רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,560 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
הייתי בשלילה כמה חודשים ולפני זה נהגתי לרוב במליבו 2008 ורק לעיתים רחוקות בטנדר של אבא. המליבו נוח לי בכל מצב גם בלי לכוון את הכיסא ואני גם נהנה מהנהיגה בו. הבעיה שהמליבו אוכלת המון דלק ובמיוחד שרוב החברים שלי וחברה שלי גרים רחוק ממני יוצא שבממוצע כל נסיעה לחבר יוצאת 150 שקלים דלק. יש לי את האנטר של אבא שהוא דלקן ולכן אני מעדיף לינסוע עליו הבעיה שמאז שהחזירו לי את הרישיון ואני נוהג על הטנדר אני סובל מבעיות גב וצוואר קשות שמגבילות אותי כמה שעות אחרי הנהיגה. אני מנסה לימצוא זוויות יותר טובות לכיסא אבל כלוםהלא עוזר . חשוב לציין שהכיסא לא מקורי הוא כיסא גבוה של אספיר שמאוד נוח לאבא שלי שמוולה את רוב השעות בעבודה על ההגה. מה עושים במצב הזה כי חבל לי סתם…
הודעה אחרונה מאת eilam, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי פורום, מזמן לא עשיתי נסיעת מבחן, אז הרמתי טלפון לסוכנות המקומית וביקשתי נסיעה. שבוע מאוחר יותר, כלומר היום בבוקר, קפצתי אליהם וקיבלתי הדרכה של 20 דקות על כל חלקי המכונית, מלווה בנסיעה של שעה עם גג סגור, כי פאקינג 5 מעלות בחוץ. הגרסה המדוברת היא ה-V6 המוגדשת, עם 380 כ"ס. מאפיין נוסף שלה לעומת הבסיסית הוא דיפ' מוגבל החלקה, שזה עניין מהותי לטעמי. ביחס לאוטו שלי לא מדובר על ביצועים מסמרי שיער, כי לי יש אמנם "רק" 330 כ"ס, אבל הניסאן גם שוקלת בערך 250 קילו פחות... כמו שאתם רואים בתמונות, האוטו יפה להפליא גם מבפנים. הכל מגומר נפלא ומרגיש איכותי ומכובד. רמת האבזור ברכב המבחן (עם 20% תוספת למחיר על תוספות) מאוד גבוהה: מושבי עור חשמליים לגמרי, מערכת…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
טורבו חשמלי
מאת lior_s- 2 תגובות
- 691 צפיות
שלום: האם זה מיתוס או אמת? אפשרי להתקין ללא שינוים ברכב?! http://www.ebay.com/itm/UNIVERSAL-AIR-INTAKE-ELECTRIC-SUPERCHARGER-FUEL-GAS-SAVER-3-INCH-FILTER-GREEN-/261225309428?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3AAveo%7CYear%3A2005&hash=item3cd23de4f4&vxp=mtr
הודעה אחרונה מאת motor head, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
נסעתי ברחוב צר, ובא מולי טנדר של ערבים, הוא פינה לי מקום, אבל היה ממש צפוף (במיוחד איפה שהתחת של הטנדר). התקדמתי לאט, צמוד לקיר , והרגתי מעין חריקה קטנה , בגלל שהקיר הוא לא ישר אז קצת שפשפתי את הטמבון עליו, יצאתי מהאוטו וראיתי שריטות ושנגעתי בזה הרגשתי שזה קצת חם, אני זה ווידא לי שאני עשיתי את זה וזה לא היה. זה אוטו של אבא שלי, ואני דיי מעדיף לא לספר לו על זה, (לא נראה לי שהוא ישים לב יש יש המון שפשופים על האוטו), אני רוצה פשוט לשים לו כסף בארנק על הנזק הזה ולשתוק, כמה אתם חושבים שאני צריך לשים? ודבר שני,איך אני יכול לדעת שזה בטוח אני?, כי יש המון שפשופים ושריטות על האוטו, ואני לא בטוח שזה ממני.
הודעה אחרונה מאת omer mk3, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מספר תמונות מיום מיום מסלול בכוכב יאיר של מועדון PCR בשבת האחרונה
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
שלום לכולם יש לי מיצובישי סופר לאנסר מודל 97 גיר אוטומטי. אני מבקש המלצות לגבי חיסכון בדלק, מה אני יכול לעשות כדי לחסוך בדלק? להפוך אותו לגיר ידני? לא לנסוע יותר מ 100 קמ"ש? מה צריך? תודה
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
- 2 תגובות
- 849 צפיות
צהריים טובים לכולם וחג שמח. בעוד שלושה שבועות אני טס לסין,שנגחאי פקין. חשבתי אולי על הדרך אפשר להביא אביזרים וחלקים לרכב,כמו פילטר פתוח צינורות לפילטר,קסנון,רמקולים,ועוד אביזרים מגניבים (עם יש) בזול לרכב. עם מישהו יודע על חנות שם באזור הזה ועם מישהו היה שם ויכול ליעץ לי ולעזור לי אני אשמח.
קראתי שהעלו את המהירות ל120 וזה אומר שגם אם נוסעים 130 זה בסדר ? השאלה אם כבר העלו את המהירות .ואם יש מיכמונות או שוטרים כי תמיד בכביש שש יש הרבה שנוסעים150+
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, לא מזמן יצא לי לנהוג ב I25 - accent, תוך כדי נסיעה הבחנתי בתופעה של DIO - Driver Induced Oscilations (המצאתי את המונח בדומה ל PIO), בכל אופן שמתי לב שתוך כדי נסיעה האוטו נוטה לנוע ימינה ושמאלה בתנועה מחזורית בתדר יחסית גבוה. שאלתי את בעל הרכב וגם הוא אמר שהוא שם לב לתופעה כשהוא נוהג. בפעם השניה שנהגתי ברכב הבנתי מאיפה מגיעה התופעה, ההגה של הדגם הנ"ל לא מתמרכז (חוזר למרכז) וכיוון ששנינו רגילים להגה שמתמרכז בעצמו שנינו היינו מבצעים תיקונים כל הזמן, קצת ימינה קצת שמאלה בתדר מספיק גבוה כדי שנרגיש בכל אופן לי זה נראה כמו הנדסת אנוש גרועה. מדוע בכלל בהיונדאי החליטו להתקין הגה לא מתמרכז, אם בדגם הקודם ההגה היה חוזר למרכז? הרי בסופו של דבר מדובר בקפיץ שמחזיר את הה…
הודעה אחרונה מאת Dan-idin, -
-
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://fiat.wee.co.il/500_tradein2013/mini/index.html?ref=ynet&media=110x74 http://wheel.co.il/%d7%a4%d7%99%d7%90%d7%98-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2-%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%9e%d7%a2%d7%9c-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%9f/
הודעה אחרונה מאת BigWheels, -
בפרסומים חדשים של דלק מוטורס לגבי המאזדה cx5 מנוע 2 ליטר, מוצגים לפתע, מבלי הודעה רשמית, נתוני צריכת דלק משופרים וגם נתוני ביצועים משופרים: הצריכה החדשה: צריכה עירונית 8 ליטר ל- 100 ק״מ וצריכה בינעירונית של 5.5 ליטר ל- 100 ק״מ הצריכה הישנה: צריכה עירונית 8.6 ליטר ל- 100 ק״מ וצריכה בינעירונית של 5.6 ליטר ל- 100 ק״מ הביצועים החדשים: 9.1 תאוצה ל- 100 קמ״ש. מהירות סופית 187 קמ״ש. הביצועיים הישנים: 9.5 תאוצה ל- 100 קמ״ש. מהירות סופית, לא זוכר ואין לי את המפרט לידי, באתר אוטו רשום 200 קמ״ש. מבדיקה במפרט החדש של המאזדה cx5 באתר דלק מוטורוס, נפתרה החידה לגבי החסכון בדלק, מאזדה הוסיפו מערכת עצור וסע בכל הדגמים. השיפור בביצועים (לפחות לגבי התאוצה) נובע מן …
הודעה אחרונה מאת green, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן אני 1.65 מטרים ואני נוהג על האוטו הזה מחא זמן ומה אני יגיד לכם.. לא נוח לי נתחיל בזה שהגובה של המושב עד הסוף וההגה כיוונתי אותו עד למעטה. ככה יחסית אני שולט הכי טוב בהגה אבל מה הבעיה? אני לא רואה באיזה מהירות אני ואם אני רוצה להסתכל אני ממש צריך להזיז את הראש בצורה שמפריעה לנהיגה. לגבי המרחק: אני יושב יחסית קרוב כי אני לא יגיע לדוושות אבל מה הבעיה הפרצוף שלי עוד שניה נוגע בשמשה אם היה באוטו הזה אפשרות לכוון את מרחק ההגה זה כניאאה יכל להועיל לי. אבא שלי אומר לי תמיד שאני קרוב מידי ושהוא יושב יותר רחוק (הוא טיפה יותר נמוך ממני) ואמא שלי אומרת שעדיף להיות קרוב לדוושות וזה עניין של הרגל והיא יותר נמוכה ממני וממש קרובה ודוושוצ ולא מפריעה לה ה…
הודעה אחרונה מאת חן ג., -
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
הכותרת מדברת בשמה, אני צריך לשכור רכב ל4 ימים, ביניהם יש נסיעה די ארוכה מהדרום לאיזור רמת הגולן. הפיאט פנדה זה בקל-אוטו, והיונדאי בAVIS. אני מעדיף את הפיאט תאכלס, אבל קל-אוטו זה באר-שבע (אני תושב קרית-גת) ואביס יש בקרית-גת אך המחיר יקר יותר ב30 ש"ח. אני לא כל-כך יודע במה אני צריך להתחשב חוץ מצריכת הדלק שלהם, והשאלה אם הפיאט צורכת משמעותית פחות. אם כן, אז אסע לבאר-שבע להביא את הפנדה באמת..
הודעה אחרונה מאת Dittohead, -
- 0 תגובות
- 606 צפיות
מחפש ניירות ל bsa b40 אופנוע שקיבלתי בסוג של מתנה מחבר שנפתר ואין לכלי רשיונות אני רוצה להתחיל פרוייקט שיפוץ אין טעם להתחיל ללא ניירת מי שמכיר או שיכול לעזור לי או להפנות אותי למומחים בנושא אני אשמח מאוד כי כרגע אין לי שום כיוון תודה רבה !!
הודעה אחרונה מאת ma gallery, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני בן 24+ קניתי polo gti 1.4 180 צבע לבן אם גג פנורמי יש לי 14 ימים לבטל עיסקה ואני מתלבט כי ראיתי יונדאי ולוסטר 2013 טורבו נכון היא לא מהירה כמו GTI אבל זה אוטו יפני ואמין לעומת הגרמנית GTI אני ממש אוהב תפולו אם כול הבעיות שיהיה לי איתה ושמעתי שהיא גם אוכלת שמן כול 1000 קילומטר אני עדיין אוהב תפולו הזאת התאהבתי באוטו הזה. מצד שני עליתי אם חבר שלי על סיאט לאון שנת 2010 והוא אמר לי שהיא יותר מהירה מGTI שקניתי האם זה נכון ? סיאט לאון יש לו 1.8 אם 160 כ"ס שמגיע לי האוטו אני והוא נעשה פתיחות לבדוק אם הוא צדק :] אבל עדיין ישלי זמן להתחרט ולשנות דעה ולקחת משו אחר ביגלל זה אני שואל אותכם פה אני בחור שעובר מאופנוע לרכב וה GTI הזו הכי קרובה שיכולה להגיע יחסית …
הודעה אחרונה מאת roee, -
-
דו"חות מחו"ל
מאת status- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי חבר'ה מה שלומכם? לפני כשנה טיילתי באיטליה עם רכב שכור. במהלך הטיול נסעתי באיזור פיזה ונכנסתי לאיזור שמסתבר והיה מורשה רק לתושבי המקום. לאחר שחזרתי לארץ הגיעה הודעה בדואר כי עלי לשלם על פתיחת התיק של הדו"ח (חברת שלמה סיקסט) ואכן שילמתי. אולם, עברה שנה ועדיין לא נשלח אלי הדו"ח המדובר. פניתי לשלמה סיקסט בעבר אך כל מה שהיה להם לומר שמדובר בחברת סיקסט באיטליה והדו"ח יגיע מתישהו. בנוסף, פניתי היום גם לשגרירות האיטלקית ושם נטען כי מדובר בנושא שקשור לעיריות ולכן אין להם אפשרות בכלל לטפל בדברים הללו. שאלתי היא האם יש למי לפנות כדי לברר מה עלה בגורל הדו"ח (על מנת שזה לא יתפח ויגיע לגבהים לא רצויים)? תודה רבה וחג שמח, דור.
הודעה אחרונה מאת HenzTDI, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום, יש לנו פוקוס 2008, שאין לה אפשרות לניטרול כרית אויר קידמית. אני מבין שאפשר לעשות את זה במוסך. למען האמת - אני ממש לא מתלהב לעשות שינויים באביזר בטיחות כל כך קריטי. רציתי להתיעץ עם המומחים במה זה כרוך מבחינה טכנית, האם זה נתמך ומאושר ע"י היצרן? ואם מבטלים את כרית האויר, האם ניתן לשים מקדימה רק סלקל (הפוך לכיוון הנסיעה) או גם כסא בטיחות/בוסטר עם הפנים לכיוון הנסיעה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי כולם, גיליתי היום שיש לי בעיות רישוי מסוימות... לא שילמתי אגרה בזמן (אחרי שהרשיון (פלסטיק) אבד) והרשיון שלי פג תוקף לפני 9 חודשים, וגם לא עשיתי קורס רענון נהיגה והרשיון שלי בהתליה (עיכוב אך לא שלילה אם הבנתי נכון). עכשיו, נרשמתי לקורס רענון נהיגה אבל רציתי לשאול האם יש טעם לשלם את האגרה לפני שאני עושה את הקורס, וכמה זמן לאחר הקורס המידע מתעדכן והרשיון יוצא מההתליה? תודה, פנינה
הודעה אחרונה מאת armagedon, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יד שניה משוטר: http://www.police.gov.il/articlePage.aspx?aid=2004
הודעה אחרונה מאת Yanlin, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי לכולם אתמול הגיעה שיחת הטלפון המסורתית מהביטוח: הם רוצים להעלות לי את הפוליסה בכמה מאות שקלים כי "הרכב גניב", ויוצא שהשנה אני אצטרך לשלם רק על מקיף 2300 ש"ח וחובה 1700 ש"ח. זה כולל שמשות, גרירה, רכב חליפי במקרה גניבה ותאונה, השתתפות עצמית במוסך הסדר 1600 ש"ח, במוסך כללי 2600 ש"ח... בקיצור הנציגה צריכה לחזור אליי היום בערב, להסכים? כל שנה הם טוענים שהרכב גניב וכל פעם "דוחפים" לי עוד כמה מאות שקלים העלאה בפוליסה, הסברתי לנציגה שהרכב לא מופיע במצגת של יחידת אתג"ר ולכן הוא לא גניב אלא מאזדה 3 הוא רכב יותר גניב, היא מצידה לא רוצה לשמוע את זה בכלל. אציין כי המחיר של המקיף הגיע אחרי ויכוח של חצי שעה בטלפון, המחיר המקורי שהיא דרשה היה 3200 ש"ח והגענו בסוף ל…
הודעה אחרונה מאת ykg, -
- 2 תגובות
- 4 אלף צפיות
האם שבר בפלסטיק של פנס אחורי ( נשברה חתיכה של 2 סמ"ר בערך, חור קטן יחסית לגודל הפנס), תפסול את הפנס בטסט?
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעניין לדעת מה הפורום הנכבד חושב על האפשרות הבאה, כיוון שהאזעקות הקוליות אינן חוקיות יותר, תאורטית גנב יכול לעשות ברכב שלך מה שהוא רוצה כל עוד הוא בטוח שאיש לא רואה אותו (או שלאיש לא אכפת). המכשיר המוצע למעשה הינו חיישן אופטי שמזהה שינויים וממוקד על נקודה ברכב, למשל דלת הנהג. במקרה הקל, יש קו ראיה ישיר בין חלון בבית לרכב. זה יכול להיות מכשיר פרימיטיבי שמותקן בתוך הבית וברגע שמזוהה שינוי, בהשהייה של כמה שניות (למקרה שזה סתם שכן שיצא לעשן בלילה ועבר שם), נותן איתות שמישהו מתעסק עם הרכב. האות יכול להיות זמזום כלשהו מהמכשיר לטובת הבעלים או רעש כלשהו כדי להניס את הגנב, יכול להיות מחובר להלוגן שמאיר על הרכב, וכו'. אני בונה על זה שמרחק הפעולה של חיישן כזה יכול להיות כמה …
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
רשמים ראשונים סיאט MII 1 2 3 4 6
מאת yossiaviel-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 77 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
לפני כמה מים {8 ימים } קיבלנו את הסיאט מיי החדשה . הכל הלך כמו שצריך , ללא שריטות או מכות או תאונות כלשהם . פשוט נקי וחדש , כמו שצריך להיות . אז ככה , הרכב מרווח {יחסית} ורחב עם תא מטען גדול , המזגן טוב , למרות שהפתחים האמצעיים כלפי מעלה הוא מקרר את כל הרכב . פלסטיקה שקטה מאוד בפנים , ללא רעשים ,הגה טוב מאוד , למרות שציפיתי שיהיה קצת יותר קל בחנייה , ה-HILL HOLD עובד מצויין , מע " סטריאו עם 6 רמקולים פשוט מעולה !, הכוונה לצליל שהיא מפיקה , אם כי מורגש החוסר ב- USB . הכניסה לאחור קצת בעייתית {3-דלתות} ,שלא כמו בסקודה , הצבעים בפנים בהירים ויפים יותר {לדעתי} ,מושבים קדמיים נוחים גם לנסיעות ארוכות , חיישן MII STOP שאמור לעזור בבלימת חירום אוטומטית ,שלט קפיצי מתקפל ו... ה…
הודעה אחרונה מאת Fkl0ster, -
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
האם יש מיסוי על יבוא מניואל מארהב? והאם יש אז כמה?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עוד לא ראיתי אימפרזה אחת חדשה על הכביש. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 568 צפיות
מה הדבר הזה? ברשותי כבר חצי שנה ועדיין לא התרגלתי להעברת ההילוכים הזאת בורות והשהיות בין העברות ההילוכים גורמים לנסיעה לא בטוחה ולנהגים אחרים לחוש מעוכבים! כל זה באוטומית רובוטית סופר חסכונית אני משתדל לנהוג טיפטרוניק רק כך אפשר ״ לנהוג ״ ברכב יש למישהו הצעות או פשוט להפטר מהאוטו
הודעה אחרונה מאת Casper, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 36 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
חברי הפורום שלום רב , ברצוני לשתף אותכם ובו זמנית לבקש את עזרתכם בבעיה חמורה שנוצרה לי . ברשותי פונטיאק סולסטיס שנת 2008 דגם 2000 GXP טורבו . אני בן 17.5 (נהג חדש עם חצי שנה רישיון) שפשוט עושים לי עוול !! אין חברה/סוכנות שהצליחה לגאול אותי מייסורי ולבטח לי את הרכב , פשוט שערורייה שאני לא יכול לנהוג ברכב . נכון שברכב מסוג זה ובמיוחד שהוא ננהג ע"י נהג חדש רמת סיכון גבוהה יותר משאר הרכבים , אך האם זו סיבה לא לבטח ? במיוחד שחברת הביטוח מרוויחה כל כך הרבה מביטוח של הרכב הזה ?? תוכלו לדמיין כמה קשה לנהג חדש בעודו נלהב מהרישיון , להסתכל בחנייה על הפונטיאק בלי אפשרות ליסוע בה ? אם כן , אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה ולמצוא פתרון !
הודעה אחרונה מאת lieden, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 13.5 אלף צפיות
אהלן. רציתי לשאול סתם לידע הכללי מה קורה ברגע שלוחצים על גז וברקס בו זמנית ברכב אוטומט? לפי מה שאני יודע אני לא בטוח שזה נכון אבל הברקס מבטל את הגז לא? ומה קורה אם לוחצים גז וברקס ברגע שהאוטו עומד במקום ולא בנסיע הסלד עולה? ואם עוזבים את הברקס ברגע שהסלד עולה הרכב יתחיל לפרפר האם הפעולה הזאות פוגעת במכלולים של ולא רק בצמיגים? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שמעו יש איזה רכב שנכנס לכיכר ובדקה ה90 נעצר כי הוא לא רצה להמשיך ישר אלה לפנות ואני לא ראיתי את זה נכנסתי בו בטמבון לא משהו רציני ולי סתם שיפשוף קטן ברכב. עכשיו ישלי ביטוח צד ג' את מה זה מכסה לי ומה אני אמור לעשוות עכשיו =\ מה הנזק שאני יצא מיזה בערך אם אני מערב ביטוח או לא? אני בתסביכים http://jpg.co.il/view/5242bbc472a61.jpg/ כמו שאתם רואים הוא כבר היה ממש במדרכה ודפק לי ברקס ואני נכנסתי בו.. וזאת המכה שהוא חטף http://jpg.co.il/view/5242bbc47666f.jpg/
הודעה אחרונה מאת siko002, -
-
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
תמונות חדשות לכלה (MX5) נחשפו שלשום. מאתר AUTOEXPRESS מאוד מזכירה לי את ה- Z4! במיוחד את הכנף עם העיצוב החדש שלו (יכול להיות שהג'אנטים גם הועתקו? ). וזאת הבימר: עוד אחת:
הודעה אחרונה מאת adi89,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 154 אורחים (הצג רשימה מלאה)