 דק ו10 טלפונים שלי למוקד בה אני מודיע שוב ושוב על תאונה רצינית עם משאית ו 2 נפגעים מתוכם תינוק.

אומנם מדא הגיע אחרי 5 דק אך הגיע אדם אחד. הוא הנהג, האלונקאי, פרמדיק הכל. זה באמת היה יום הזוי מכל הבחינות.

ברוך בשם מאחורינו.

חג שמח!!

• תוכן חדש...