Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בשלילה כמה חודשים ולפני זה נהגתי לרוב במליבו 2008 ורק לעיתים רחוקות בטנדר של אבא.

המליבו נוח לי בכל מצב גם בלי לכוון את הכיסא ואני גם נהנה מהנהיגה בו. הבעיה שהמליבו אוכלת המון דלק ובמיוחד שרוב החברים שלי וחברה שלי גרים רחוק ממני יוצא שבממוצע כל נסיעה לחבר יוצאת 150 שקלים דלק.

יש לי את האנטר של אבא שהוא דלקן ולכן אני מעדיף לינסוע עליו הבעיה שמאז שהחזירו לי את הרישיון ואני נוהג על הטנדר אני סובל מבעיות גב וצוואר קשות שמגבילות אותי כמה שעות אחרי הנהיגה.

אני מנסה לימצוא זוויות יותר טובות לכיסא אבל כלוםהלא עוזר . חשוב לציין שהכיסא לא מקורי הוא כיסא גבוה של אספיר שמאוד נוח לאבא שלי שמוולה את רוב השעות בעבודה על ההגה.

מה עושים במצב הזה כי חבל לי סתם לבזבז כסף על נסיעות במליבו שיש דלקן בבית .אבל מצד שני כואב לי אחרי כל נסיעה אפילו אחרי נסיעות של רבע שעה. יש איזו כרית מיוחדת לא אכפת לי המחיר.

ואני חייל בלי בעיות בגב או בצוואר בגלל זה מוזרים לי הכאבים

פורסם

סביר להניח שמדובר בתנוחת נהיגה לא נכונה, ואתה פשוט לא מודע לבעיה. יש אנשים שיכולים לנהוג שעות ולא להרגיש שום בעיה, ויש אנשים עם גב רגיש יותר. אני באופן אישי גם נתקל לפעמים בכאבים כאלה אחרי נהיגה ארוכה.

כמה רחוק אתה יושב מההגה (התנוחה האידיאלית היא שאתה לא מסוגל לנעול מפרקים כשאתה מחזיק את ההגה)? האם משענת הגב היא במצב "שכיבה" (היא לא צריכה להיות במצב הזה)? יכול להיות שהכסא מכוון גבוה מדי ביחס להגה? (ואז אתה באופן טבעי מכפיף את הגב שלך ויוצר כאבים) האם ההגה בהאנטר מתכוונן מעלה-מטה וקרוב-רחוק?

פורסם
סביר להניח שמדובר בתנוחת נהיגה לא נכונה, ואתה פשוט לא מודע לבעיה. יש אנשים שיכולים לנהוג שעות ולא להרגיש שום בעיה, ויש אנשים עם גב רגיש יותר. אני באופן אישי גם נתקל לפעמים בכאבים כאלה אחרי נהיגה ארוכה.

כמה רחוק אתה יושב מההגה (התנוחה האידיאלית היא שאתה לא מסוגל לנעול מפרקים כשאתה מחזיק את ההגה)? האם משענת הגב היא במצב "שכיבה" (היא לא צריכה להיות במצב הזה)? יכול להיות שהכסא מכוון גבוה מדי ביחס להגה? (ואז אתה באופן טבעי מכפיף את הגב שלך ויוצר כאבים) האם ההגה בהאנטר מתכוונן מעלה-מטה וקרוב-רחוק?

ההגה מתכוון אולי מעלה מטה ולצערי אי אפשר לקרב אותו כי הוא ממש רחוק. ואני יודע שתנוחת הישיבה לא טובה הבעיה היא שאני משחק חצי שעה עם הכיסא ובכל זאות לא מצליח לימצוא תנוחה נוחה

• תוכן חדש...