Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי מה זה עניינכם מה ההורים קנו לו או לו, הוא ביקש עזרה עם ביטוח לרכב, לא דעות על אם הוא צריך כזה רכב ואם ההורים שלו עשו צעד נכון עם זה שקנו לו רכב כזה.

להזכירכם לא מזמן בן אדם מבוגר כיסח פרארי על איזה הר בערבה, לא חושב שהוא בן 17.

אם כבר בא לכם - תפרגנו.

לא צריך להיות צרי עין, בכל מקרה כמו שכבר אמרתי לדעתי רק ביטוח הפול יכול לעזור לך.

חג שמח.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת לא נעים לקרוא תגובות לא מפרגנות בחסות " אתה ילד מתלהב" שלא תתלהב תנהג וכדומה. קצת מביך את האמת. פשוט סע בזהירות ובאחריות, יש לך כלי משחית בידיים. אם כבר יש לך רכב כזה, ממליץ לך בחום לעבור קורס נהיגה מתקדם. שיעורי הנהיגה שעברת הם "לצורכי מס בלבד" מה שנקרא, ולא משקפים כלל את ההתנהגות בכביש ציבורי.

ג'ובני

פורסם

עדיף נהג חדש ברכב יקר שמבין שהרכב יקר ולכן גם נוהג בהתאם, מאשר נהג חדש שעושה צלחות עם פיאסטה 89 ונכנס בעץ.

אף פעם אני לא אבין את המצטדקים של הפורום, רוב האנשים שמכעיסים אותי בכביש ומביאים אותי למצבים קיצוניים דוקא נמצאים מהצד השני של טווח הגילאים.

פורסם
איך כמות הסוסים רלוונטית לנושא בכלל ?

איפה ניסיתי לחדש איך מרגיש הילד ?

צורם לך ? כואב הלב.

אין צורך לקטול את הילד.

איך כמות הכוח סוס רלוונטית אתה שואל ? אז כנראה שבכלל אתה לא מבין את הטענה שלי.

מי שיש לו כסף לבריאות , לנהג חדש לא מתאים רכב קיצוני כמו פונטיאק סולטיס. גם הנעה אחורית וגם 270 כ"ס

צריך לדעת איך להשתלט על הדבר הזה במקרי איבוד אחיזה , קל מאוד לעשות טעויות עם כוח כזה על הנעה אחורית ומשקל נמוך.

לילד ממשפחה מבוססת הייתי ממליץ על מרצדס A Class , שירוקו , A1 , A3 בקיצור רכבי הנעה קידמית מרוסנים יחסית.

זה ממש לא בא מצרות עין , כשהייתי חייל הייתה לי שירוקו , אני יודע מה זה צרות עין מאנשים שכואב להם , שיכאב להם.

פורסם
איך כמות הכוח סוס רלוונטית אתה שואל ? אז כנראה שבכלל אתה לא מבין את הטענה שלי.

מי שיש לו כסף לבריאות , לנהג חדש לא מתאים רכב קיצוני כמו פונטיאק סולטיס. גם הנעה אחורית וגם 270 כ"ס

צריך לדעת איך להשתלט על הדבר הזה במקרי איבוד אחיזה , קל מאוד לעשות טעויות עם כוח כזה על הנעה אחורית ומשקל נמוך.

לילד ממשפחה מבוססת הייתי ממליץ על מרצדס A Class , שירוקו , A1 , A3 בקיצור רכבי הנעה קידמית מרוסנים יחסית.

זה ממש לא בא מצרות עין , כשהייתי חייל הייתה לי שירוקו , אני יודע מה זה צרות עין מאנשים שכואב להם , שיכאב להם.

השאלות שלי היו רטוריות , אבל גם את זה לא ראית.

ואני שוב אדגיש , כ"ס לא רלוונטי לנושא. אתה זה שלא מבין על מה מדובר.

הבחור ביקש עזרה במציאת גוף מבטח, לא סיפורים על הנעה אחורית ולא סיפורים מאז שהיית חייל.

אתה מדבר על צרות עין ?

הפסיק ל"צרום" לך כבר?

אין צורך לענות בסיפורים.

:idea: (כל השאלות היו רטוריות)

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם
קל מאוד לעשות טעויות עם כוח כזה על הנעה אחורית ומשקל נמוך.

למען האמת קשה מאוד לעשות טעויות עם רכב כזה.

כל עוד אתה לא מנתק את הבקרות נהיגה נורמלית (וגם הרבה מעבר) אמורה לעבור בלי שום בעיה.

אמנם במדינת עולם שלישי כמו ישראל זה רכב נדיר שמושך תשומת לב, אבל אני יכול להבטיח לך שבארה"ב למשל זהו רכב שהורים ממעמד ביניים פלוס קונים בלב שקט לילד בן ה-16 שלהם שרק קיבל רשיון.

אפשר להבין את חברות הביטוח שלא רוצות לקחת סיכונים מיותרים, אבל זה לא בהכרח מעיד שמדובר על איזה כלי רכב מהגהינום כמו שחלק מהאנשים שהגיבו כאן תיארו.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
כל אחד בגילו היה רוצה רכב כזה לנהוג עליו ,בלי תרוצים.

בשביל זה יש אנשים מבוגרים, בשאיפה עם ניסיון ושכל, שלא נותנים לנהג חדש רכב כזה. כל נהג חדש.

זה בסדר גמור שאי אפשר לבטח את הרכב. גם במדינות אחרות לא ניתן לבטח רכבי ספורט לנהגים צעירים ולא מנוסים (אפילו לא ביטוח חובה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בשביל זה יש אנשים מבוגרים, בשאיפה עם ניסיון ושכל, שלא נותנים לנהג חדש רכב כזה. כל נהג חדש.

זה בסדר גמור שאי אפשר לבטח את הרכב. גם במדינות אחרות לא ניתן לבטח רכבי ספורט לנהגים צעירים ולא מנוסים (אפילו לא ביטוח חובה).

1) ראה מה שHyperViper כתב.

2)אילו מדינות ? מה הקשר שלהן לרכב הנ"ל/רכבי ספורט בכללי/ביטוח בארץ?

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

נסה לבטח כזה לנהג צעיר בבריטניה.

אתה לא תצליח, ואם כן זה יכול לעלות לך גם חצי מליון שקל לשנה.

הקשר הוא שהשיקולים של ביטוח הם חישוב של הסיכוי שתהיה תביעה נגדם כי אתה גורם נזק לרכב.

ילד בן 17 על סולסטיס בהחלט מועמד מעולה לחיבוק עצים ותביעה נגד הביטוח.

מה שכן, אני לא חושב שצריך פה לתת לו כל כך הרבה על הראש.

אלו ההחלטות של ההורים שלו, וגם אם רובנו לא מסכימים, זה מה שהם החליטו ומה שהם עושים.

רק שיידע שאם נתפוס אותו עם המצלמות DVR שלנו עושה שטויות על הכביש, לא נהסס להתלונן.

פורסם

בחיפה יש בחור בן 17 שנוהג על קמארו. לא יודע מאיזה דגם ואין לי מושג מי ביטח אותו ובאיזה תנאים, אבל הבחור מחזיק אורווה לא קטנה. מצד שני, במה פעמים שראיתי אותו על כבישים ציבוריים הוא לא נראה יותר פרוע מכל ילד על מאזדה 3 מליסינג.

ההחלטה איזה רכב לתת לילד היא החלטה של ההורים, כאשר השיקולים אמורים להיות הן עקרוניים (בטיחות) והן כלכליים. מי אנחנו שנכנס לנעליהם של ההורים - הם מכירים את התכשיט שלהם. יש ילדים שתוכל להושיב מאחורי ההגה בגיל 14 ואם הם מגיעים לדוושות הם ינהגו באופן רגוע ובטוח, ויש מי שלא הייתי מעלה על מכונית מתנגשת בלונה-פארק גם בגיל 50.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1) ראה מה שHyperViper כתב.

2)אילו מדינות ? מה הקשר שלהן לרכב הנ"ל/רכבי ספורט בכללי/ביטוח בארץ?

1. לא מסכים איתו.

2. שכאן אנחנו מיישרים קו עם מדינות מתוקנות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני שנה הייתי צריך לבטח סיאט איביזה 2008 ואפילו לא הייתי נהג חדש אלא "נהג צעיר", ברגע שחברות הביטוח שמעו שזה דגם "ספורט" 80% מהן פשוט סירבו וניתקו את השיחה (ולא הייתה לי הסטוריה של תאונות וכ'ו). ככה זה ששוק הקיה ריו והמאזדה 3 ליסינג משתלט על הארץ הנהדרת שלנו. בכל אופן שיהיה בהצלחה עם הפונטיאק, אבל עם הסכומים הנכונים אתה תמצא סוכנים שיבטחו אותך

פורסם

בחיי

אתם כל כך צרי עין שאין דברים כאלה.

במקום לפרגן אתם פותחים עיניים על הילד.

פשוט לקרוא את התגובות שלכם ולהתבייש.

אם ההורים שלכם היו קונים לכם אוטו כזה, לא נראה לי שהייתם מחפשים סיבות לא לנסוע בו.

אז תעשו לעצמכם טובה ותפסיקו להצטדק.

ילד - אל תיקח ללב את השטויות שמדברים פה. סע בזהירות ותלמד את האוטו לאט לאט.

הכל יהיה בסדר.

אלי

פורסם

קנאים, למה בארה"ב ילדים נוהגים על מכוניות יותר חזקות מהסולטיס?

בגיל יותר צעיר, לקוח רכש לבנו שהוציא רישיון m3 פתוחה חדשה. למה לא?

כמה שטויות אנשים כותבים פה.

כאילו שיש ערובה לזה שנהג מעל גיל 20 הוא נהג טוב. בולשיט.

haters will hate

פורסם

מי שאמר שזה לא בסדר שקטלו אותו על כך שהוא נהג צעיר, לדעתי טועה קצת.

גם אני וגם רוב מי שאני מכיר, שנגמר לו המלווה, עשה קצת שטויות, או שתאונה עצרה אותם, או שהבגרות עצרה אותה (במקרה שלי).

הגעתי למסקנה שחבל על הסיכון ועל הכסף של הבלאי ועל הרכב, ויותר מזה, רכב זה כלי נשק קטלני.

ועדיין יש בי ניצוצות של נהיגה פראית, אבל פעם אחרונה שמימשתי אותם היה על רכב של חבר, ובמסלול מנותק מהכביש העירוני, שאני והחבר לבד בתוכו. (על כבישים ציבוריים, גם אם אני ילחץ קצת יותר, אחרי חצי דקה אני ארסן את עצמי ויאט לנסיעה נורמאלית).

לדעתי תמכור את הפונטיאק, כמה שזה כואב וקשה, שתתבגר תקנה אחת.

בינתיים תתבשל על הנעה קדמית, אטמוספרי, משהו שלא עולה הרבה, תלמד לנהוג בלשון המעטה, אחרי שתבין מה זה רכב, תעבור שלב.

אני בטוח שכשתגדל, תבין על מה כולם מדברים.

גם לא כלכלי לעשות ביטוח ב50K לדוגמא בשנה, בשביל רכב.

חכה שתגיע לגיל 24, המחירים יפלו בצורה משמעותית. (חיכית 17 שנה לרישיון, עוד 7 לא יזיקו).

חוץ מזה, עזוב את הפוזה והכיף שברכב כזה, יש הרבה רכבים מצויינים ומהנים שמתאימים לנהג חדש.

• תוכן חדש...