Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום רב , ברצוני לשתף אותכם ובו זמנית לבקש את עזרתכם בבעיה חמורה שנוצרה לי .

ברשותי פונטיאק סולסטיס שנת 2008 דגם 2000 GXP טורבו .

אני בן 17.5 (נהג חדש עם חצי שנה רישיון) שפשוט עושים לי עוול !!

אין חברה/סוכנות שהצליחה לגאול אותי מייסורי ולבטח לי את הרכב , פשוט שערורייה שאני לא יכול לנהוג ברכב .

נכון שברכב מסוג זה ובמיוחד שהוא ננהג ע"י נהג חדש רמת סיכון גבוהה יותר משאר הרכבים , אך האם זו סיבה לא לבטח ? במיוחד שחברת הביטוח מרוויחה כל כך הרבה מביטוח של הרכב הזה ??

תוכלו לדמיין כמה קשה לנהג חדש בעודו נלהב מהרישיון , להסתכל בחנייה על הפונטיאק בלי אפשרות ליסוע בה ?

אם כן , אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה ולמצוא פתרון !

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפיתרון היחידי שאני יכול להציע לך וזה בהנחה שבדקת את כל חברות הביטוח הקימות בשוק זה לפנות לביטוח ה״פול״.

זה חברת ביטוח של המדינה ועל פי מה שידוע לי הם לא יכולים לסרב לבטל אף אחד, קח בחשבון המחירים בהתאם,

בהצלחה.

פורסם

חובה לא אמורה להיות לך בעיה לעשות אצל כל סוכן נורמלי. (החברות הישירות לא אוהבות רכבים "מיוחדים")

מקיף תהיה לך בעיה להשיג לנהג עם נתונים כאלו על רכב כזה.

לדעתי כן תשיג במחיר סביר לגמרי ביטוח צד ג'+גניבה. (או "מקיף בלי תאונה". אותו דבר.)

כמובן שאז אתה לוקח על עצמך את הסיכון לנזקים באשמתך לרכב שלך.

אבל זה סיכון שמוגבל לשווי הרכב שלך ואם אין אפשרות להשיג ביטוח מקיף במחיר סביר - אני הייתי מקבל את הסיכון הזה.

מה המחירון של הרכב (בערך)?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

2010 עולה באזור 115-130K.

2008 כנראה יעלה באיזור ה 85-90K.

הבעיה עם הביטוחים זה שאין חלקים לרכב הנ"ל באופן זמין ולכן הם יקרים.

האוטו הגיע רק ביבוא אישי ולכן אין חלקים זמינים.

כנראה זו הסיבה לסירוב.

כמו שאמרו, תנסה לבקש מקיף שלא כולל תאונות.

אלי

פורסם

תוכלו לדמיין כמה קשה לנהג חדש בעודו נלהב מהרישיון , להסתכל בחנייה על הפונטיאק בלי אפשרות ליסוע בה ?

לא הייתי רוצה לדמיין נהג חדש ונלהב על סולטיס... אפשר להבין אותם חרף גילך הצעיר ורכב ספורט נדיר בארץ

גם אם הייתה לך פרארי לא היו מבטחים אותך בגילך הצעיר.

אגב של מי הרכב? שלך? של ההורים?

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

זאת הסיבה שלא מבטחים אותך - אתה ילד מתלהב.

לפי מה שראיתי פה בעבר גם מזדה MX5 לא יבטחו לך.

בקיצור שתגדל ותפסיק להתלהב ייתנו לך לעשות ביטוח.

אייל

פורסם

אולי עדיף שזה יישאר ככה ?

בכל מקרה, כפי שאמרו לך ביטוח חובה אתה תוכל לבטח ללא בעיה וביטוח מקיף כנראה יהיה לך מאוד קשה למצוא עד בלתי אפשרי אבל אם תמצא כנראה המחיר יהיה גבוה ואל תחשוב שחברת הביטוח מרוויחה הרבה עליך כי אתה נמצאה במספר קבוצות סיכון שפשוט חברת הביטוח מעדיפה לא לקחת את הסיכון הזה.

אגב, זה לא רכב סטנדרטי לנהג חדש וזה לא כל כך מומלץ שנהג חדש עם חצי שנה רישיון יינהג ברכב כזה.

פורסם

כמה קנאה ... כמו שנאמר "?U MAD BRO"

כל אחד בגילו היה רוצה רכב כזה לנהוג עליו ,בלי תרוצים.

במקום לעזור ולומר "בהצלחה" "הזהר" וכו' ,הוא מקבל "עדיף שלא" "מתלהב.."

לא כל בן 17 עושה תאונות כאשר עולה על ההגה.

מקווה שאתה בחור אחראי, שיהיה בהצלחה בחיפושים.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

דני שיהיה לו בכיף לנסוע גם על בוגאטי.

אני לא חושב שאם היו קונים לו את הגרסאת בסיס עם 180 כס חייו היו נהרסים. ואולי דווקא להפך .

מה לעשות ? נשמע לי צורם ילד בן 17 וחצי נלהב עם חצי שנה רישיון רוצה לנהוג על רכב הנעה אחורית עם 270 כס.

כולנו היינו ילדים וכולנו התלהבנו מהאוטומטית של ההורים כשהוצאנו רישיון. אז אל תחדש לנו מה מרגיש ילד בן 17 שמוציא רישיון.

איחלתי לילד בהצלחה

פורסם

יש סיבה למה לא מבטחים אותך, זה רכב שלא נמכר ביבוא סדיר לארץ ואין לו חלקים, בנוסף זה רכב שלא מתאים לנהגים חדשים, לכן לא מבטחים אותך אל תתפלא, כל ילד בן 17 עם רכב כזה לא היו מבטחים אותו, זה לא משהו ספציפית נגדך.

אתה כן יכול לבטח את הרכב דרך ה"פול", הם לא יכולים לסרב לך אבל הביטוח יהיה יקר בצורה קיצונית.

תתקשר ותשאל מה המחירים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
דני שיהיה לו בכיף לנסוע גם על בוגאטי.

אני לא חושב שאם היו קונים לו את הגרסאת בסיס עם 180 כס חייו היו נהרסים. ואולי דווקא להפך .

מה לעשות ? נשמע לי צורם ילד בן 17 וחצי נלהב עם חצי שנה רישיון רוצה לנהוג על רכב הנעה אחורית עם 270 כס.

כולנו היינו ילדים וכולנו התלהבנו מהאוטומטית של ההורים כשהוצאנו רישיון. אז אל תחדש לנו מה מרגיש ילד בן 17 שמוציא רישיון.

איחלתי לילד בהצלחה

איך כמות הסוסים רלוונטית לנושא בכלל ?

איפה ניסיתי לחדש איך מרגיש הילד ?

צורם לך ? כואב הלב.

אין צורך לקטול את הילד.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אני לא חושב שמישהו קטל אותו, אלא פשוט הביע את דעתו.

שום דבר היה קורה אם היו קונים לו רכב ממוצע אשר ייספק אותו היטב עד שהוא יירכוש ניסיון בנהיגה.

לא סתם חברות הביטוח לא מעוניינות לבטח רכבים כאלו ועוד נהגים בני 17 שנוהגים על רכבים כאלו.

• תוכן חדש...